2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
توهم دچارش شدی 😂 بیا که همدردیم 😣

انگار بیشتر به خاطر اب هست که بعد غذا مجبوریم با قرص بخوریم 

چون باعث میشه ترش کنم 🤢

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار بیشتر به خاطر اب هست که بعد غذا مجبوریم با قرص بخوریم  چون باعث میشه ترش کنم 🤢

خیلی بده از مجبوریه منکه بزور اب میخورم بخاطر قرصام 🥺 

یک ماه دیگه مونده یا بیشتر که پشت سر میذاریم ما قوی هستیم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من خیلی ناراحتم و احساس ناقص بودن دارم  از اینکه انقدر وقت کم میزاره برای مریض ناراحتم  ...

عزیزم روحیه و سلامت روان مهمه نه سن و سال

من کسایی رو میشناسم که تو سن کم بچه دار شدن اما دنیا دنیا فاصله بین خودشون و بچشون هست.

بعدم زندگی مسابقه نیست

هر کس شرایط خاص خودش رو داره

مهم اینکه قدر زندگی رو بدونیم و درست زندگی کنیم

حالا بعضی ها مثل ما دیرتر بچه دار شیم چه ایرادی داره

مهم اینکه روحیمون رو حفظ کنیم و بچه رو درست تربیت کنیم.

تارا جون شما با اینکه جنینهات بلاست بود روز 10 لک لانه گزینی رو دیدی؟

بله عزيزم بلاست بودن و روز ده انتقال لك قهوه اي ديدم چند ساعتي خيلي كم بود البته 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دقيقا منم همين جور بودم دفعه سوم انتقال و اصلا انتظار مثبت شدن رو نداشتم اما مثبت شد🙏🏼🌸

خدا خیلی بزرگه خیلی هزاربار شکر میکنم بخاطر نعمتی که بهم بخشیده 🙏🏻

عزیزممممم پرنسس کوچولوت کم مونده بیاد 😍😍😍😍 چقدر زود گذشت انگار همین چندوقت پیش بود تو و رویا مثبت شدید بخیر خوشی بغل بگیری فسقلی خانوم رو 🌹😍

خیلی بده از مجبوریه منکه بزور اب میخورم بخاطر قرصام 🥺  یک ماه دیگه مونده یا بیشتر که پشت سر م ...

من روزی ۴ تا استرادیوله فقط 

اول ۶ تا بود بعد ۵ تا 

گفته هر هفته یکی رو کم کن 

اره تا یه ماهه دیگه تموم میشه 

خدا نگهدار همه ی نینی ها باشه❤❤❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من خیلی ناراحتم و احساس ناقص بودن دارم  از اینکه انقدر وقت کم میزاره برای مریض ناراحتم  ...

عزيزم ناراحت نباش به خدا توكل كن سني نداري كه 

بابا همسر من با مادرش ٤٥سال تفاوت سني داره خب مگه چيه خيليم با هم رفيقن چرا اين فكرارو ميكني انشاالله با اقدام طبيعي باردار ميشي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

عزیزم اینهمه غصه خوردی فایده ای هم داشت؟ بلکه مشکل بدتر هم شده باشه. چرا غصه ها و گذشته رو رها نمیکنی؟ اینم امتحان کن شاید  با تغییر نگرشت به زندگی و اطرافیان اینبار نتیجه دلخواهت رو بگیری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من روزی ۴ تا استرادیوله فقط  اول ۶ تا بود بعد ۵ تا  گفته هر هفته یکی رو کم کن  اره ...

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله خدا دوقلوهاتو سالم بزاره تو بغلت 

شما چند تا واست انتقال دادن و اينكه چند روزه بودن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه تو چقدر شبیه منی خدا....

دوباره دارم گریه میکنم به شوهرم گفتم هیچ جا ازم دفاع نمیکنی من زنم دیروز که دکتر گفت لولمو بسته چرا هیچی نگفتی 

من زنم غصه میخورم لال میشم تو چرا هیچی نگفتی خیلی ناراحتم 

رفتم جراحی کردم اصلا به مادرم نگفتم میترسیدم دوباره یه حرفی بزنه دلم بشکنه بعد از چندروز پریروز بهش گفتم بعدش میگه احساس کردم روز عملت منو پیچوندی و الکی گفتی کنسل شد و عمل نمیکنم

به خدا دلم شکست به خودم گفتم احساس کردی چرا یه زنگ نزدی پس مادری تو کجاست  

من روزی ۴ تا استرادیوله فقط  اول ۶ تا بود بعد ۵ تا  گفته هر هفته یکی رو کم کن  اره ...

بخاطر این جوجه ها هرکاری رو حاضریم انجام بدیم فقط صحیح سالم بغل بگیریم خدا خافظ همشون باشه 🌹🙏🏻

عزيزم دنيا عوض شده كيفيت زندگي رفته بالا الان شما ببين دور برت 70 ساله ها چه شكلين؟ يا حتي 80 ساله هايي كه هنوز در كمال سلامتي دارند زندگي ميكنند.

شما فكر ميكني مني كه فاصله سنيم با مادرم 25 سال بود و تازه بچه اخر خانوادم بودم خيلي مورد توجه بودم؟ اصلا اينطوري نيست اقتضاي تربيتي نسل قبل اونطوري بوده و اصلا به بچه هاشون  اهميت زيادي نميدادند كه اتفاقا بدم نيست چون باعث ميشد بچه ها اعتماد بنفس و  خود اتكاييشون بالا بره. متاسفم واسه اين روش تربيتي كه در دو دهه اخير تو جامعه مون رواج پيدا كرده يك مشت بچه طلبكار از پدر و مادر و جامعه بار اومدن...

نا اميد نباش احساساتو بگذار كنار و با منطق و مطالعه كافي برو جلو. كار نشد نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم