2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوستای گلم اگر امکان داره لطفا این ازمایش همسرمو واسم تفسیر کنین. اون گزینه ای که 15 نوشته پارسال 7 ...

خوب عزیزم درصد اسپرمهای با سرعت تند هست که 15 خوبه نگران نباش.... 

مورفولوژی رو ندیدم.... 

عزیزم این آز رو مرکز ناباروری انجام داده؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز، شبتون بخیر.من روز ششم انتقال جنین هستم.روز سوم انتقال خیلی عذر میخوام همراه با ادر ...

عزیزم خب تکرر ادرار که نشونه خوبی از بارداریه☘

خود من انقد میرفتم دستشویی ...😁 

دکترم دیده گفته عفونت نداری دیگه..

تکرر ادرارت اگه همراه با سوزش و خارش باشه جای نگرانی داره ک عفونت باشه.

در مورد درد دلت.. خب این ایام تیر کشیدن تخمدان ،درد دل و درد کشاله ران طبیعیه.‌..

اگه با استراحت و دراز کشیدن دردت خوب میشه نگران نباش. اگه خدای نکرده ممتده و تمومی نداره به دکتر بگو😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام مکمل هیچی تجویز نکرده خودم چی بخورم دکترم سرش شلوغ بود هیچی نداد خودم چی بخورم؟ 

عزیزم من بدون تجویز دکترم مکملی نخوردم.... 

توصیه خم نمیکنم.... 

اما خوب فولیک اسید رو که دیگه حتما داری.... 

یا اونم برات نداده؟؟؟؟؟ 

با یه سری مکمل دیگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب عزیزم درصد اسگرنهای با سرعت تند هست که 15 خوبه نگران نباش....  مورفولوژی رو ندیدم....  ...

سلام عزیزم . اره بیمارستان مادر یزد انجام دادیم . یک سال قبل همین بیمارستان سرعت تند 7 بود  مورفولوژی 34 بود امسال حدود یه ماه قبل سرعت تند 15 مورفو 40

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام عزیزم . اره بیمارستان مادر یزد انجام دادیم . یک سال قبل همین بیمارستان سرعت تند 7 بود  مور ...

خوب خوبه که..... 

طبیعی جواب نگرفتین؟؟؟ 

سلام به همگی ..خوبید دوستان گلم ؟ دلم برا همه تون تنگ شده  تبریک میگم به مامانای جدید &nb ...

فدات عزیزم..... 

خدارو شکر که همه چی به خوبی داره پیش میره..... 

انشالله همیشه خوشخبر باشیو دردونت زیر سایه مامان باباش شاد و سلامت بزرگ بشه و شاهد موفقیتش باشین.... 

خوب خوبه که.....  طبیعی جواب نگرفتین؟؟؟

ممنون عزیزم . یبار یازده سال قبل طبیعی باردار شدم ک گفتم بخاطر خطای ازمایشگاه سقط شد. من مشکل دارم پلی کیستیک . پارسالم میکرو کردم با بتای خوب ولی سقط شد . چند روز دیگه دوباره نوبت میکرو دارم تا خدا چی بخواد . 13 ساله منتظریم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
اره یکی از دوستام که قبل من مثبت شده بود هم به من همینو توصیه کرد ولی نمیدونم علت علمیش چیه؟

دکتر زرنانی به من این توصیه رو کرد! حتی تو برگه توصیه هاش برای دکتر نوشت. گفت برای اینکه محیط داخل رحم عادت کنه به ماده خارجی

دفعه قبل اینکارو کردم که منفی شد. ایندفعه چون قبلش پانکچر داشتم و دل درد زیاد اصلا نتونستم ضمن اینکه فکر نمی کردم قراره انتقال داشته باشم ولی خب همه اینا در برابر خواست خدا هیچه😊

میگم🤔🤔🤔🤔

من دیشب که آنوکسان رو تزریق کردم ،بعد دیدم یکم خون برگشته تو سرنگ... خطرناکه؟

شده بود جاش یکم خون بیاد اما تو سرنگ نه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
میگم🤔🤔🤔🤔 من دیشب که آنوکسان رو تزریق کردم ،بعد دیدم یکم خون برگشته تو سرنگ... خطرناکه؟ شده بود ...

عزیزم برامنم یکبار اینجوری شد و خون برگشت تو سرنگ..همینجا پرسیدم گفتن مشکلی نیست...تو هم نگران نباش🌸💕

به به  تیکرت تک رقمی شده خانووومی😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
محیا جان من امروز رفتم ابن سینا. گفت دیگه اون آز دو تا ژن غلظت رو نمی خواد بدی . گفت همین که IgG م ...

عه چ جالب پس اون كلمه واسه انعقاديا بوده، من فك كردم تو ليست انا اون برا ايمنياست،، در هر حال خب خداروشكر ك لازم نشده برات ازمايش بدي،، دكترت كيه تو ابن سينا مرجان جون؟ خودش نگفت انوكسا رو از كي شروع كني؟ ب ها رو از كي بايد شروع كني؟ شما جنين داري درسته؟ برا انتقال ميخواي بري؟ يه سوالم داشتم تو ابن سينا وقتي ميخوان انتقال بدن قبلش ديازپام ميزنن؟

...
عزیزم من بدون تجویز دکترم مکملی نخوردم....  توصیه خم نمیکنم....  اما خوب فولیک اسید رو ک ...

آنا جون من ماه قبل قرار بود تخمک کشی کنم کنسل شد دکتر قبلش بهم پودر اینو فولیک داد ولی برای این ماه هیچی تجویز نکرد

...... 
عزیزم دقیق نمیشه گفت.....  مثلا من انتقال ام فرش بودن اما خوب سه تا انتقالم روز 19 و 17 سیکل ب ...

آره میدونم عزیزم.منظورم اینه روز ۳ پری که میرم ، ماه بعد ، احتمالا میگه برو هفته بعد بیا دوباره.درسته؟

بعد هفته بعد که میام دیگه بازه سونوها کم و کمتر میشه ، مثلا میگه ۳ روز بعد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دلارام جون برای من بعد چهار پنج روز شرو شد... اواخر که دیگه فولیکولا زیاد بود بیشتر شده بود ☘

ممنون عزیزم.آخه دیروز جز معدود دفعاتی بود که بوضوح ترشحات تخمک گذاری رو متوجه میشدم.گفتم شاید توهم زدم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم گرگوری فکر کنم قویتره....  نه عزیزم بین آخرین سونو و پانکچر لااقل دو روز فاصلست....  ...

ستروتاید کارش دقیقا چیه؟ تخمدونا رو مهار میکنه؟ یا از آزاد شدن تخمک ها جلوگیری میکنه؟ یا اصلا کارش چیز دیگه ایه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.