2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
جنین شناس مهدیه چجوریه اطلاع داری؟ شما چند تا تخمک و جنین داری

اي خدا

ارمغان جون برا منم جنين شناس خعععلي مهمه ايندفعه اخرمه

از جنين شناس بد ديدم، خيلي كار جنين شناسي مهمه، توروخدا اگه تحقيقاتت ب جايي رسيد پيدا كردي كسيو ك مطمئن شدي ب منم بگو خدا اجرت بده

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من این ماه ال دی میخورم که ماه بعد میکرو کنم به من گفتن روز ۱۶ برم سونو تو سونو چی رو‌میخوان ...

افشان جون نیمه دوم سبکل پری فولیکولهای ماه آینده  رو دکتر با سونو میبینه 

Mahayجون شما میخای بری دولتی یا بیمارستان خصوصی؟

مهم نيس ارمغان جون، جونمو ك از سر راه نياوردم، از همه چيخ زندگيم ميزنم فقط خرج اين بشه ديگه ولي نه اينكه بزنن ادمو تلف كنن بعد همه جنينا رو هدر بدن، جنين شناس انقدر مهمه ك بار اول ب من ١٢ جنين گريد سي تحويل دادن و بار دوم جنيني شناس عوض شد و ٤تا گريد آ تحويل دادن

...
تارا جون  بارداریتو نمیخای بگی؟😆

بگم یا نگم خاله ارمغان؟

میدونی اخه فانتزیم اینه جاری عقده ایم یهو با شکم ۸_۷ ماهه ببیندم درجا غش کنه واقعیتش میترسم خبردار بشه حسوده چشمش شوره انرژیش منفیه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مامانم میگه تا ظاهرت نشون نداده نگو بهشون مثلا تا ماه پنج ولی بنظرم باعث ناراحتیشون بشه

منم تازه دیروز به مامانم و بچه هام گفتم. دیگه تهوع ها رو بیشتر از این نمیتونستم به مشکل معده ربط بدم😂😂در عوض دو روزه خونه مامانم میخورم و میخوابم و تلافی اون ده روز مهمون داری و دارم درمیارم😂

بگم یا نگم خاله ارمغان؟ میدونی اخه فانتزیم اینه جاری عقده ایم یهو با شکم ۸_۷ ماهه ببیندم درجا غش کن ...

از چشم شور کسی نترس عزیزم   بابام همیشه میگه خالق هستی نگهدارشونه ما از چی نگران باشیم

ببين اگه ام تي اف آر و پاي وان مشكل داري خودت ميتوني ب٦ بخوري روزي يكي و ب١٢ هفته ي ي امپول بزني كه ...

متاسفانه این دو تا ژن غلظت رو ندادم.اینجام نداره ، فردا تهران میرم.خدا کنه مشکلی نباشه.

AGgام مشکل داشت. باید نهایت ۱۱ باشه ۲۵ هست.

اون دو تا رو نمیدونم چرا طرازی نداد اول کار بهم.

ولی خودش تا دید منو گف آسپرین بخور.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بگم یا نگم خاله ارمغان؟ میدونی اخه فانتزیم اینه جاری عقده ایم یهو با شکم ۸_۷ ماهه ببیندم درجا غش کن ...

نگو عزيزم هر كى كه بهت انرژى منفى مى ده بهش نگو

مهمترين فرد خودتى و نى نى و همسرت و خونواده ات و كسانى كه قلبا دوستت دارن 

منم نزديك ٤ ماه بودم به بقيه ها گفتم اگه باز مى تونستم ديرتر بگم همين كارو مى كردم

از نظر من به كسانى بگو كه قلبا براشون مهمى نه ظاهرى

انشالله باردارى عالى تا پايانش داشته باشى و دلت پر آرامش باشه تو لحظه لحظه بارداريت و اين حس خوب نصيب همه منتظرها🙏🏼💕🌸

اره فدات  شم گمتر شده الان در حد  لک قهوه ای شده

خب خداروشکر عزیزم.خدا خودش مواظب وروجکاته.فقط استراحت کن و داروهاتو استفاده کن گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دخترا من این ماه ال دی میخورم که ماه بعد میکرو کنم به من گفتن روز ۱۶ برم سونو تو سونو چی رو‌میخوان ...

عزیزم شمام دقیقا مثل من اید.

الان میخواین جنین فریز انتقال بدین؟

ببین من روز دوم و سوم پری نشد برم تهران ، زنگ زدم گفتن ال دی رو شروع کن و تا ۱۳ و ۱۴ تا خوردی بیا.

گفت یه آمپول نهایتا باید قبل ۲۱ سیکل بزنی ، که بچه ها میگن نصف یه آمپوله.

فک‌کنم سونو میکنن ببینن که تخمدان ها پاک هستن یا نه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله عزیزم  خوبه  اولین بار باردار شدم ...شما کجا تحت نظرشید  من مهدیه میرم

به سلامتی عزیزم😍😍😍

من فعلا مطبم نگفته کجا باید برم برای پانکچر

برای ماهم دعا کنین اگه صلاحمون هست جواب بگیریم♥️