2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها یه سوال دارم نخندین بهم من از وقتی کلا حرکتای نی نی رو حس کردم همیشگی نیست و خب یه ساعات خاص ...

عزيز دلم اصلا خودت رو نگران حركات ني ني نكن فعلا ، يه موقع هست يه موقع نيست ، تازه از هفته ٣٠ به بعد منظم ميشه اون هم بيشتر به حالت خوابيده ، در مورد نحوه خوابيدن هم كه يك بار برات شرايط خودم رو توضيح دادم ، دوست داشتي بيا جات رو با من عوض كن كنار دخترم بخواب اون وقت ميفهمي كه بعضي وقتها از ترس اين كه اون خانم بيدار نشه نميتوني تكون بخوري حتي اگر به كمر خوابيده باشي . 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جون واسه من سه تا بلاست انتقال و فقط یکیش گرفت چطور میشه همچین چیزی؟ البته بارداری دوقلو تو شرا ...

عزيزم براي من هم دفعه اول كه انتقال دادم از ٣ تا بلاست يكيش گرفت ، اون جنينهاي باقي مونده يا جذب ديواره رحم ميشن چون اندازه اي هم ندارن كه يا ممكن هست با لكه بيني يا خونريزي دفع بشن .

دوستان, من امروز سونوی اولین غربالگریمو انجام دادم بعد بردم دکترم دید و برام سرکلاژ نوشت.ازش پرسیدم ...

عزيزم فكر نميكنم لازم باشه چون طول سرويكست هم خوب هست ، از دكترت دليل سركلاژ رو نپرسيدي ؟

نگرانی ب خودت نده ..انشاءالله ک ایندفعه مثبتی

انشاالله عزیزم ممنون😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزيزم من بعد از انتقال اولم براي سونوي قلب رفتم رويان كه اون موقع خونريزي هم داشتم و قلب هم ديده نشد ...

ممنون عزیزم 🌷🌷🌷اره شاید تحقیق کنم ببینم کجا دستگاهشون عالیه برم اونجا

اگه جایی رو بچه ها غرب تهران میدونین عالیه دستگاهشون و دکتر بگین من برا قلب و جنین انشاللله برم💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم اگر با يك دكتر مشخص آي وي اف انجام دادي برو پيش خودش ، خود دكتر براي سونوهاي مهم مثل nt و آنوم ...

یعنی برای قلب خوبه دستگاهش چون من خصوصی میرم و دکترم وقت میزاره فقط دستگاهشون نمیدونم خوبه یا نه 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فاطیما جون آندومتر من هم به خاطر هیستروسکوپیهایی که انجام دادم مشکل پیدا کرده بود ولی شکر خدا با پم ...

ممنون عزیزم این سری دکترم فقط دیفرلین و روزی ۶تا استرادبول داده روزی که برم سونو میگم به دکتر 

متاسفانه دکترم یه شهر دیگه س فقط میتونم روز سونو برم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
همه چیز میخوردم البته بدون زعفران و اویشن و کلا غذاتو پر ادویه نکن  گوشت گاو نخور کرفس نخور م ...

من روز یازدهمم..دوتا بلاست انتقال دادن...امشب لک قرمز دیدم دوباره امپول پروژسترونو زدم...انشاالله که منم باردار باشم😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزيزم تو مركزي كه من ميرم يه خانومي بود چند سال پيش كورتاژ شده بود بعد دكتر گفته بود به خاطر كورتاژ ...

نه عزیزم حتی هیسترو هم شدم 

ولی دلیل اصلی آندو نازک هست 

الهی مرا  آن ده که آن به 

دوستان من به همراه داروهای انتقال

هرروز باید ویتامین دی   وینامین ای  قرص ب کمپلکس هم بخورم البته ول وومن هم به تجویز خودم میخوام بخورم 

راستی رو دل نمیکنم اینهمه ویتامین 🤣🤣🤣

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستان منم این ماه ای وی اف کردم برام دعاکنیدانشا الله همه ی اونایی که این ماه ازخدابچه میخوان ...

سلام الهی که مثبت بشی

منم بیستونهم خرداد انتقال دادم

با هم در انتظار بسر میبریم😉

خدایا سپاسگزارم🌺❤
من روز یازدهمم..دوتا بلاست انتقال دادن...امشب لک قرمز دیدم دوباره امپول پروژسترونو زدم...انشاالله که ...

انشالله بارداری عزیزم نگران نباش از الان تبریککککک

بنظر من قرمز یا قهوه ای بودن لک بستگی به مسیر خروجش داره نه مثبت و منفی شدن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم فكر نميكنم لازم باشه چون طول سرويكست هم خوب هست ، از دكترت دليل سركلاژ رو نپرسيدي ؟

والله از مطب که اومدم بیرون یه نفر تو سالن بهم گفت که این دکتر برای همه اونایی که ivf کردن سرکلاژ توصیه میکنه.منم راستش فک میکنم سرکلاژو به خاطر سونوم نگفت چون بعد از دیدن سونو گفت مشکلی نداری و سرکلاژو بدون اینکه چیزی بهم توضیح بده نوشت.انگار واقعا برا همه مینویسه.