2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
نگین جون امروز فقط پستا رو دنبال می کردم که خبری از شما ببینم واااای الهیییییی شکر خدا رو هزار مرتب ...

وای خیلی ممنونم عزیزم ببخشید این چند روز همه تون رو ناراحت کردم ان شاالله با دعای شما دوستان مهربونم و توکل به خدا بقیه راه هم لطفش شامل حالم بشه🤲

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من به ده شب نکشید ولی بعد از قطع استرادیول گونال شروع شد، ولی یادمه تند تند سونو میرفتم و دوز دا ...

روز چندت سونو رفتی 

من از سه شنبه شروع کنم تا ده روز بعد خودم حساب کردم روز 8 پری بشه 22تیر 

برااونوقت نوبت گرفتم 

ولی نمیدونم چرا از الان که روز 15 هستم سینه سمت راستم درد داره یکم اندومترمم 8ونیم بود 

اخه اینجا خیلی بده مرکز ناباروریش 

من برا 22 نوبت گرفتم بخوام عوض کنم ممکنه پیش دکتر خودم نوبت ندن هی میگن گروهی کار میکنن باید کلی بحث کنم اونم ایا نوبت تغییر بدن ایا ندن 

براهمین هی میپرسم استرادیول شروع کنم چندوقت بعدش پری میشم که شما میگید حین خوردنش شدید

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
مباااارکهههههههه خیلی مبارکه، تو ابن سینا از اول با یه دکتر مشخص بودی؟

ممنون عزيزم

نه ابن سينا جديدا هر بيمار رو با يك دكتر فيكس ميكنن

قبلا هر دفعه يه دكتري ويزيت ميكرد

من سه چهار ساله ميرم اونجا

ولي اين سري فقط دكتر عارفي ويزيت ميكرد منو

هرچند روز انتقالم نبود و منو سپرد به يه دكتر ديگه

دوست عزیزم دستم ب دعاست خدامیدونه چ قد مخصوصا ک تجربه مشابهی داشتم خیلی ب یادت یودم فقط لا ...

قربون دستت برم عزیزم الهی که خدا همیشه دستتو بگیره که برام دعا میکنی🌻

الحمدالله❤
آره میشی، با پروژسترون پری نمی شه آدم همزمان

اوف پس تاریخ برا 22 خیلی دیر زدم 😭😭😭حالا چیکار کنم 

بنظرت از روز 21 پری شروع کنم به خوردن کی میشم 

ماه قبل 15 خرداد شدم

اخه من لوله هام مشکل داشتن نگران اونم هستم دعا کنین دیگه برام 

مشکل لوله هات چی بود؟

انشالله که میری همه چی عالی پیش رفته و با خوشحالی و بدون دردسر بقیه بارداری رو طی میکنی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من برج 9 پارسال ازمایش دادم 6 بود  ولی خب دوبار میکرو کردم حتما ازش کم شده

وای چه جالب منم دو سال و نیم پیش 6 و خورده ایی بود، 

من پیاده روی مردم، از روز شروع استرادیول سفیده تخم مرغ و رژیم پر پروتیین شروع کردم، ژل رویان و عسل و گرد درخت خرما، اصلا سوسیس کالباس و غذای کنسروی هم نخوردم، آب زیاد می خوردم

کجا میری گلم، من وقتی پری شدم تماس گرفتم و نوبت دادن، آخه نمیشه پیش بینی کرد که

مرکز ناباروری مشتاق 

اصفهان 

اینا خیلی بدن من پیش کلانتری رفتم امروز 

وبرا 22 دوباره پیشش نوبت گرفتم 

گفتم اگه زودتر شدم تکلیف چیه دکتر گف 8پری بیا سونو گف روز اول پری زنگ بزن اگه نوبت داشتیم جابه جا کنیم 

اگه نداشتم  پیش یکی دیگه منم رفتم از دکتر امضاومهر گرفتم ونوشت توسط اینجانب ویزیت شود 

حالا دیگه امید بخدا 

دعوا دارم اونجا 😕😕😕

خدا رو شکر چه خبر خوبی دوست عزیزم اتفاقا داشتم فکر میکردم که برات بنویسم شما و همسر ریزه و دست و پا ...

قربونت برم عزیزم، من و شوهرم که نه ولی تو فامیل شوهرم یه سری بچه که همچین ریزه میزه هستن دیدم نمیدونم والا ربطی به اونا داره یا نه،

آره خداییش این مدت خیلی فکر کردم ان شاالله که خدا بهمه نی نی سالم بده والا فوق العاده سخته از همه لحاظ😔

الحمدالله❤