2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
به نظر من تو که بیهوش میشی و میری اتاق عمل، دیگه خراش رو هم انجام بده.ان شاء الله که خیر باشه برات و ...

انشأالله توکل به خدا همینکارو می کنم خدا کنه دکترم انجام بده برام

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا جون یادمه جنینهای شما early blast بودند،معنیش اینه یعنی نزدیک به بلاست،واینکه می دونید early b ...

عزيزم مال من blast و early blast  بودن از مركز پرسيدم گفتن بلاست سه نوع هست و نوع ديگش late balst هست و گفت در واقع در خصوص كيفيت اين سه تا هيچ فرقي با هم ندارند فقط يك كمي از لحاظ زماني جلو يا عقبتر هستند.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچی نخوندم راجع به عوارضش 😓  گفت واسه لانه گزینیه..دکترم میگه من واسه مریضام همه لاپاراسک ...

عزیزم منم تو مطب دکتر یه خانومی دیدم لاپرا انجام داده بود و طبیعی حامله شده بودش، ان شاالله برای شما هم همینطور باشه

به نظر من تو که بیهوش میشی و میری اتاق عمل، دیگه خراش رو هم انجام بده.ان شاء الله که خیر باشه برات و ...

ببخشید اینقدرسوال می کنم😚😚

بگم خراش رحم یا آندومتر🙊

واای می بینی گاهی اوقات کنجکاوی زیادیم خوب نیست😬😉من البته بخاطر باذداری قبلیم که خارج رحم بود ولول ...

بهار فکرکنم تو لاپاراسکوپی اگه چسبندگی از بین نره و خیلی شدید باشه برش میدارن.اگه باز بشه میمونه سرجاش..و بعدشم احتمال بارداری طبیعی بعد لاپارا خیلی بالا میره.این سری که من دکتر رفته بودم تو همون سیکل که لاپاراشده بود خانمه باردار شده بود و خودش خبر نداشت..حالا خوبه که فقط یه لوله ت چسبندگی داره..بگو خراش روهم انجام بده برات دکتر..ان شاء الله که دیگه کارت به ای وی اف نمیکشه اصلا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

عزيزم خواهري انشالله خدا زود زود بهتون يك ني ني خوشگل ميده بگو مادرت برات خيلي دعا كنه. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم هیچ علائمی ندارم و تا 2 تیر باید صبر کنم، گلم خودتو درگیر این چیزا نکن، توکل به خدا + بودن یا نب ...

شماهم جنیتاتون بلاست بودن

انشالله هردومون مثبت میشیم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بهار فکرکنم تو لاپاراسکوپی اگه چسبندگی از بین نره و خیلی شدید باشه برش میدارن.اگه باز بشه میمونه سرج ...

واقعا با حرفات خیلی امیدوارم کردی انشأالله که همینطور بشه که شما می گید انشأالله که خودتم نیازی به آی وی اف پیدا نکنی بعد عمل طبیعی حامله بشی 🙏🙏🙏🙏

اینم بگم تو عکس رنگیم زده بود اون یکی لولمم خفیف چسبندگی داره ودکتر گفت مهم نیست خداروشکر

عزیزم منم تو مطب دکتر یه خانومی دیدم لاپرا انجام داده بود و طبیعی حامله شده بودش، ان شاالله برای شما ...

قربونت برم مهربون...ان شاء الله ❤❤❤❤

عزیزم نگران نباش دکتر من هم پرولوتکس تجویز کرده که دکتر داروخونه گفت عالی هست و هیچ مشکلی نداره

عزيزم اين آمپول هم درد داره يا بايد عضلاني پروژسترون فرقي نداره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم هزینه خراش و هیستروسکوپی و لاپارسکوپی چنده؟

دکتر به من گفت هشت تا ده عزیزم.اگه اندومتریوز نداشته باشی. اگه باشه میره بالاتر...تو بیمارستان عرفان نیایش