2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دوستيها هركي قانوين تبصره يا چيزي سراغ داره كه بشه باهاش استعلاجي گرفت بعنوان استعلاجي دوران بارداري ...

عزیزم کشمش و بادام و پسته و تیکه های نون خشک ساده بزار تو جیبت مدام کوچولو کوچولو بخور حالت رو بهتر میکنه

و آب فراوووون بخور

درباره استعلاجی نمیدونم بچه ها بیان بگن

تیکر خوشگلت مبارک مامان خانمی

حسم میگه ۲قلو داری انشالله 🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هفته چندم بودی؟این دومین سونو بود؟

به به تیکر خوشکلت مباارک😍😍💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آنا جون من خیلی وقته اینجا نیومدم گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم رفتم دارو گرفتم برای پانکچ ...

گلم تجربه یکی از دوستام رو بهت میگم، که مثل شما بود و فقط دو تا فولی داشت، کلی نا امید بود وسط سیکل پانکچر خون ریزی داشت، بعد پانکچر هم فقط یه جنین براش تشکیل شد همونو انتقال داد الان گل پسرش 4 سالشه، شاید برای شما هم اینجور بشه خدا رو چه دیدی

سلام دخترا منم ذخیرم کمه٫ باید برم تو سیکل میکرو تو رو خدا اگه قرصی دارویی خوبه بگین من بگیرم همس ...

من ذخیرم کمه و همسرم مشکل داره،دکتر واسه قبل پانکچر بهم فرتیلcmداده روزی دوتا ،و مکمل پروکسید وومن یه جعبه ۳۰ تایی روزی یکی قبل صبحانه ویکی قبل شام،مولتی ویتامین ،و زینک ،فولیک ۵ و هفته ای یک دوته d3

داروی همسرم الکارنتین ۵۰۰ روزی ۱،و مولتی ویتامین یعد شام،و پنتوکسی فیلین ۴۰۰ روزی دو عدد 

شما به دکترت میگفتی شاید مکمل تجویز میکرد 

سلام دوستای گلم، شکر خدا بالاخره جوجه های منم اومدن تو دلم😍😍🐣🐣🐣،که خیلی دلتنگشون بودم، من ...

بسلامتی عزیزم..قدمشون مبارک مامان خانوم💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما  نگین جان چی شد نگرانشم

فردا سونو مجدد داره..انشاءالله ک با خبر خوب میاددعا کنید براش دوستان 🙏

ممنونم ، نمیدونم ولی داشته باشم هم هپارین و هم آسپرین استفاده میکردم .اصلا نمیدونم چرا و دلیلش چیه

ببین میدونم این حرف من الان شاید مناسب نباشه

میفهمم که بتا بالا نره بهتره تا اینکه قلب بچه تشکیل نشه یا بدتر از اون وسط بارداری مجبور به سقط بشی و...

اما دوست قشنگم الان تو از منی که انتقال میدم و بتام بالا نمیره چند قدم جلوتری

من اصلا جنین م به شرایط لانه گزینی نمیرسه و بارداری با این شرایط سختر هست امکان مادر شدن شما از من و امثال من بیشتره

این اتفاق که برات افتاده راه حل داره بهت سرم و داروهای قوی تری میدن و نشونه خوبی هست یعنی رحم شما آمادگی بچه رو داره 

سخته میدونم درک میکنم 

آزمایش ایمنی و... رو اصلا ندادی پس ؟

فریز داری ؟

الهی که خدا به زودی یکی از معجزه های شیرینش رو بهت هدیه میده و کلا دارو و درمان رو میبوسی میزاری کنار🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها شما رو بخدا يه سوال اورژانسي دارم كمك كنين

براي اقدام طبيعي با شرايط اس پ  ر م هاي همسراي ما آيا ميشه يه بار قبل زدن امپول ازادسازي اقدام كرد يه بار بعدش؟؟

...