2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنونم گلم خداکنه بشه چه قرصی بخوره خوبه؟

حتما قرص تحت نظر دکتر ارولوژ مصرف کنین چون ممکنه خدای نکرده جواب معکوس بگیرین

اگه تهران هستین دکتر امیرجنتی دکتر مثبت و خوبیه امتحانش کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم منو شما سني نداريم اين سن در كشورهاي پيشرفته در رنج جواني محسوب ميشه البته بخاطر سبك زندگيشون. ...

ممنون تارا جان. راستش از لحاظ غذایی خیلی مراقبت میکنم،البته بیشتر از رو اجبار چون ورم معده دارم. کیوتن پلاس میخورم و مولتی ویتامین مینرال و کلسیم جوشان. اوابوست به هوای معده نمیتونم بخورم. پیاده روی هم الان اینقدر هوا گرم شده که خیلی کم میرم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان یادتونه گفتم روز 11 پریم قراره این ماه جنین فریز انتقال بدم لکه بینی داشتم دیروز که روز1 ...

گلم منم ضخامت یه کم دیر بالا رفت ولی اصلا لک نداشتم، واقعا نمی دونم چی بگم ولی این سنگ اندازی های خدا رو همیشه به فال نیک بگیر شاید تو برنامه ریزی خدا باید چند ماه دیر تر مامان بشی ولی با استرس کمتر

سلام دوستان بستن لوله ها چه عوارضی داره؟ من به خاطر آندومتریوز یه دکتری بهم گفت باید لوله های رحم ...

سلام عزیزم

عوارض خاصی نداره

دکترت توضیح نداده که چرا باید ببندی؟

با چند تا دکتر خوب دیگه هم مشورت کن ببین نظرشون چیه

وااای. مگه سرکلاژ هم عوارض داره؟؟؟؟؟؟

آره گلم هر مداخله پزشکی حتی یه قرص ساده عوارض داره و باید توسط دکترت سنجیده بشه 

نه این که خودت رو نگران کنی ولی لازم نیست اگر همه چی خوبه مداخله ایی انجام بشه

با خیال راحت با یه دکتر دیگه مشاوره کن

یعنی تحرک سریع و رو به جلوی اسپرم در یک خط مستقیم با رنج های اینجا خیلی متفاوته گلم، از کجا فهمیدن ...

اولش از روهمین آزمایش شک کردن بعدسونو شد وگفتن واریکوسل گرید۲ داره بنظرت بادارو خوب میشه؟

دخترا رژیم لاغری قبل از تخمک کشی و قبل از انتقال ضرر داره؟ من دوست دارم چند کیلویی کم کنم اما میترس ...

با سعی کن مواد مغذی به بدنت برسونی نه پر کالری، برای کم کردن هم فقط پیاده روی نه رژیم لاغری چون بدن اتوماتیک اول از سیستم تولید مثل مایه میذاره برای یه سری کمبود های خودش

مامانايي كه هفتتون از ما جلوتره  بعد سونوي قلب چه مراحلي هست؟ از لحاظ سونو و آزمايشها....

عزيزم احتمالا دو هفته بعد از سونوي قلب يك سونوي ديگه هم داشته باشي براي اينكه معلوم بشه رشد جنين خوب بوده ، يك آزمايش هم بعد از سونوي قلب داري براي كنترل قند و تيروييد و اينجور چيزها ،  و بعدش هم كه ديگه بين هفته ١١ تا ١٣ سونوي nt يا همون غربالگري اول و آزمايشش هست و بعد هم شما حتما آزمايش سل فري رو دكترتون بهتون ميگه انجام بديد كه من هم انجام دادم چون معمولا براي بالاي ٣٥ سال اين آزمايش رو مينويسن و بعد هم كه حدودهاي هفته ١٨ سونوگرافي آنومالي داري يا همون غربالگري مرحله دوم و بعد باز احتمالا حدود هفته ٢٢ اينطورها اكوكارديوگرافي قلب جنين داشته باشي باز هم با توجه به سن كه من هم داشتم .

هفته ٢٧ اينطورها آزمايش قند پنهان يا همون استفاده از گلوكز داري و سونوي وزن جنين ، دوباره دو تا سونوي ديگه هم براي وزن جنين خواهي داشت يكي حدود هفته ٣٣ و يكي هم حدود هفته ٣٦ الي ٣٧ . 

ديگه بعدش هم ان شا الله ني ني نازت مياد توي آغوشت خانمي . 😍😍😍😍

میخوام ی کتاب بنویسم اسمش بذارم من و تخمکهای لجبازم 😒

باز امروز رفتم سونو و روز یازدهمم ک وضعیتم همچنان بده

روز شونزدهمم احتمالا پانکچر 

بنظرتون تا اون روز اگه تخمکها بزرگ بشن آزاد نمیشن خودشون؟