2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
آخ آخ منم هاپو شده بودم، گاهی گریه می کردم، 27 روز زدم اون آمپولو، چند روز بعد قطع کردنش حال روحیم ع ...

ممنون که جواب دادین... شما بار اول آی وی اف کردید باردار شدین ؟

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ضربان مربوط ب حرکت جنین میشه ؟ همیشه داری و روزا با هم فرق میکنه کم و زیادشو ؟؟

والا اول فکر میکردم میشه ولی فکر کنم نفس جون بود گفت سکسکه بچه است روز و شبش یادم نیست بیشتر وقتی ریلکس میکردم حس میکردم حرکت جنین لگد   یا مثل ماهی سر میخوره

مرسی عزیزم.شمام همسرت ازو هستش؟

همسرم آزو نیست.یعنی اسپرم داره ها اما اکثرا مرده هستن.بعضی کقتا هم نصفشون زنده هستن اما تحرک و مورفو صفر.ولی دفعه آخری که تعداد شده بود دومیلیون همشونم مرده بودن.هیچکدوم زنده نبودن.جنین شناس گفت برین جنین اهدایی.ولی دکتر خودش گفت نه با بیوپسی اسپرم میگیریم.که شکر خدا اندازه یه سیکل برامون فریز کردن.جنین شناس میگفت احتمالا یه انسدادی تو رگ های بیضه هست که اینا مرده میان بیرون.شوهر من واریکوسل هم داشت که پارسال آخر شهریور عمل کرد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خانم های باردار من گاهی بدنم یخ می کنه خصوصا بعد حموم الان رفتم زیر پتو، لرز دارم کسی بوده این جوری ...

من تو سه ماه اول بودم میرفتم زیر لحاف سشوار میگرفتن برام تا گرم بشم نمیدونم دلیلش چیه ولی سعی کن جلوگیری کنی ازش انشالله که خیره من کلا هر چی که فکر کنید تو بارداری داشتم به هیچی نه نگفتم 😝

دوستاي گلم يه سوال مهم دارم شايد ب نظرتون بي ربط بياد ولي به نظر خودم كمتر از رعايت تغذيه و استراحت ...

راستی عزیزم یچیز دیگه یادم اومد اینکه محبتتون رو به پدر و مادر همسرتون بیشتر کنید اما بدون چشم داشت

فقط برای رضای خدا

مثلا به همسرت اجازه بده گاهی خودش بره سربزنه بهشون و دست پر بره خونشون گاهی

مثلا وقتی میره میوه بخره ببره،جایی میرید سوغات بخره برا مادرش مخصوصا

هدیه محبت میاره محبت هم که بیاد انشاءالله کدورت ها برطرف میشه وقتی کادو میخرید باهم ببرید مثلا همسرت بگه اینو محیا برات انتخاب کرده  و گرفته ازینکارا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
@زینبی_بابا     @shamiim     کجایید؟ بیایید از بتای های تپلتوتو بگید ذوق کن ...

عزیزم منفی شدم البته هنوز انتقال ندادم ها فکر کردم طبیعی باردار باشم،،،الان پنج روز از موعدم میگذره هنوزم خبری نشده،،،دیروز از دادم منفی شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏