2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
اخی عزیزم.منم متنفرم ازش😂 من حتی برای ساک هم گفتم شکمی انجام بدن...خیلی میترسیدم لک و خونریزی ببینم ...

وای چه خوب که به حرفت گوش دادن 😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چون بدنم  پوست پوست هم شده خشکه فکر کنم  میخارونم شکمم شوهرم میگه این پوستا چیه 😂 ا ...

هم چربش كن هم آب خيلي بخور 😁خوب كاري ميكني منم همش درازكشم ولي دو سه بار يواش با ماشين بيرون رفتم و برگشتم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
هم چربش كن هم آب خيلي بخور 😁خوب كاري ميكني منم همش درازكشم ولي دو سه بار يواش با ماشين بيرون رفتم و ...

با چه روغنی 

زیتون یا روغن بچه؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دوستم مبارکت باشه خداروشکر که مامان شدی.خوشحالم واست مطمئن بودم که بارداری .من روز 14انتقال آزمایشم ...

ممنون عزیزم

پس ظاهرا بتا نشون دهتده تعداد جنینها نیست منطقیم هست چون مشخص نیست روز چندم لانه گزینی کردن

خدا نی نی تو برات نگهداره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
قربونت برم عزیزم ممنون که به یادم بودی مهربون، عزیزم ظاهرا تهران اومدنم کنسله دیگه توکل به خدا ببین ...

عزيزم نگران نباش ، ان شا الله دل شما هم شاد ميشه و ني ني ات رو به سلامت در آغوش ميگيري .

عزیزدلم نمیدونم چرا ولی میگن با پست نمیشه.باید با هواپیما بفرستن...حالا شوهرم شماره ی یه پیک رو پیدا ...

انشالله که با اومدن نی نی جون تمام سختی ها شیرین بشه و حسابی باهاش عشق کنید😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزيزم بله من بلژيك هستم و همين جا ميكرو انجام دادم يه بار پانكچر شدم كه ٩ تا تخمك داشتم و ٥ تا ...

به سلامتی من فکر کردم که ایران انجام دادین برای همین سوال کردم که بعد انتقال برای پرواز مشکلی داشتین یا نه. منم انتقال‌های قبلی خودم با پن تزریقاتمو انجام می دادم و فقط دور نافی داشتم و کار به تزریق عضلانی نرسید اما خوب به نتیجه ایی نرسیدم و در کل از دکترم و مرکزی که میرفتم راضی نبودم. خوشحالم که شما مثبت شدین و به امید خدا به زودی زایمان می‌کنی. بازم ممنون از توضیحاتت و راهنماییت 😘

البته الان یه کم دیر شده جواب شما رو میدم ولی برای آینده می نویسم، گلم هییییییییییچ اشکالی نداره، من ...

مرسی منم رفتم و اومدم 🙈 امان از این مخفی کاریها که بدتر استرس به جون آدم میندازه در کل چون بار ششمم هست که میکرو میکنم گفتم اینبار رعایت کنم چون خیلی کمردرد و پادرد دارم حالت شروع پریودی. برای همین سوال کردم. هیچ انتقالی اینطور نبودم نمی دونم علتش چیه برای علایم هم خیلی خیلی زوده. کلا از روز اول انتقال درد دارم. شما کی انتقال دادین؟