2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
منم هرچی بهشون گفتم ساعت ۱ آمپولم رو زدن،با اینکه تو اون برگه هم نوشته بودن، هم دکتر عارفی دیر اومد ...

دقیقا به خاطر همین کم کاری ها باید اطلاعاتمون رو بالا ببریم تا جواب های احمقانه بهمون ندن و ما رو گول نزنن، البته دکترهای با شرافت و وجدان کاری زیاد هست ولی اینجا کاملا مشخصه کم کاری کردن 

به هر حال امیدوارم زودی از دستشون راحت بشی و درگیر سرچ برای نی نی بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکمل برای تقویت چی می خورین؟

چون ۵ سال پیش بود درست یادم نیست ولی کپسول ژل رویال یادمه که دکتر نوشته بود. الان که دکتر پادمهر امگا۳ و ویتامین د داده. ولی خودم میخوام زل رویال رو شروع کنم .نه فعلا دیگه جنینام تموم شده😐 اشتباهم این بود بین انتقال دوم و سومم سه سال فاصله انداختم. نباید انقد وقفه ایجاد میکردم هم سنم بیشتر شده و هم مشکلات قبلیم مجددا برگشت. شایدم حکمتی داشته نمیدونم ...

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم من پیورگان داشتم و منوگان اگه اشتباه نکنم. دقیق یادم نیست روزی چندتا، فقط تو مطب که سونو کرد ک ...

گلم من با وجود پرونده قطور و پر و پیمون هم مامانهای مرکز و هم دکترها حتی اگر دکتر خودم بود که همه چی رو میدونست باز پرونده رو می خوندن، اینا همه باعث آرامش میشه 

روز آخر که گفتن هیچ آمپولی نزنم،اما قبل اون ساعت ۱ شب آمپول آزادسازی رو زدم.یعنی ۵ شنبه ساعت ۱ شب( د ...

عزيزم اين اتفاقا كجا براتون پيش اومده؟؟ رويان يا بهمن؟

...
الان دیگه جنین فریز ندارین؟ ایشالا اتفاقای خوب می افته و همونی می شه که خودتون می خواین الان تو سی ...

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
ان شاء الله این سری جنین های بیشتروسالمتری برات تشکیل میشه و همه شونم به جمع خانواده تون اضافه میشن ...

فدای تو عزیزم انشا...😊 اینروزا واقعا ناامیدم دیگه خسته شدم واقعا شروع دوباره کل این دوره سخته خدا بهم صبر بده بتونم بازم ادامه بدم از اول راه شروع کنم خدا کنه کم نیارم.باز جای شکرش باقیه آدمای شبیه به مشکل خودمو یا حتی با مشکلات بیشتر میبینم که نتیجه گرفتن برام میشه روزنه امید پیش خودم میگه پس ممکنه برای منم اتفاق بیافته ...فقط باید تلاشمو بیشتر کنم...

من تو آزمایش های ca125 و اینا و سونو متوجه شدم اندو دارم  ایشالا که بارداری راحتی داشته باشین ...

ممنونم عزیزم 

نتیجه شون چند بوده

فاکتور های زیر هم چک کن بگو 

CEA

Human epididimalprotein

ROMA for pre_menoposal

ROMA for post_menoposal

Lactate dehydrogenase

يه سوال ديگه⁉️ شما وقتي دست ميزنين روشكم قسمت رحم احساس گرما ميكنيد هميشه ؟؟ من تا برم سونو بشم نص ...

عزیزم درمورد سرفه و عطسه ک نگران نباش هیچی نمیشه...و در مورد داغی شکم هم کاملا طبیعیه چون گردش خون الان چندبرابره و درجه حرارت بدن میره بالا من تا 3ماهگی کلا شکمم اتیش بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی واسه شما بخیه هات جذبی نبود پس چرا نکشیدن انشاللله که زودتر خوب میشی عزیزم کی عمل کردی ؟

نه جذبی نبوده ..هفته ی دیگه میرم میپرسم ازش که چرا جذبی نزده بخیه هامو..این همه پول میگیرنو ادعاشون میشه ،اخرشم غنیمت میکنن یه تیکه نخ بخیه رو 😑 مرسی عزیزم.چهارشنبه هفته پیش عمل کردم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره دقیقا، خصوصا روز پانکچر خود کادر اتاق عمل بهمون می گفتن آرامش داشته باشین، این که تخمک هاتون آزا ...

واسه منم یهو تخمکام زیادی رشد کرد و آزاد شد قبلش بهم گفته بودن ۱۴ تا دارم اما فقط ۶تا ازم گرفتن

خیلی عالیه اول آدم فریز کنه بعد بره تو پروسه لاپرا، فقط استرس تخمک  بی کیفیت نداشته باشه آدم، م ...

اره من بار اول اصلا از این چیزا سر درنمیاوردم سنم کمتر بود خیلیم دنبالش نبودم چون احساس میکردم هر چی بیشتر بدونی استرست بیشتر میشه خیلی سرچ نمیکردم اون موقع ۲۷ تا توپانکچر تخمک داشتم ولی خوب با کیفیت بالا نبود فقط ۸تا نی نی شد که هیچ کدوم پیشم نموندن😢 خدا اینبارم خودش کمکم کنه