2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
خب عزیزم درواقع اگه مشکلی نباشه و لکه بینی نداشته باشی و کلا خطری نی نیتو تهدید نکنه مثل هماتوم اینا ...

الان من جفتم که پایین نیست هماتومم تو nt گفتن برطرف شده اخرین بارم که هفته ی ۱۳ بودم و دکترِ ivf رو دیدم گفت تا ۱۸ هفته فعلا ادامه بده دو بسته شیاف نوشت.حالا هم که دکترمو عوض کردم این فقط متخصص زنان و زایمانِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

تبریک میگم عزیزم .خوشحالیت پایدار .ان شالله هیچ اشکی از چشات نریزه مگر از شوق😍😍

محتاج دعاتم

الان من جفتم که پایین نیست هماتومم تو nt گفتن برطرف شده اخرین بارم که هفته ی ۱۳ بودم و دکترِ ivf رو ...

نمیتونی یه ویزیت بری پیش دکتر ای وی افت فقط درمورد شیاف نظرشو بپرسی؟بنظرم همینکارو کن و اگه نظرش این بود که دیگه نیازی به شیاف نداری که قطعش کن و زیر نظر همون متخصص زنان ادامه بده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی مهربونم.متاسفانه تهران نیستم..خیلی دورم.اینا هم میخوام زنگ بزنم خواهش کنم برام پست کنن.چون اینج ...

خواهش ميكنم نه واستون پست ميكنن حتما زنگ بزن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

الهام جون توروخدا تو اون حالت اللللتماس دعا دارم ازت منم دعا كن، خيلي مباركت باشه🌹🌹

...

مباااااارکه مباااااارکه خدا رو‌هزار مرتبه شکر😍😍😍😍😍 تبریک میگم الهام جون😘😘 ایشالا بارداری خوب و راحتی داشته باشی 😍😍😍

دوستان شما بعد پانكچر  چند تا آمپول انوكساپارين زدين؟اصلا براي ي تجويز ميكنن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستای گلم تارا جان و الهام عزیز و مصی جان خدا رو هزاران بار شکر که لطف خدا شامل حالتون شده و هزاران بار تبریک🌷🌷🌷

برا ما جامونده هاهم دعا کنید اول برای بقیه دوستان دعا کنید و در آخر برای من

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

عزيزم تبريك ميگم واسه منم دعا كن چند وقت ديگه انتقال دارم🌺🌺🌺

خدارو شکر ماشالله چه تاپیک پر برکتی

بتات چنده الهام جون؟ میخایم بترکونیم با دو قلو

خدایا انتظار همه منتظرای این تاپیکو کوتاه کن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم