2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
نمیدونم عزیزم ولی یکسالونیم داره میشه دوسال هرماه انتظار دیگه کشش ندارم 😔شماآزمایش همسرت چطوری بودم ...

گفتم که همه چی صفر بود😁😁😁 کلا همه چی تعداد تحرک مورفو کلا صفر بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روزه هیچکی جوابمو نمیده 😢 فقط تا فردا وقت دارم 😞

عزیزم اگه کسی جواب سوالت رو بدونه حتما جواب میده.من خودم چون تازه وارد سیکل شدم زیاد سر در نمیارم.بزار دوستانی که اطلاع دارن به سوالت برسن بلد باشن جواب میدن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره عزیزم اول و اخر همه گره گشایی ها خداست ولی نه اینکه بگیم خدا خدا خدا و خودمون بشینیم و کاری نکن ...

ممنونم عزیزم😘😘😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دو روزه هیچکی جوابمو نمیده 😢 فقط تا فردا وقت دارم 😞

چیه سوالت عزیزم،من ندیدم،بگو شاید بتونم کمکی کنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چیه سوالت عزیزم،من ندیدم،بگو شاید بتونم کمکی کنم

عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک سایزشون بین یازده تا پونزده بود پنج تای دیگوشونم زیر ده بودن

کلی امپول دارم و هرچیم بچه ها اینجا گفتن انجام دادم ولی باز دکترم میگه اینا خوب نیستن 

فردام روز یازدهمه ک باید برم سونو ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم ک سایزشون بهتر بشه

روز ششم بهم گف اصلا هماهنگ نیستن تخمکا هرچی گفتم سیکلمو قطع کن بذار ماه دیگه قبول نکرد

واقعا موندم چیکار کنم

باشه حتما انجام میدیم میگم عزیزم الان مورفولوژیش اگه تغییرنکنه چیکارکنم فقط تقویتی وداروهاش ؟

ببين مورفولوژيش خيليم پايين نيست واسه همسر من فقط دو درصد نرماله كه حالا من دارم اي وي اف ميكنم 

فعلا داروهاشو استفاده كنه و فست فود رو هم كلا بزاريد كنار داروهاشم هروز استفاده كنه انشااله كه طبيعي باردار ميشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ینی چه روشی سرعتشو خوب میکنه

اره عزيزم تو نت بزن iui

اسپرم همسرتون رو ميگيرن تقويت ميكنن بعد داخل رحم شما ميريزن كه خيلي تحرك ميره بالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک ...

عزيزم سياه دونه و عسل خوردي خيلي روي سايز اثر ميزاره 

الان شما چن هفته ای ؟ جنینت حرکت داره ؟ چند روز بفد از همون نبضا حرکت اصلی شروع شد ؟

من هفته ۲۱ از هفته پیش حرکاتشو فهمیدم البته نه هر روز دقیقا نمیدونم والا بگم چند روز بعد بود ولی کلا هفته ۲۰ به بعد بیشتر متوجه حرکاتش میشی

میتونم بپرسم ذخیرتون چنده و آمپولاتون چیا هستن؟

ذخیرم کمه ۱.۴

از روزم دومم تا روز نهم  پرگوریس زدم با سینال اف

ک دکترم میدونست سینال اف رو من تاثیر نداره ولی بازم بهم گفت بزن فقط بخاطر اینکه داروخونه های اینجا گونال و پیورگانو نداشتن

الانم از روز نهم باز  تا فردا پیورگان و اورگالتور و اچ ام جی دارم

البته ستروتاید نوشت ولی طبق معمول داروخونه ها نداشتن باز عوض کرد

عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک ...

نگران نباش

منم اینجوری بودم تقریبا

من ۱۷ سیکلم پانکچر شدم. دوره درمان من۱۴ روز بود از ۳تا ۱۷

منم یه عالمه تخمک ریز داشتم

ولی روزای اخر بزرگ شدن. pco بودن. هایپر شدم

۲۲تا تخمک داشتم. خیلیم خوب بود😁

البته منم هربار میرفتم سونو ناامید میشدم

دکترم گفت هرروز تخمکا ۱/۵ تا بهشون اضافه میشه

روز اخری که رفتم برا پانکچر تازه بعضی تخمکا هم ازاد شده بودن😂😂

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️