2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. برای آرامشت دعا میکنم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
💚💚💚💚💚سلام بچه ها من هفته ۷از امروز شروع کردم قسمت نافم که خیلی کش میاد و تیر اینا میکشه و هنوز ...

مامان جونم 😍 

منم درد ناف رو داشتم و دارم.نگران نباش...

برای لکه بینی هم من بعد خونریزیم دقیقا یماه نیم لک قهو ه ای داشتم... که ب مرور قطع شد و تو این مدتم نه اسپرین داشتم نه انوکسان. آب خیلی میخوردم بجاش❤

نگران نباش همه چی خوبه😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز سه شنبه شما هم حالتهای پری رو دارین؟

عزیزم.نگران حالت پری نباش...ب فال نیگ بگیر...منم ازروز 9انتقال شدیدا حالت پری داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.نگران حالت پری نباش...ب فال نیگ بگیر...منم ازروز 9انتقال شدیدا حالت پری داشتم

نفسی جون

واقعا شما هم این حالت رو داشتین مثل زمانهایی که می خوای پری بشی؟

ممنون از دلگرمیت

امپرازولام اگه اسمشو درست گفته باشم و رانیتیدین 

اولی درست نیست اگه الپرازولام باشه آرام بخشه رانیتیدین هم برا اسید معده است .ولی قبل پانکچر آب هم نباید خورد 

خدای مهربونم شکرررررت .
نفسی جون واقعا شما هم این حالت رو داشتین مثل زمانهایی که می خوای پری بشی؟ ممنون از دلگرمیت

اره عزیزم...برامن طوری بود ک هر لحظه. خودمو چک میکردم و حس میکردی پری میاد..ولی خداروشکر از علائم بارداری بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دخترا خوبید؟

من بعد از مدت ها دوباره اومدم

پارسال بعد از اینکه نتیجه آز منفی شد خیلی حالم بد شد. خیلی دلم گرفت. نتونستم دیگه به این موضوع فکر کنم

اما الان دوباره برگشتم 😍 چون جنین ندارم دوباره توی سیکل ivf قرار گرفتم

اومدم با دعا و راهنمایی های شما دوستای گلم 🌹🌹🌹انشاالله این دفعه نتیجه بگیرم

💚💚💚💚💚سلام بچه ها من هفته ۷از امروز شروع کردم قسمت نافم که خیلی کش میاد و تیر اینا میکشه و هنوز ...

ارامش جان استرس نداشته باش عزیزم. شما که اون موقع که خونریزی داشتی رفتی دکتر و‌حدت رو شکر همه چیز خوب بوده الان لک قهوه ای بعنی خونریزیت داره تموم میشه. پس نگران چی هستی؟ به نظرم فقط استراحت کن خوب خوب میشی. نگران اسپرین و هپارین هم نباش کلا تو بارداری خون رقیق تر میشه خودبخود و قطع چند روزه هیچ اسیبی به جنین نمی زنه😊

انشاءالله چهارشنبه هم میری و صدای قلبشو می شنوی خیالت راحت میشه❤️❤️

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

بهت تبریک میگم انشالله ک سالم بیاد بغلت عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دخترا خوبید؟ من بعد از مدت ها دوباره اومدم پارسال بعد از اینکه نتیجه آز منفی شد خیلی حالم بد ...

عزیزم اینبار حتما جواب می گیری❤️ فقط مطمین شو‌ که دکترت همه چی رو بررسی کرده برات. اگه از های ایمنی انعقادی رو‌ندادی بگو برات بنویسه حتما. انشاءالله به زودی مامان میشی😍

سلام بچه ها

دكتر شه بخش براي يكشنبه بهم گفت پانگچر كنم امشب گفت اول آمپول اچ سي جي بزنم ولي يه آزمايش گرفت گفت اگه بهت زنگ زدن دكاپپتيل بزن، ميدونين چه فرقي داره؟ شما كدوم رو زدين؟

راستي دكتر گفت ممكنه هايپر بشي تعداد فولي هات زياده

انشاءالله به سلامتی پانکچر کنی و کلی جنین تپل مپل برات تشکیل شه❤️

عزیزم سفیده تخم مرغ می خوردی از قبل؟ اگه نه از الان شروع کن روزی ۴-۵ تا بخور. ابم زیاد بخور

انشاءالله به سلامتی پانکچر کنی و کلی جنین تپل مپل برات تشکیل شه❤️ عزیزم سفیده تخم مرغ می خوردی از ق ...

مرسي عزيزمممم ان شالله🌹

نه نخوردم، از الان تاثير داره؟ اگه هايپر بشم چقدر بعد ميتونم انتقال بدم؟