2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاااا عزیزم؟؟شماهم ای وی اف کردین؟دیگه چه علائمی داشنید؟جنینتون بلاست بود؟؟؟وای ببخشید اینهمه سوا ...

عزیزم همه اینا انشالله علایم بارداریه من دیگه علایمی نداشتم یه وقتایی گرمم میشد و ای وی اف کردم و جنینم۳روزه بود❤❤❤ممنون عزیز انشاللله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اخه شدیده    

اگه سونو واژینال دادی ک عادی منم شدم ی بار بعد سونو ی بار تو ۶ هفته فقط استراحت کن امپولتم بیشتر کن حتما حتما نگران نباش گلم تو دوقلوها هم البته این چیزا هست

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
منکه ویتامین صبح میخورم گاهی هم پنیر و کره میخورم..یعنی تاثیرش ازبین.میره؟؟؟ کلسیم هم .من چون اصلا ...

مولتی ویتامینتو که میخوری بعدش پنیر و کره‌ میخوری؟اخه توی ترکیباتش هم فولیک اسید هم اهن داره،من واسه همین با ناهارم میخورم و اصلا لبنیات قبل و بعدش نمیخورم.بازم از بچه ها بپرس عزیزم.من شخصا بخاطر فولیک اسید و اهنی‌که داره میگم شاید نباید قبل و بعدش لبنیات خورد

اها پس واسه همینه کلسیم دارین.شاید به منم بده‌ماه دیگه..

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها  ببخشید این سوالو میکنم شما شیاف و از مقعد میزنید یا واژن کدوم بهتر ممنون میشم راهنمایی کنین

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بهم نخندین😁هنوز انتقال ندادم اینماه میرم برا انتقال ان شالله تیکر بارداری زدم به امید اینکه پریود ...

چه کار خوبی کردی عزییییییزم👏👏👏👏👏👏👏👏

آفرین مامان پر انرژی مثبت با همین روحیه عالی و انرژی خوبی که داری ادامه بدی حتما نتیجه می گیری عزیزم❤❤❤

ان شالله که خدا یه جفت دوقلو سالم و خوشگل بزاره تو دامنت🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏به امید خدا 

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
چه کار خوبی کردی عزییییییزم👏👏👏👏👏👏👏👏 آفرین مامان پر انرژی مثبت با همین روحیه عالی و انرژی خو ...

مرسییییییی😁😁😁😃😃😃😘😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم لوله هات سالمِ؟ التهاب تو رحم این مشکل شماست. دکتر بهت چی گفت ؟! داروهای قوی میدن انشالله ب ...

قبلا چند سال پیش عکس رنگی گرفتم گفتن لوله هام سالمن ، بعد ای وی اف دومم یه کیست ۶ سانتی داشتم که بعد اون رفتم دکتر ببینم کیستم برطرف شده ، دکتر گفت تخمدان ها طبیعی هستن ، ولی تو برگه نوشته بودن اندومتریت مزمن دارم .

یه پنی سیلین یه میلیون و دویست نوشته ، با قرص آزیترومایسین به مدت دو هفته

بچه ها  ببخشید این سوالو میکنم شما شیاف و از مقعد میزنید یا واژن کدوم بهتر ممنون میشم راهنمایی ...

خواهش میکنم عزیزم من که از همون اول واژینال میذاشتم.اما دکترم گفت هرجور دوست داری،من شخصا حس بهتری به واژینال دارم و فکرمبکنم تاثیرش بهتره،هرچند این طرز فکرمن اشتباهه،چون تاثیر جفتش مثل همه.اینجا بعضیا رکتال یا همون مقعدی میذارن ولی فکرکنم بعد یه مدت باعث بیرون روی میشه!بازم از دکترت بپرس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها  ببخشید این سوالو میکنم شما شیاف و از مقعد میزنید یا واژن کدوم بهتر ممنون میشم راهنمایی ...

اگه سیکلوژست هست هر دوتاش میشه . من دو صورت گذاشتم 

ولی اگه اونی که مثل قرصه باید حتما واژینال باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام بچه ها کسی رو اگه میشناسید برای جنین اهدایی لطفا بهم خبر بدید خدا کمکتون کنه

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف