2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزيزم يك مقدارش طبيعي هست ، آب زياد و سفيده تخم مرغ بخور ولي اگر يه موقع دردات غيرقابل تحمل شد حتما ...

مامان سبحان ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم.ناراجت نیستم بخاطر تعداد تخمکام به هیچ وجه تازه دیروز خیلی هم خوشخال بودم آخه گفتن همسرم نیاز به بیوپسی دوباره نداره.اما چرا امروز هر چی زنگ زدم چیزی درباره تعداد جنین تشکیل شده نگفت.فقط گفت باید شنبه بیاید حضوری با جنین شناس صحبت کنید.احساس مسکنم جنین هم تشکیل نشده.چند روز بعد از پانکچر مشخص میشه چند تا جنین تشکیل میشه؟؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.آمینوشور چطور هست تستش ،مشکلی ایجاد نمیکنه؟

عزیزم نوار تست مثل بی بی چک میمونه.... 

من با بار بیمارستان برام انجام دادن یه بار نیلو رفتم انجام دادم.... 

نوار رو داخل واژن کردن و آغشته ترشحات کردن.... 

اگه به خط بشه یعنی منفیه + بشه میشه دو خط.... 

انجام بده میبینی چیزی نیست دیگه خیالت راحت میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من جات بودم نمی‌رفتم....  خوب یهویی بذار بعد زایمانت برو....  من ترجیح میدم روزه ش ...

وافعا آنا جونم دلم برات تنگ شده بود اول 😍

اینجا کمتر میام چون خیلی دلم گرفته این چند وقت و عصبی م 

یک جلسه اش رو رفتم چقدرم هزینه ام شد 

حالا دیگه نمیرم

خب بخاطر بیمه نامرد باید سه ماه صبر کنم

منم انگار انگیزه کار دیگخ ای ندارم

خیلی خیلی بد میگذره 

دلم میخواست باز میرفتم انتقال 

تکلیفم مشخص بشه 

من داشتم بهم دو دوره دیفرلین دادن 

شما مشکلتون برطرف شد ؟

اتفاقا دکتر ازم پرسید دیفرلین چند تا داشتی ؟ گفتم یکی 

احتمالا باید برای من هم دوتا میداد

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
یعنی کسی که مشکل ایمنی داره باید بزنه

بستگی با شرایطش داره.... 

طبق شرایط من داشتم حتی تا ماه 6 بارداری زدم.... 

هر 4 هفته یه بار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آدنومیوز اگه اشتباه نکنم برعکس آندومتریوز.....  عزیزم انشالله بهترینا منتظرته....

ممنونم خانمی توکل بر خدا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام بچه ها من می خوام یه عکس رنگی بگیرم ولی با بیهوشی کجا اینکارو می کنن؟ طاقت دردشو ندارم بعد هم ز ...

ابن سینا که با بیهوشی انجامیده.... 

اما به نظرم اگه شرایطت خاص نباشه دردش انقدری نیست الکی عوارض بیهوشی رو به جون بخری..... 

سلام بچه ها من می خوام یه عکس رنگی بگیرم ولی با بیهوشی کجا اینکارو می کنن؟ طاقت دردشو ندارم بعد هم ز ...

سلام

اگه تهرانی مرکز ناباروری ابن سینا

هزینه شم فکرکنم حدود ۴۵۰ 

باید از قبل تلفنی وقت بگیری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مامان سبحان ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم.ناراجت نیستم بخاطر تعداد تخمکام به هیچ وجه تازه دیروز خیلی هم خوش ...

عزیزم نگران نباش..ان شاء الله پنج تاشم جنین شده.به منم اونطور گفتن بعدا با جنین شناس حرف زدم دیدم نه خوب بود اوضاع...چند ساعت از پانکچرت میگذره راستی؟

دوستای گلم میدونم درکم میکنین و میدونین چقدر دلم پیشتونه..... 

اما یه مدته واقعا به سختی میتونم بهتون سر بزنم.... 

امیدوارم کمرنگ شدن حضورمو به بزرگیت ن ببخشین.... 

سعی می‌کنم تو هر تایم خالی که دارم بهتون سر بزنم.... 

دوستای گلم میدونم درکم میکنین و میدونین چقدر دلم پیشتونه.....  اما یه مدته واقعا به سختی میتون ...

انا جون تا همینجاشم خیلی کمک کردی بهمون...خدا پشت و پناه خودت و فرشته هات 💖💙😙😙

شما مشکلتون برطرف شد ؟ اتفاقا دکتر ازم پرسید دیفرلین چند تا داشتی ؟ گفتم یکی  احتمالا باید بر ...

احتمالا برطرف شده بود 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ابن سینا که با بیهوشی انجامیده....  اما به نظرم اگه شرایطت خاص نباشه دردش انقدری نیست الکی عوا ...

مرسی آنا جون فرقی نمیکنه چه روزی از پربودم باشه و بعد چه دکتری رو پیشنهاد میدین؟

دوستای گلم میدونم درکم میکنین و میدونین چقدر دلم پیشتونه.....  اما یه مدته واقعا به سختی میتون ...

ممنون که باعث دلگرمیمون هستی وبرامون وقت میزاری 😍😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏