سلام فداتشم...عزیزم درکت میکنم،من شوهرم مورفو و تحرکش صفر بود...بخدا اخرین بار قبل انتقال یه جا از دادیم برام نوشتن میکرو با احتمال موفقیت خیلی خیلی کم...بارضایت شخصی...
اونجا مشاور کلی باهام حرف زد که برو اهدایی.حیفه شما دارین هزینه میکنین شانست انقد بیاد پایین.گفت با اوضاع اسپرم همسرت اصلا نمیتونیم خوشبین باشیم به میکرو...ولیما چون کلا از نظر اعتقادی با اسپرم اهدایی موافق نیستیم گفتم حرفشم نزنین.هرجور باشه میخوام اسپرم شوهرم باشه...که بعدش تقریبا سه ماه شوهرم هرشب یخ میذاشت روی بیضه ش و داروهاشو ایندفعه تا اخر مصرف کرد.حتی اون موقع هم ازمایشگاه از شرایط شوهرم راضی نبود...گفت برین بهتون خبر میدیم جنین تشکیل شده یا نه!ولی من نپرسیدم مورفو یا تعداد تغییر کرده یا نه
خلاصه اینکه ما هم از طرف شوهر خیلی این مشکلاتو داشتیم.برادراش،پسرعموهاش چندتا متاسفانه...منم وقتی بهش فکرمیکردم خیلی دلم میگرفت از اینده..ولی وقتی وارد سیکل میکرو شدم به طرز عجیبی آرامش داشتم!خودمم باورم نمیشه چطوری انقد امیدوار بودم به همه چی...عزیزدلم همه چیو بسپار به خدا.درنهایت برات بهترینها رو ارزو میکنم❤😘 ان شاالله خبر مامان شدنتو بدی به زودی
خلاصه بله با مورفوی داااااغون هم مامان داشتیم.یکیش خود من!بعضی وقتا وسوسه میشم شوهرمو بفرستم آز بده ببینم شرایط چطوریه😁
درضمن توی میکرو تحرک و تعداد زیاد مهم نیست.مورفو هم قطعا صفر نیست،،بین یک و صفره!
اصلا غصه نخور عزیزم