2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست
فداتشم خانمی.مرسی فکرکنم شوهرم سپرده از تهران بفرستن برام.با هواپیما که مشکلی پیش نیاد بذار تا شب ب ...

ممنونم ،اره آزمایشم مثبت شده الان پنج هفته هست انتقال دادم ، چند روز پیش لکه بینی داشتم حالا میخوام عصر برم ببینم دکترم میبینتم یا نه ، اگر گیرت نیومد بگو ببینم من میتونم کاری کنم یا نه 

از الهام که خارج کشور چه خبر رفت سونو؟

بله عزيزم سه شنبه هفته قبل سونو رفت و قلب ني ني اش هم هزاران بار شكر تشكيل شده بود ، فكر كنم حالت تهوع زياد داره به همين خاطر ديگه فعلا نيومده اينجا سر بزنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای جلوگیری از اسپاسم عضلانی بعد انتقال. فکر نمیکنم ضرری داشته باشه ولی بازم سوال کن

مرسی جواب دادی، منیزیم قرص معمولی ایرانی؟ دوزش چنده؟ بعد از انتقال گفت بخورین یا قبلش شروع کردین؟

...
بچه ها کی ازمایش بتاشو تکرار کرد از پنج شنبه چند برابر شده؟ مال من زیادی بالا رفته معنیش چیه؟!

تارا جون نگران نباش معنيش اينه كه ان شا الله ٣ قلوهات دارن توي دلت حسابي ورجه ورجه ميكنن و بزرگ ميشن .

بچه ها کی ازمایش بتاشو تکرار کرد از پنج شنبه چند برابر شده؟ مال من زیادی بالا رفته معنیش چیه؟!

مباااارکه، معنیش اینه ک دوقلو داری انشالله😍😍توروخدا از تححححح دلت دعا کن این لحظات ب زودی قسمت انتظارکشیده های دلشکسته بشه که منم دلشکسته م

...

تاراجون از چن تا تخمکتون چن تا جنین تشکیل شد و گریدشون چی بود؟ هیچینگ هم کردن براتون؟

...
ممنونم ،اره آزمایشم مثبت شده الان پنج هفته هست انتقال دادم ، چند روز پیش لکه بینی داشتم حالا میخوام ...

خب خداروشکر ان شاالله که هیچ مشکلی نیست و بارداریتو تا اخر بدون دردسر بگذرونی😘❤

چشم عزیزم یه دنیا ممنونم که به فکرمی😊❤ان شاالله وروجکتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسي گلم فقط من ويتامن Dنرمال و خوب بود يعني بخورم بازم ؟امگا رو ميخرم قبلا ميخوردم الان يه مدت تموم ...

اره بخور ولی دوز کمش و تاثیر داره تو لانه گزینی🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من اصلا نمی خوام به همکارام بگم مشکلم رو... به خاطر همین نمی خوام انقدر طولانی برم استعلاجی چون تابل ...

عزیزم۴روز نرو بعدش برو و مراقبت کن همین🌺🌺🌺🌺🌺همین الات تارا جون مثبت شد و همش هم سر کار میرفت فقط فشار نیار و چیز سنگین برندار🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مامان ارامش ۱۵۰۰ برای روز چنده؟ بد رفتم تو کار تشخیص جنسیت از روی بتا

عزیزم بگو جنسیت منو🤣🤣من امروز روز ۱۷ هستش🌷🌷

بله عزیزم، عضلانی زیر پوستی، تزریق اصلا سخت نیست، خودم تو دانشگاه🙈🙈🙈🙈

جدی؟ .منم همسرم زیر جلدیها رو بهم می زد خیلی خوب می زد .ولی برای پروژسترون می ترسم .سریهای قبل دکتر شیاف بهم می داد ولی گفت این دفعه شاید آمپول دادم .رشتتون چیه؟