2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
[QUOTE=94331569]سلام عزیزم دکتر الهام پورمطرود.فوق تخصص لاپاراسکوپی و نازایی ...  منم باهاشون ...

عه؟؟؟چرا بس جواب نداده واسه ت؟ناراحت شدم ...خیلی هارو دیدم تو مطبش میان و جواب گرفتن..چسبندگی داشتی درسته؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه با از این فکرا نکن مطمیم باش انشاللله بارداری راحتی داری بده مگه😁😉 به نثرم ۴شنبه برو که دیگه خ ...

نه بهتره كه يبار جلوتر بريم اگه براي تشكيل قلب قرصي چيزي لازمه بدند

من هم تو مرحله پانكچر و هم تو مرحله انتقال يبار سونوي اضافه به درخواست خودم رفتم خيلي كمكم كرد وگرنه ممكن بود هايپر بشم يا اينكه ضخامت خوب بالا نره سيكم كنسل بشه 

كسي بفكرمون نيست خواهر خودمون بايد مديريت كنيم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عه؟؟؟چرا بس جواب نداده واسه ت؟ناراحت شدم ...خیلی هارو دیدم تو مطبش میان و جواب گرفتن..چسبندگی داشتی ...

حتما قسمت نبوده عزیزم بعدعمل بهم گفت چسبندگی شدید تنگی سرویکس جوری که نتونسته بودهمون موقع عمل هیستروانجام بده گذاشت توبیمارستان امام انجام داد لوله هام بسته بودوهیدروسالپنکس تخمدان چپم فقط یک چهارم مونده بود وکلی مشکلات دیگه یه بارم ای وی اف کردم پیششون روزچهاردم بتام 6 شد ولی من روز 9انتقال شیافموقطع کردم چون نمیدونستم که این یه چیزشایدطبیعی باشه چون لکه بینی داشتم دیگه بعدشم خونریزی خلاصه اینطوری شد که نتیجه نگرفتم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
من 9 خرداد انتقال دادم ولي 5 روزه بودند  شنبه دارم ميرم سونو دقيق ميشه عين شما پس چون 4 روز دي ...

من ٤ روز بعد شما انتقال دادم جنين بلاست ولي ده روز ديگه بهم وقت سونو داد! اصلا نپرسيد جنين چند روزه بود ؟؟

شما همون مركزي كه ميكرو كردين ميرين براي چك كردن بارداري يا پيش دكتر خودتون ميرين؟؟

خیلی ناراحتم 😢 امروز رفتم سونو روز ششم بود روز دوم تو هر تخمدان گف ۴یا ۵ تا هست ولی امروز یکی ۴ ...

مگه چقدر بدون یخ موندن؟اگه زمان کم باشه اشکال نداره 

خدای مهربونم شکرررررت .
من ٤ روز بعد شما انتقال دادم جنين بلاست ولي ده روز ديگه بهم وقت سونو داد! اصلا نپرسيد جنين چند ...

خودشون تو مداركشون دارند كه جنين چند روزه بوده شايد خواسته يكدفعه قلب رو هم ببينه 

مركز ما يك هفته بعد بتاي دوم سونو ميكنه واسه ساك و جنين

من همون مركز ميرم چون دكترم فقط يكروز در هفته مطب تهرانشه ولي مركز سه روز در هفته مياد 

بتات چند بود عزيزم روز 14 و 16؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم فکر نکنم موردی باشه اما با دکترت مشورت کن....  ایزوپرین که نداری؟؟

نه عزیزم ندارم.اتفاقا همش حس میکنم ایزوپرین باید بخورم😂 ولی ندارم فعلا.چون انقباضات ندارم به اون صورت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حتما قسمت نبوده عزیزم بعدعمل بهم گفت چسبندگی شدید تنگی سرویکس جوری که نتونسته بودهمون موقع عمل هیستر ...

عزیزم ..چقدر سخت..ان شاء الله که خدا به زودی زود معجزه ی شیرینشو بهت نشون بده..من یه دختر دارم .همیشه میخام دعا کنم میگم خدایا اول اونایی که خیلی ساله درانتظار مادرشدنن رو جواب بده و بعد اگه دوست داشتی و حوصله ت گرفت به منم یکی بساز 😄...از خدا میخام که به زودی زود باردار بشی و بیای برامون تعریف کنی از شیرینی هاش❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خیلی ناراحتم 😢 امروز رفتم سونو روز ششم بود روز دوم تو هر تخمدان گف ۴یا ۵ تا هست ولی امروز یکی ۴ ...

عزیزم منم هیچ وقت داروخانه بهم یخ نداد برا داروها.منم بدون یخ میبردم خونه یه مسافت نیم ساعته با ماشین ..البته جایی گذاشتمشون که نور مستقیم بهشون نخوره.مثلا گذاشته بودم زیر صندلی ماشین.مشکلی هم پیش نیومد براشون...احتمال داره مثل من شدی  که تو سونو میگفتن بدنت خیلی دیر داره به داروها واکنش میده.ولی آخرش پانکچر هشت تخمک داشتم.منم ذخیره ام پایینه.به منم گفتن احتمالش هست کنسل کنیم چون بدنت خوب جواب نداده.ولی آمپولا رو که ادامه دادم نتیجه اش خوب بود.نگران نباش

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دکتر نگفته کی بری سونو؟ از پریودت حساب کردی یا انتقال عزیزم💙💙

از پریود،شنبه میرم انشاءالله 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نمیدونم باید بچه هاییکه از ما بالاترن و به سلامتی مرحله قلب و رد کردن بگن ببینیم چجوری بوده علایمشکن ...

عزیزم طبق تجربه من اصلا نگران این چیزا نباشین...منم بعد مثبت شدن تاقبل اینکه برم سونو قلب..چندروزشدید درد پریودی میگرفتم...یهو چندروز کاملا عادی وبی علامت میشدم انگار نه انگار...منم همش فکرای بیراه میکردم. ک بعد پشیمون شدم ک چرا ب خودم استرس میدادم😓

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم مگه چقدر زمان برد وقتي از داروخانه گرفتي تا منزل ؟

حدود نیم ساعت

اصلا شک دارم داروخونه اصلا موقع خرید خودش تو یخچال میذاره یا همینجوری میاره ک دکتر برای همه امروز گف تاثیر نداشته

بچه ها یعنی این چسبندگی ها تو عکس رنگی رحم هم معلوم نمیشه؟من عکس انداختم گفتن لوله ها بازه و ایرادی نداره.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنون عزیزم، فقط یه سوال داشتم به من گفتن روز 9 یا 10 پریود بیا برا سونو، اگه خورد به پنج شنبه و جمع ...

نه عزیزم.اشکال نداره..منم روز 10میشد جمعه ک روز11رفتم...چون سونو برای ضخامت هست همون دیرتر هم بهتره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹