2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
افشان جون نیمه دوم سبکل پری فولیکولهای ماه آینده  رو دکتر با سونو میبینه

چقدر من اطلاعاتم کمه٫ هیچی بلد نیستم😖😖😖😖😖

دستت درد نکنه جواب دادی٫ من همش فکر میکردم من که ال دی میخورم دکتر میخواد دقیقا چی رو‌چک کنه

راستی ارمغان من رفتم پیش خانوم بیوس برام طب سوزنی هم نوشت حالا نمیدونم برم یا نه

عزیزم شمام دقیقا مثل من اید. الان میخواین جنین فریز انتقال بدین؟ ببین من روز دوم و سوم پری نشد برم ...

من هنوز پانچکر نشدم فک کنم شما یه مرحله جلوتر باشین از من

انشالله جواب میگیری عزیزممممم ❣️❣️❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله هر کی اندو داره خوب بشه من اصلا نمیدونم گریدم چنده🙁🙁 چند بار از دکترم پرسیدم جواب نداد ...

اگر لاپارا شده باشی تو شرح عمل نوشته بعضی از سونو هام میگن حدودی ولی خوب باید دکترتون بگه.

فعلا تو هیچ مرحله ای نیستم جنینام تموم شده😑 ارغوان جان راستی من قبلا تو پی وی شرحم برات کامل فرستادم عزیزم با هم حرف زدیم😊

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
خانوما من چندروز دیگه عمل لاپاراسکوپی دارم گفته بودن تیروئیدم نرماله 3.5 ولی واسه حاملگی مناسب نیست ...

عزیزم قرصاتو میتونی بخوری با یه کوچولو اب.اشکالی نداره اصلا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگو عزيزم هر كى كه بهت انرژى منفى مى ده بهش نگو مهمترين فرد خودتى و نى نى و همسرت و خونواده ات و كس ...

عزیزم اخه اگه به خوهرشوهرام بگم بالاخره به گوش اونم میرسه

مثلا قرار بود تاریخ عروسی مارو هم به دلایلی خودشو بچه هاش ندونن ولی خیلی زود خبردار شده بودن و یک شر درست کرده بودن 

وای نمیدونی از دست خودشو دختر بزرگش اماننننننن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
متاسفانه این دو تا ژن غلظت رو ندادم.اینجام نداره ، فردا تهران میرم.خدا کنه مشکلی نباشه. AGgام مشکل ...

AGg چيه ديگه؟ فاكتور ايمنيه؟؟ طرازي واست نوشت؟ برا من ننوشت اين آيتم رو،،،، اسپرين رو گفته بخوري چون ب من گفت معمولا كسايي ك اندو دارن غلظت خون دارن شمام يادمه اندو داشتي بنا رو بر ين گذاشته ك غلظت خون داري ولي خب تعجب ميكنم چرا اون دوتا رو ننوشته برات، چون خودش برا من نوشت، احتمالا به خاطر ينكه گرون هستن نزديك ٥٠٠ هستن فعلا ننوشته واست، و شايد من يه سقط داشتم برا همون واسم نوشته،، در هر صورت اگه مشكل هزينه شو نداري و هنوز اسپرين شروع نكردي ايندفعه حتما بده تا خيالت راحت بشه،،، 

...
عزیزم اخه اگه به خوهرشوهرام بگم بالاخره به گوش اونم میرسه مثلا قرار بود تاریخ عروسی مارو هم به دلای ...

ب نظر منم يكم صبر كن بعد از سونوي قلب حداقل خواستي ميگي الان بگي خودت استرس ميگيري و فكراي استرس زا مياد تو ذهنت و ارامشتو سلب ميكنه

...
ب نظر منم يكم صبر كن بعد از سونوي قلب حداقل خواستي ميگي الان بگي خودت استرس ميگيري و فكراي استرس زا ...

تا سونوی قلب که قطعا نمیگم‌منظورم تا ماه ۴ و ۵ هست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شمام دقیقا مثل من اید. الان میخواین جنین فریز انتقال بدین؟ ببین من روز دوم و سوم پری نشد برم ...

ببخشيد عزيزم شما رو با نيلا اسمان اشتباه گرفته بودم، شما شكر خدا اندو ندارين الحمدلله

...
تا سونوی قلب که قطعا نمیگم‌منظورم تا ماه ۴ و ۵ هست

اهان خب☺️ ببين عزيزم بالاخره ك بايد بگي پس اگه با خواهرشوهرت صميمي هستي حداقل يه جوري بگو كه ناراحت نشن يعني فوقش از ماه ٤ به اونا ديگه حتمي بگو به نظرم ولي بسپار يه ماه نزد خودشون امانت نگه دارن بعد از ماه ٥ ب همه ميگي، ببخشيد البته نظر خواستي جسارت كردم من😅 شمارو بخدا منم دعا كنين

...