2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046361 بازدید | 684509 پست
میکرو با ای وی اف فرق داره؟منم که اینقدر از اتاق عمل میترسم فشار خون هم دارم

نه فرق زیادی ندارن، تو آزمایشگاه جنین شناسی هر کردم لازم باشه انجام میدن، حتی چند نوع میکرو داریم که بسته به شرایط تخمک و اسپرم انجام میشه و با هم یه فرقای کوچیک دارن، ولی مراحل دیگه شون مثل تخمک کشی و نمونه گیری اسپرم همه مثل هم هست

تو میکرو اسپرم رو مستقیم داخل تخمک تزریق می کنن و لقاح توسط جنین شناس انجام میشه ولی، تو آی وی اف اینا رو کنار هم میذارن تا لقاح انجام بشه و جنین تشکیل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا جون یادمه جنینهای شما early blast بودند،معنیش اینه یعنی نزدیک به بلاست،واینکه می دونید early b ...

گلم early blast یعنی تازه از مرحله copmaction وارد مرحله بلاست شدن و اون که کنارش C نوشتن احتمالا گرید جنین هست 

سلام دوستان شیرازی میشه بگید آزمایش ایمنی انعقادی را کدوم آزمایشگاه انجام میده ومعتبره؟   &n ...

عزیزم من ازمایشگاه پیوند همه ی ازماپشا رو انجام میدم و همه مورد تایید بود.

اگر مراکز دولتی میری همونجا انجام میدن....

ازمایشگاه امجد هم جز ازمایشگاه مورد تایید تمام دکتر ای خصوصیه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها ممنونم از همتون.....

واقعا اینجا همتون مثل خواهر و حتی بهتر از خواهر هستید...من جز اون دسته هستم که هیچ کس از مشکلاتم خبر نداره حتی مادرم.چون نمیخوام دردی به مشکلاتشون اضافه بشه از طرفم وقتی نمیتونم حقشون رو ادا کنم....باور کنید من نمیتونم به مامانم بگم دعا کن که بچه دار بشم..اون دعای خودشو میکنه حتما.

خدا رو شکر که از خواهر بهترایی مثل شما دارم زنده باشید و موفق.....واقعا بدعای شما برای بچه دار شدنم نیاز دارم🤗حتی با یک صلوات

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم early blast یعنی تازه از مرحله copmaction وارد مرحله بلاست شدن و اون که کنارش C نوشتن احتمالا گر ...

زینب جون

می شه جنین 3 روزه گریدش b باشه وقتی به مرحله بلاست بزارن برسه گریدش رو c بزنن؟

نه هنوز عزیزم، روز 12 دومین پریودی بعد از پانکچر سونو شدم و برای پریود بعدی و ان شاالله شروع سیکل ان ...

یعنی این ماه انتقال نمیدن براتون؟؟

اخه منم شرایط شما رو داشتم

امروز دو پریودیم هست برا فردا نوبت دارم سونو بشم

بمن هم گفتن اگه شرایطت خوب باشه برات انتقال میدیم. اگه نه باید بری ماه بعد بیای

من زمان ندارم😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها ممنونم از همتون..... واقعا اینجا همتون مثل خواهر و حتی بهتر از خواهر هستید...من جز اون دسته ...

عزیزم ما همه اینجا به دعاهای همدیگه نیاز داریم.

میدونی منم مادرم نمیدونه .این روزا همه تا حرف بچه میشه با شماتت باهام حرف میزنه میگه همه اونایی که از تو خیلی کوچکترن الان یکی دوتا بچه دارن تو هنوز هیچی.حتی بعضی اوقات بهم طعنه و کنایه میزنه نکنه مشکل داری که بچه دار نمیشی.چی بگم؟ چیکار کنم من؟ وقتی مامانم مشکلمون رو نمیدونه و اینطوری حرف میزنه من دیگه چه انتظاری از بقیه دارم؟ راستش دیگه انتظار دعا در حقم رو هم از کسی مخصوصا آشناها رو ندارم.هر چند اینم میدونم حرفاش شاید از رو ناراحتی از این باشه که همش بهش میگم من فعلا بچه نمیخوام اما خب حرفاش بعضی اوقات خیلی دلمو میشکنه.ولی امیدوارم.غیر از امید به نتیجه گرفتن چاره ای هم ندارم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها حالتون خوبه میگم من تقریبا دو الی سه هفته از میکرو منفیم میگذره.الان اگر به موقع پریود ...

سلام خانمی، ببین ترشحات نشانه خیلی چیزاست ان شاء الله اگه پری نشدی میگم چرا😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

آره عزیزم.تو بازو ران میشه زد من اینقدر نافم دردناک شد حاضر نشدم رو بازوم دیگه امتحان کنم گفتم عضله ...

من دیگه مجبورم دردش تحمل کنم تعداد زیاد گرفتم و هزینه کردم، چون پول زیادی بابتش دردش قابل تحمل‌تر میشه😅🤭

یعنی این ماه انتقال نمیدن براتون؟؟ اخه منم شرایط شما رو داشتم امروز دو پریودیم هست برا فردا نوبت د ...

اگه گفتن دو پریود بیا احتمال زیاد برات دارو تجویز کنن و سیکل انتقالت را شروع کنن، من روز 12 رفتم و بهم دارو دادن که ماه بعد از روز اول پریود داروهامو شروع کنم، عزیزم احتمالش خیلی زیاد هست که وارد سیکل انتقال بشی، دکترهای مختلف روششون متفاوت هست