2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم یچیز دیگه یادم اومد اینکه محبتتون رو به پدر و مادر همسرتون بیشتر کنید اما بدون چشم داشت ...

مرسي صدف جوني، عزيزم با اطمينان كامل بهت ميگم كه صدبرابر اين كارهايي كه اينجا نوشتين رو مو ب مو انجام ميدم، مشكل بيشتر يك خواهر شوهر چي بگم هست كه همسرم خودش ارتباطشو خودشو با ايشون خودجوش كم كرده يعني من نگفتم خودش كلافه شده از دستش،، مشكل اينجاست كه متاسفانه لطمه اي كه به زندگي ما زدن اين وضعيته كه داغي شده روي دلم بهشون محبت ميكنم ولي بيشت و چهار ساعت توي خونه ام گريه ميكنم به ياد بلاهاي كه با نادوني سرم اوردن

...
آره شك نكن بايد بى خيال دارو شى  تيكه هاى كوچولو نون خشك بخور سعى كن طولانى مدت معده ات خالى ن ...

برام دعاکن عزیزم 🌹🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آخی گلم چون الان رحم حسابی پر خون هست با یه کم فعالیت سریع خون ریزی میده خصوصا ما که آی وی اف کردیم، ...

انشاللللللله توکلم به خداست🌷🌷🌷🌷ممنون

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خواهش می کنم گلم، شما هم خیلی برام دعا کن، هر دقیقه یه مدل دارم میشم، یا سردم میشه و لرز می گیرم یا ...

عزیزم بسلامتی چه خبر خوبی😍

من الان متوجه شدم

تیکر قشنگت مبارک باشه دعا میکنم بارداری راحتی رو داشته باشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نگران نباش عزیزم..استراحتتو بیشتر کن...همه ما این شرایطو داشتیم...این لکه بینی و خونریزی دیگه عادی ش ...

انشاللله خخدا خودش کمک کنه 🌷🌷🌷ممنون

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نيلاسمان جون بيا بيزحمت پُست صفحه ٩٥٨٣ از آخرش دومي رو بخون انشالله ايندفعه ك ب دلم افتاده مطمئنم ب ...

ممنون‌م محیاجون، انشالله، امیدوارم تو هم خیلی زود، یه جور خیلی غافلگیرکننده ، مامان بشی و بیای خوشحالمون کنی💝💝🌺🌺😍😍

محیا جون دیروزم پرسیدی عزیزم ی آمپولی به من تزریق کردن که نمیدونم چی بود مگه دیازپام تزریق میکنن؟؟؟ ...

من ک تورشت انتقالم بوددکترخودم خارج بودیه دکتردیگه برام انتقال دادگف این امپولوزدی؟گفتم نه،بعدپرسیدم گف عضلاتوشل میکنه تاانتقال راحت صورت بگیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانومی ببخشید یه سوال دارم منم دو سه ماه دیگه میرم ایتالیا برا زندگی میخواستم بدونم هزینه میکرو تو ...

عزیزم تا جایی که میدونم بستگی به بیمارستان داره مثلا من فقط داروهامو پرداخت کردم و برای فریز هزینه پرداخت کردم من بیمه ندارم !بستگی به سنم داره بالای ۴۳باشی باید پرداخت کامل کنی ! 

حالا ذقیق نمیدونم کدوم منطقه ایتالیا میخوای زندگی کنی !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم بسلامتی چه خبر خوبی😍 من الان متوجه شدم تیکر قشنگت مبارک باشه دعا میکنم بارداری راحتی رو داش ...

sm-pa جون

یه سوال در مورد باد واژن پرسیده بودم می شه اگر اطلاعی داری جواب بدی؟

با تشکر

خداروشکر.هزینش چند میشه؟خیلی دردناکه؟

هزینه که تقریبا سیصد شد ولی خب بسته به جایی که میری ممکنه بالا یا پایین تر بشه.درد هم معمولا میگن دردش در حد دل درد پریودیه اونم چند دقیقه ولی برا من دردش زیاد بود تا ده روز بعد از عکس رنگی هم تو واژنم تیر میکشید و خیلی اذیت بودم.تو اون مرکز بعم گفتن با بی حسیه و درد نداره وگرنه شیاف استفاده میکردم قبلش.این تجربه من بود ولی دلیل نمیشه فکر کنی برا شما هم همینقد میتونه دردناک باشه.بدن با بدن فرق داره و بالطبع عکس العمل ها هم متفاوته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.