2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان خوبین؟ امیدوارم امروز هر کی آزمایش داره مخصوصا زینبی جون مثبت بشه و دلش شاد بشه. من دیر ...

عزیزم گرگوری فکر کنم قویتره.... 

نه عزیزم بین آخرین سونو و پانکچر لااقل دو روز فاصلست.... 

شما 36 ساعت بعد تزریق هاش سی جی وقت عمل بهت میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

عزیزم خیلی خیلی زود رفتی آزمایش حداقل تا روز 13 یا 14 صبر کن الان هیچی مشخص نیست فقط باعث استرست میشه 

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بارداری حتما از ته قلبت دعا کن دعای زن باردار میگیره

چشم عزیزم❤

ان شاءالله سلامت هر دوشون رو بغل میکنی😍😚☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
پس اگه تجویز 400 واحدا خوبه....  اگه ذخیرت پایین و لب مرزی حساب میشه خوب دز داروت میتونه مناسب ...

چک کردم باهاشون، همینه.

شروع پریودمم با اینکه ظهر بود،گفت از وقتی شدید بشه حسابه، که اسه من عصرش شدید شد، گفت فردا میشه روز یک.ایرانم اینجور حساب میکنن؟

میترسم آمپولا اونجور که باید، اثر نذارن چون اینجور حساب کرده   

چک کردم باهاشون، همینه. شروع پریودمم با اینکه ظهر بود،گفت از وقتی شدید بشه حسابه، که اسه من عصرش شد ...

بله عزیزم ایرانم روز اول پریود رو اینجوری حساب میکنن.... 

ولی خوب اینجا اولین تزریق معمولا از روز دوم یا سوم شروع خونریزی شروع میشه نه روز اول.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها امیدوارم به زودی همگی مادر باشید من چن روز دیگه پریود میشم و بعد تخمک کشی برای کیفیت تخم ...

آب زیاد.... 

پیاده روی.... 

پروتئین.... 

مکمل‌های که تجویز کردن.... 

میوه و سالاد و آجیل و.... 

بهم گفت فقط انوکسا ب دور ناف بزن ب بازو نزن اصلا راستی فکر کنم ب خاطر جذبش بود

آره برا جذبشگفته.... 

به من گفته بود اگه دیدی مثلا دور ناف کبود شده و میخ ایی استراحت بدی به رون بزن یه مدت.... 

سلام خوشحالم به جمع شما پیوستم من امروز  روز دهم انتقالمه چند روزطرف چپ بدنم همش درد میکنه و می ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

عزیز دلم اگه قابل تحمله جای نگرانی نیست اما حواست به علائم و شرایطت باشه بازم..... 

میگم اون ترشحات تخمک گذاری دوره پانکچر چند روز بعد از شروع آمپول ها شروع میشه؟

دلارام جون برای من بعد چهار پنج روز شرو شد... اواخر که دیگه فولیکولا زیاد بود بیشتر شده بود ☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آب زیاد....  پیاده روی....  پروتئین....  مکمل‌های که تجویز کردن....  میوه و ...

برام مکمل هیچی تجویز نکرده خودم چی بخورم دکترم سرش شلوغ بود هیچی نداد خودم چی بخورم؟ 

...... 
یعنی میام بهت آرامش میدم خودم بدترم، دیشب کلی گریه کردم از این بلاتکلیفی، حالا این به کنار از نزدیک ...

عزیزم ظاهرا امروز آز دادی پس انشالله جشن و شادی تو راهه.... 

خدایا دل تک تک دوستای منتظرمون دونه دونه شاد بکن..... 

ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم به خواسته دلت برسی و نی نیتو بغل کنی  چون دو تا عدم تشکیل قلب ...

عزیزم خیلی مؤثره.... 

از نطر ایمنی چی بررسی شدی؟ 

سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

عزیزم آخه آزمایش روز ۶😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

مادرم صبوری لطفا... ☘ تازه هفته اول رد کردی ، چرا ناامید باشی... امیدوار باش به رحمت خدا❤ ان شاءالله دلت شاد میشه.

داروهاتو مرتب استفاده کن و سر موقع آزمایش بده.