2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
عزیزم اول تیر میشه چند روز بعد انتقالت؟🌺

میشه ۲۴ روز بعد انتقال من ۹ خرداد انتقال دادم

گفت واسه سونوی ساک و جنین

شما احتمالا یدفه میخاد قلبو ببینه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختراااا من اومدم😍😍😍😍 سونو شکمی انجام دادم قلبش هم میزد خداروشکر

خداروشکر عزیزم انشالله ک قلبش همیشه بتپه💗💗💓💓

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دختراااا من اومدم😍😍😍😍 سونو شکمی انجام دادم قلبش هم میزد خداروشکر

ای جونم خدارو هزارمرتبه شکر😍😍😘 ان شاالله شما و بقیه مامانای تاپیک همه به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهام جون همسر شما چه دارو یا مکملی داشت؟

ویتامین سی ویتامین ای، زینک و  کلوموفن و ول من 

ولی الان شوهرم یک ساله بر اساس کارش روزی یک ساعت جایی مجبوره بره که دماش ۵ درجه بالای صفره یعنی خیلی خنکه فکر کنم اینم تاثیر داشت

عرق کاسنی هم هر روز میخورد

اسپرم همسرم خیلی ضعیف بود مورفو صفر بود و تحرک صفر و تعداد در حد دو میلیون که کلا پانکچر اولم بنظرم جنینامون ضعیف بود که ۳ بار انتقال دادم و نگرفت

بعد از ۶ ماه که رعایت کرد و دارو خورد تعداد شد ۸ میلیون و مورفو یک شد که بعد پانکچر کردم و فعلا که انتقال دادم و اولین ازمایشم مثبت شد

گفتن اول تیر بیا سونوی ساک و جنین ولی بتا مشکوک به دوقلو هست درسته؟

خداروشکر رشد بتات عالی بوده

منم ازمایش اولم ۱۲۵۹ بود روز ۱۴ انتقال و بعدیشم روز ۱۶ انتقال سه هزار و خوردی.ولی برای من دوقلو نبود😁اما دوستم که باهم انتقال دادیم اونم بتای اولش عین من بود و بتای دومش کمتر حتی ولی دوقلو داشت😊هرچند متاسفانه رشد یکی از قلاش بعد سونوی قلب متوقف شد (امیدوارم برای کسی اتفاق نیفته) ولی خب ظاهرا نمیشه بر اساس بتا قلها رو محاسبه کرد😁اما آرزو میکنم هرچندتا نی نی که در توانت هست خداوند بهت ببخشه و به سلامتی بغلشون بگیری😍😘سونوی قلب که بری مشخص میشه گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر رشد بتات عالی بوده منم ازمایش اولم ۱۲۵۹ بود روز ۱۴ انتقال و بعدیشم روز ۱۶ انتقال سه هزار و ...

ممنونم مهربون

البته بتای دختر خیلی بیشتر از بتای پسره ظاهرا 

دوستتون قل باقیمونده دختره یا پسر؟

دوستان شما قبل انتقال قرص ويتامين هم استفاده ميكردين من فقط اسيد فوليك ميخورم بعد دوز اسيد فوليك شما ...

اسید فولیک من ۵ خود دکتر ۵ داده

من الان ۶ ماهه مولتی ویتامین میخوردم دکتر نداده بود ولی بعد انتقال قطع کردم

ممنونم مهربون البته بتای دختر خیلی بیشتر از بتای پسره ظاهرا  دوستتون قل باقیمونده دختره یا پس ...

فدات گلم.اونم گفتن دختره.حالا جالب اینجاس من شماره ی هرکیو دارم که پیش دکترافلاطونیان انتقال داده نی نیش دختر بوده😍😂 خلاصه من و دوستامم که مثبت شدیم باهم بودیم هممون مامانِ دخملیم

اره منم حس میکنم قضیه ی این بتای پسر و دختر تا حدودی درسته...ان شاالله صحیح و سالم بغلش (ون) بگیری 😍😘

دوستان شما قبل انتقال قرص ويتامين هم استفاده ميكردين من فقط اسيد فوليك ميخورم بعد دوز اسيد فوليك شما ...

من ب کمپلکس  و ویتامین د رو به دستور دکتر  و زینک پلاس و کیوتن پلاس رو هم خودم میخورم

فولیک من رو یک میلی گرم نوشتن! اتفاقا امروز یکی از دوستامم گفت به اونم ۵ دادن نکنه بمن اشتباهی دادن؟!

فدات گلم.اونم گفتن دختره.حالا جالب اینجاس من شماره ی هرکیو دارم که پیش دکترافلاطونیان انتقال داده نی ...

اکثر Ivf ایها دخترن دو تا از دوستام با دکتر نصر و طاهری پناه هر دوشون دوقلو دختر باردارن 

علتشم اینه که مشکلات ژنتیکی در جنینهای پسر بیش از دختره و اینکه جنینهای دختر مقاوم ترند

خداروشکر که بمنم دخمل میده

خانمها پریود بعد انتقال منفی تون چطوری بود؟ من درد ندارم و خونریزیمم با وجودی که روزی سه تا استرادی ...

ماله من وحشتناک بود هم دردش هم شدتش 

خدای مهربونم شکرررررت .
اکثر Ivf ایها دخترن دو تا از دوستام با دکتر نصر و طاهری پناه هر دوشون دوقلو دختر باردارن  علتش ...

ای جوووونم.ایشالا همه طعم مادرشدن رو بچشن 

بله دختردار شدن حس خیلی قشنگیه...هرچند واقعا پسر و دختر فرقی نداره ان شاالله اول صحیح و سالم باشن بعد هرجنسیتی دوس دارین😍😘

چه جالب من اینو نمیدونستم...حالا روزی که انتقال داده بودیم هممون خیلی گرممون بود تا اوردنمون تو اتاق به پرستار گفتیم کولرو روشن کنین لطفا،بعد پرستاره بهمون میخندید میگفت معلومه همتون بچه هاتون پسره که انقد گرمتونه😂😂😂قشنگ برعکس شد😂ولی من انقد ترشی و شوری دوس داشتم هنوزم اطرافیان میگن پسره😂میگم کوتاه بیاین توروخدا😑