2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
دوستان من منفی شدم

😟

وقتش نبوده دوست عزیزم

خدا برات بهترین فرشته ش رو کنار گذاشته غصه نخوری🌸

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
روز چهارمم نمیدونم چرا انقدر ناامیدم شما علائم داشتین؟

روز ۴ دنبال چی میگردی!..

نا امیدی کفرِ دختر

الان تو مامانی جنین(بچه واقعی )تو دلت داری

ناراحتی تو رو اون هم تاثیر میزاره لانه گزینی نمیکنه قهر میکنه هاااا...

ده روز دیگه با بتای تپل میبینمت انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر چه حلال زاده ای 😂😂اومدم تو تاپیک که صدات کنم ببینم چرا خبری ازت نیست دیدم پیدا شدی😂مراقب خود ...

ممنونم عزیزم که بیادم هستی😍🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جان دلم خداروهزارمرتبه شکر مبارک باشه ❤❤❤ منم چند روز دیگه میرم واسه لاپاراسکوپی...واسم دعا کن ...

بخیر خوشی ان شالله انجام بدی عزیزم بی خبر از خودت نذار گلم 🌹

@negin69       نگین جون رفتی سونو عزیزم؟تو فکرتم خبربده

سلام عزیزم خوبی🌸

یه سوالی داشتم هنوزم اسپرین داری ؟

برای منو گفت باید تا استراذی و پروست دارم باید استفاده کنم 

از طرفی ناراحت میشم لک بینی دارم😞

سلام بچه ها ببخشید یه سوال دارم،من هرشب قبل خواب و صبح ها یه لیوان شیر میخورم.مامانم شیر رو میجوشونه ...

عزیزم نگران نباش برای معدت سنگین بوده

خدا مامان نازنین تون رو حفظ کنه 

کار درستی میکنه میجوشونه

تو معده حالت پنیری میگیره ولی حالا برای حالت تهوع یا ناسازگاری با شامی که خوردی معدت تحمل نکرده پس زده

لیوانی نخور فنجونی بخور 

یکم با عسل هم قاطی کنی معدت مقاوم تر میشه.

من ٩ خرداد انتقال داشتم دفعه دوم بود كه منفي شد اونسري خيلي گريه كردم ولي ايندفعه خودمو كنترل كردم&n ...

موفق باشی عزیز دلم.💙💙💙💙💙آفرین انشالله حتما اینبار مثبتی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مگه سونو بشم ضرر داره؟ گاندی یک هفته بعد مثبت شدن سونوی ساک و جنین و دو هفته بعد سونوی قلب میگذاره

نه رر که نداره.من وایسادم یهو برم سونو شکمی 😁اگه طاقت بیارم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آرامش جون فكر نكنم مال من از پريود درست باشه چون من ضخامتم بالا نميرفت  با يك هفته تاخير نسبت ب ...

تارا جون از حالا بگم رفتی سونو زود بود استرس نگیری ها

بسته به زمان لانه گزینی جوجه طلایی ها ساک بارداری دیده میشه

آفرین دختر خوب😍

ولی حسم میگه ۲قلو ها رو میبینی ببینم حسم چقدر کار میکنه

یا خدا ضایع نشم😉😓

الهام جوووووووون خانومی دوباره بتا دادی عزیزم

چی شد؟💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚

الهام۶۷@

یا

@الهام۶۷

بچه ها چجوری مینویسین که آبی میشه؟🤔🤔🤔🤔

تارا جون از حالا بگم رفتی سونو زود بود استرس نگیری ها بسته به زمان لانه گزینی جوجه طلایی ها ساک بار ...

عزیزم فکر کنم باتوجه به بتای روز ۲۳ خردادم که بالای ۱۱۰۰ بود شنبه هفته بعد که ۹ روز فاصله است قطعا ساک و جنین دیده میشه اگه قلبشونم ببینم که دیگه یعنی اوستا کریم خیلی خیلی لطف کرده بهم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@negin69     عزیزدلم خوبی؟رفتی سونو؟دیشب خیلی خیلی به فکرت بودم.ان شاالله که سونوگرا ...

سلام عزیزم ببخشید من از ظهر تو نوبت سونو بودم بعدم رفتم پیش دکترم تا الان😔

این یکی سونو هم همون حرفا رو زد دکترمم نامه پزشک قانونی داد بریم دنبال کارا...😭 بعدم گفت اگه میخوای چون تو سونوت سن حاملگیت رو کمتر زده میتونی یک هفته دیگه صبر کنی که خیالت راحت شه یعنی کاملا مطمئن بود گفتم باشه فکرامو میکنم😔 شوهرم راضی نیست یعنی تا قبل امروز مطمئن بود اینکارو نمیکنه الانم داشتم گریه میکردم که من میترسم میگه کی گفته ما قراره اینکارو بکنیم😭  خدایا خودت کمک کن😭 عزیزم التماس دعا...

الحمدالله❤