2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
من بيچاره كه با دخترم روي زمين ميخوابيم ، دخترم اينقدر غلت ميخوره كه تا من ميخوام پهلو به پهلو بشم م ...

وای خدایا😂😂😂عزیزدلمممم.ضعف کردم برا دختر نازت.ان شاالله وروجکت به دنیا بیاد داستان دارین پس😀😂❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم نگران نباش اینا ترشح تخمک گذاری نیست، منم داشتم، یکی دوتا خانوم دیگه هم که با. من بودن داشتن، ...

حلا شما تو سیکل هستین آمپول میزنین ترشح کشدار دارین نشونه خوبیه..پس من چی بگم که از چند روز بعدش که میکروم منفی شد  و پریود شدم بعد پاکی چند روز بعدش تا الان که فردا موعد پریودمه هنوزم از این ترشحات کشدار دارم کخ بی رنگه مثل آب.نمیدونم جریان چیه؟گمونم تخمدونام زیادی فعال شدن.منم که دیدم اینجوریه یه شب درمیون اقدام داشتم بلکه خدا خواست و طبیعی بشم.دیگه نمیدونم چی میشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحات شما هم کش دار بود ؟؟  به خدا یهو انقههه ترسیییییدم

این ترشحات نشونه اینه که بدنت به داروها خوب جواب داده.باور کن به امید خدا قراره کلی تخمک خوب و با کیفیت داشته باشی..

استرس سمه عزیزم.از من به شما نصیحت

تو سیکل میکرو که بودم منم از این ترشحات زیاد داشتم ولی میدونستم تا آمپول نزنم آزاد نمیشن.خدا رو شکر هشت تا تخمک داشتم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام دوستان من هفته نوزدهمم دهانه رحمم باز شده صب رفتم دکتر گفت احتمال موندن جنین کمه ولی برو یهفته ...

چه علائمی داشتی که فهمیدن دهانه رحمتون باز شده؟ ای کاش زودتر سرکلاژ میکردی 

sm-pa جون این مثال که موقع انتقال جنین داخل رحم که انگار کنجد رو داخل ظرف عسل می اندازن ،البت ...

عزیزم واقعا استراحت بعد انتقال خیلی معنی نداره.... 

اما خوب از یه جهت از نظر روانی چون بیمار دوست داره احتیاط کنه شاید برا آرامشش بد نباشه اما مطلق مطلق رو منم توصیه نمیکنم مگر اینکه مجبور به استراحت مطلق بشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون تو رو خدا بیا جواب سوالمو بده،خانم ها اگه تجربه ای دترید یا شنیدید از کسی میگید لطفا

عزیزم فکر کنم جواب سوالتو داده بودم.... 

عزیزم میفهممت اما خوب احتمالا بدنت به این نوع سیکل خوب جواب نداده.... 

انشالله این چند روزه بهتر جواب داده.... 

اما در کل یادت باشه تعداد مهم نیست کیفیت مهمه.... 

انشالله تهش مامان میشی و میبینی حساب یکی دو تا از جیبت رفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انگار نگرانیهامون تمومی نداره من چند روزیه درد زیر شکمم خیلی خیلی کم شده منم نگران شدم

خدایا چی از دست ما میکشی؟ 

درد داریم نگرانیم.... 

نداریم نگرانیم.... 

لک داریم نگرانیم نداریم نگرانیم..... 

خلاصه همش نگرانیم..... 

خودت دلمونو آرامش ببخش..... 

سلام بچه ها برام دعا کنین امشب وقت دکتر دارم سونو می کنه استرس دارم  بتامو ببینین خوبه 4روز بع ...

عزیزم انشالله بهترینا برات رقم میخوره.... 

عزيزم ان شا الله كه به سلامت زايمان ميكني ، ماماي همراه حتما داشته باش و بيمارستان خوب برو ، ان شا ا ...

برای مامای همراه زنگ زدم موسسه میگه در صورتی میایم که کلاسای ما رو شرکت کرده باشین. خب منم نتونستم برم. از هفته های پایین کلاس میذارن😕. از بیمارستان ماما خواستم گفتن ما همچین آپشنی نداریم

دیگه توکل به خدا.... انشالله که بخیر میگذره

سلام دوستان.خوبین؟

من باز اومدم.

یه سوال دارم ، مخصوصا اونایی که ابن سینا میرن ، 

من الان ماه قبل از انتقال فریزم.

و دارم ال دی میخورم.

گفتن باید قبل از ۲۱سیکل ات بیای اینجا سونو بشی و یه آمپولی هست بزنی.

انگار این آمپوله رو جدیدا میدن ، گفت به همه میزنیم قبلش.

چیه؟ کسی میدونه؟ 

سیستمشون عوض شده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان.خوبین؟ من باز اومدم. یه سوال دارم ، مخصوصا اونایی که ابن سینا میرن ،  من الان ما ...

سلام عزیزم نه جدید نیست قبلناهم داشتن روز 21سیکل نصف امپولا میزنی بقیشم میریزی دور حالا اسمش درست تو ذهنم نیست ولی فکر کنم میکرورلین بود بازم میگم از اسمش زیاد مطمئن نیستم

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان.خوبین؟ من باز اومدم. یه سوال دارم ، مخصوصا اونایی که ابن سینا میرن ،  من الان ما ...

شما پزشکتون کیه؟منم میخام برم برا انتقال جنین فریز شما اطلاع نداری سیکل کوتاه مدت با بلند مدت چه فرقی داره؟راستش من شهرستانم راهم دوره میخاستم سیکلم کوتاه مدت باشه که چند باری کمتر برم  نمیدونم قبول میکنن یانه...

😍😍خدایا شکرت