2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم برای سونو به شما گفت چه روزی از سیکلتون برین؟ به من گفته روز 16 آخ روز 16 سیکل دیر نیست؟ من ...

افشان حون بمن ال دی داده و گفت ۸ یا ۹ تا مونده بود بیا فک کنم میشه همون روز ۱۶،شما مطب میری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون طبیعیه،نمیبینی بچه هاشیرمیخورن بعدمیذاریمشون روشونمون تاآروغ  بزنن بعد بالامیارن پ ...

اره عزیزم درست میگی.خودمم دقیقا یاد نی نیا افتادم بعد اینکه شیر میخورن بالا میارن...یکم ترسیدم انقد میگن مسمومیت با لبنیات خطرناکه...مرسی عزیزم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

عزیزم.ان شاالله حیلی زود یه خواهر یا برادر برا گل پسرت میاری اونم طبیعی.امیدوارم خدا خیلی زود مثل آزی جون غافلگیرت کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون‌از راهنماییت عزیزم، آره زنگ زدم‌ پرسیدم، گفت ۲۵ این، اندازه همون ۵۰ عضلانیه و همون‌یه دون ...

بخاطر درد پروژسترونا اینو تجویز کرد که زیر جلدی بزنم.منم اومدم دور نافم زدم خیلی دردناک شد تا سه چهارروز درد شدید داشت😧.دوباره مجبور شدم بقیه شو عضلانی بزنم😂

سلاممم به روی ماهت عزیزدلم خوبی خودت😍  منم خوبم گلم اره جوجه رو هم دیدم ولی باورت میشه باور ن ...

ای جان دلم

خداروهزارمرتبه شکر

مبارک باشه ❤❤❤

منم چند روز دیگه میرم واسه لاپاراسکوپی...واسم دعا کن الهام گلی ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستم من رفتم 6هفته و 5روز هم تعداد هم ساک و هم قلب معلوم بود با سونوی واژینال.

عزيزم بمن گفتن شنبه بيا سونو واسه ساك و جنين 

شنبه ميشم 25+5+14= 44 روز يعني 6 هفته و دو روز بنظرت قلبشم مشخصه تا اونروز؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ما به یه دونه اسپرم سالم و بالغ و زرنگ قانعیم😁 توکل بخدا

خانومی هرشب به همسرتون خرنوب بدین

البته یک هفته صبح و شب

بعدش تا هفتاد روز هرشب

خییییییییییییلی تاثیر داره

من امتحان کردم که دارم بهتون میگم

هرشب هم کمپرس یخ استفاده کنن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام خوبید 

من امروز اولین روز بود رفتم برای کارای میکرو 

۶تا امپول اچ سی جی و سینال  داده که از امروز تزریق کنم نگفت دوتا رو میشه با هم زد یا نه

اینا  برای ازاد سازی تخمکه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من می خواستم بگم انجام بده ولی اینچیزارو تو نت خوندم دو دل شدم خراشو واسه چی انجام میدن؟

بهار جون هرچیزی که تو نت نوشته که درست نیس یعنی واقعا تااین حد شما به گوگل کردن اعتقاد دارید!! خیلیا خیلی خیلیا هیسترو ولاپارارو همزمان باهم دکترشون براشون انجام داده حتی این کار به طبیعی باردار شدن هم خیلی کمک می کنه حالا من نمی دونم چطور شما فک می کنی ممکنه باعث باردارنشدن یا سخت باردارشدن بشه ! یا مثلا شما گفتی خوندی که هرکی به روش میکروسرجری واریکوسلو عمل کنه ممکنه برای همیشه باروریشو از دست بده !پس این همه دکتر اندازه ی شما اطلاعات ندارن به روش میکروسرجری عمل می کنن! شما راجب عمل واریکوسل پرسیده بودی که منم گفتم همسر من عمل کرده به روش میکروسرجری که یهو شما اینو گفتی می دونی چقد ته دل من خالی شد با همون یه جمله ی شما!😔

الانم که خیلیا مثل من لاپاراوهیسترو همزمان انجام دادن شما اومدی نوشتی ممکنه سخت بارداری اتفاق بیفته یا ... کاش حداقل یادبگیریم انقد موج منفی برای هم نباشیم یا بهتر بگم اطلاعات غلط بهم ندیم  حداقل ترین کاری که می تونیم بکنیم بنظرم همینه .