2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
حداقل نيم ساعت و حداكثر ٢ ساعت دراز بكش.  دكتر من گفت به اندازه يه لوله خودكار بفرست داخل . وا ...

مرسي عزيزم، به اندازه لوله خودكار با چي بفرستم داخل اخه؟ اپليكاتور نداره كه،، بايد تا مُچ دستمو بفرستم😂

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پیش دکتر نصر قراره برم.هزینه کل میکرو چند میشه پیش دکتر نصر؟ازشون راضی هستی؟

عزیزم بستگی به دارو داره،من اول سه تومن داروم شد ولی چون تخمدانم خوب جواب نداد دارو بیشتر گرفتم شد شش تومن دارو،هزینه بیمارستانم که پنج تومنه،من از خودش خیلی راضیم،خیلی دقیقه،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ممنون مهربون واقعا اینجا میام کلی امیدوارم میشم باز میرم سونو دکترم کلی استرس میده میدونم باز فرد ...

کیه دکترت؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها یه سوال دارم نخندین بهم من از وقتی کلا حرکتای نی نی رو حس کردم همیشگی نیست و خب یه ساعات خاص ...

نه عزیزم خنده برای چی، هممون کما بیش با این استرس ها دست و پنجه نرم می کنیم

در مورد نوع حرکت ها چیزی نمی دونم ولی برای خوابیدن اصلا نگران نباش هیچ مشکلی نداره

زمانش نه در این حد فرقی نداره ولی من دور نافی میزدم

به من از یه هفته قبل پریود، چسب استروژن ۱۰۰ داد و گفت  یه روز در میون عوضش کن و یه روز قبل از شروع آمپولا، بکَنش.

۶ روزم آمپول بزنم، بعدش سونو، یعنی عملا دو هفته دارو و هورمون به خودم بزنم اونم اینقد قوی، بعدش تازه سونو شم،همه اینا باعث نگرانیم میشه آخه من تا حالا هیچ داروی این مدلی نخوردم/نزدم که مثلا بر اساس نتیجه اون این روشو پیش گرفته باشن. خدا به خیر بگذرونه.

زینب جون واسه من سه تا بلاست انتقال و فقط یکیش گرفت چطور میشه همچین چیزی؟ البته بارداری دوقلو تو شرا ...

گلم برای شما که خوب کاری کردن 3 تا بلاست توپول انتقال دادن ولی تو رویان که این جوریه پروتکل هیچ وقت چند تا باکیفیت خیلی زیاد رو کنار هم فریز نمی کنن، بسته ها همه مدلی هست چون نمی خوان ریسک بارداری چند قلویی بالا بره

ولی برای شما قطعا قوی ترین جنین گرفته و اون دو تا هم جذب میشن 

دوستان, من امروز سونوی اولین غربالگریمو انجام دادم بعد بردم دکترم دید و برام سرکلاژ نوشت.ازش پرسیدم سونوم مشکلی داره یا نه چون توش هماتوم و لخته نوشته بود گفت نه مشکلی نداری و اونم چیز مهمی نیس حتی استراحت هم گفت لازم نیست.میخام بدونم طبق این سونو سرکلاژ برام لازمه؟چون من سزارین نمیخام

ممنون عزیزم میخواستم اگه دکتر خوبی هست با توجه به اینکه من طبیعی هم باردار نشدم برم پیشش چون واقعا ا ...

شما هم كرج هستي ؟ عزيزم يكي از دوستهاي من كه توي رويان باهاش آشنا شدم و خونشون كرج هست الان دوقلوهاش دو سالشونه . خود رويان يك دكتري رو توي كرج بهش پيشنهاد داده بودن به نام فاطمه فيروزي كه بيمارستان صارم هم زايمان انجام داد من هم اولش ميخواستم برم پيشش ولي ديگه قسمت نشد نرفتم ولي باز از خود رويان هم بپرسي ميتونن توي كرج بهت دكتر خوب معرفي كنن ، اين دوستم هم از زايمانش راضي بود و خدا رو شكر با اينكه دو قلو هم داشت همون ٣٨ هفته زايمان كرد . 

آدرس مطب دکتر فاطمه فیروزی:

استان البرز، شهر کرج، خیابان شهید بهشتی، بین میدان شهدا و چهارراه طالقانی، ساختمان پزشکان نیلوفر، طبقه 8، واحد 29
تلفن تماس:
02632266528 - 02632266529