2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

سلام خانوما خوبین ؟؟؟ خانما یه سوال داشتم دکتر برام سرم آی وی آی جی نسخه کرده منم زیاد وقت ندارم یعنی داریم میریم مسافرت باید زود این سرم رو تهیه کنم میشه ببینین چقد سرم برام تجویز کردن دکتر ؟؟؟؟ و اینکه از کجا تهیه کنم ؟؟؟؟ کسی تازگی نخریده ؟؟؟ 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا کار یک جنین شناسه.به نظر من جنین شناس گاهی مهم تر از خود پزشک زنانه.اینجاد یک جنین مناسب خیلی ت ...

به نطر من واقعا کم میزارن برا بیمارا درست براشون توصیح نمیدن که مشکل کجاس من توهر سه انتقال باجنین شناس صحبت کردم وای که چقدر تعریف کرد از جنینام که چقدر خوبن و گرید همشونa و....چقدر بهم امیدواری داد هرسه بار که حتما حتما مثبت میشی ولی هرسه بارم منفی شدم چون همسرم ازو ا سپرمیه من خودم مطمعنم جنینام کیفیت ندارن ولی نمیدونم چرا اینقدر دروغ میگن وتعریف الکی میکنن😡😡😡 یکی نیست بگه بابا خب راستشو بگید تا شاید بشه رفع مشکل کردحالا ایندفعه که رفتم مرکز هستم برا جنین شناس😡😡😡😡

😍😍خدایا شکرت
عزيزم يه مورد ديگه كه تو طب سنتي براي جلوگيري از سردي رحم ميگن اينه كه خانوما تو دوره پريود اصلا به ...

راستی گفتی کاچی درست کردی میشه بگی چطوری درست کردی؟

😍😍خدایا شکرت
عزيزم بعد از پايان پريود انجام دادم طب سنتي اين كار رو انجام ميدن من پيش يكي از شاگرداي دكتر روازا ...

واقعا سپاسگزارم عزیزم حرفات واقعا به دردم خورد 😘😘

😍😍خدایا شکرت
من اولین بارم نیست سه بار منفی شدم دیگه اینسری میخام بلاست انتقال بدم . حالا بهشون میگم که هچینگ انج ...

خوب کاری می کنی حتما پیشنهاد بده این کارا دقیقا برای چندتا منفی شدنه، امید به خدا دلم روشنه زودی مامان میشی

ممنون عزیزم، پس اگه به تخمدان دست بزنن، ذخیره ممکنه کم بشه؟ اخه من دوستانی رو میشناسم که لولشون عفون ...

بله گلی اگه به تخمدان دست نزنن ذخیره چیزیش نمیشه، دوستانی که لوله رحمشون هیدروسالپنکس شده و التهاب زیاد دارن لاپاراسکوپی به نفعشونه چون فاکتورهای التهابی باعث مرگ جنین میشه

ولی تو آندومتریوز ممکنه همیشه التهاب وجود نداشته باشه واسه همین یهو سراغ جراحی نمیرم و 43 در صد بیماران آندومتریوز طبیعی باردار میشن

خانومی گفت چیزی تو لوله هات نمیبینم گفت دوباره از بده و جوابشو تلفنی بگو و اگه لازم شد دوباره هفته د ...

پس شاید هنوز جنین خیلی کوچیک باشه و قابل رویت نباشه ولی اگر باز افت بتا داشتی دیگه داروها رو ادامه ندی