2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684442 پست
سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

وای نگین من الان پیامتو دیدم.چقد به هم ریختم.الهی بمیرم برای دلت

چی‌کشیدی تو

عزیزدلم کاش با چندتا دکتر دیگه مشورت کنی...اگه میتونی تهران برو که دکترای خوبی داره.ببین در نهایت نظر اونا چیه.ان شاالله که نی نیت هیچ مشکلی نداره و اینا خطای سونوگرافی هست

عزیزدلم از ته قلبم برای ارامش خودت و پسر نازت دعا میکنم...امیدوارم بیای بگی بچه‌ها الکی دکترا منو ترسوندن و اشکمو دراوردن نی نیم صحیح و سالمه

بسپارش به همون خدا

میدونم گفتن این حرفا شاید ارومت نکنه گلم،من فقط با حدس اشتباه دکترم نابود شدم تا سونوی انومالی...تا‌دهن باز کرد و گفت بچت سالمه من نفس راحت کشیدم!میفهمم چقد سخته بخدا.منم مثل خودت همه ی دردامو ریختم تو خودم

بعد سونو به مامانم و شوهرم گفتم دکترم بهم ریسک سندروم متوسط داده بود تو ازمایش دوم!مامانم گفت یعنی این همه‌مدت خودتو زجر دادی و هیچی به من نگفتی؟گفتم چون میدونستم حرفش الکیه

عزیزدلم نی نیتو بسپار به دستای مهربون خدا

بگو خدایا خودت بعد این همه سختی بهم نگاه کردی و دلمو شاد کردی،الانم دستامو بگیر و کمکم کن.نذر کن،هرکاری دلتو اروم میکنه...عزیزم باور کن قلبم به درد اومده...ولی برات از ته دلم بهترینها رو میخوام...دعا میکنم نی نیت صحیح و سالم باشه و ارامش برگرده به زندگیت❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

77882823 داروخانه نثار حسینی، چیزای نایاب رو معمولا داره، حتی اوابوست هیچ جا نداشت، از اینجا گرفتیم، ...

مرسی فداتشم😘❤❤❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تبریک میگم مامان شدنتو خانمی.خداروشکر که نتیجه‌گرفتی.ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی😘❤

ممنونم دوست عزیز😘

با دعاهای شما انشاءالله.

انشاءالله شما هم نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری❤️

تاااارااااا جون مبااااااركهههههه😭اشك شوقه،، تو حال خوبت تورو خددددااااا منو دعا كن تورو خداااا

چشم عزیزم 

خدایا در سرزمین آنا دانای مهربون هیچ مادری چشم انتظار نمونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

ای جونم... مبارکت باشه تاراجون❤

خدایا شکرت🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

واي تارا جون دخترم صبح زود بلند شده بود الان خوابيد اول ميخواستم بگيرم بغلش بخوابم ولي بعد يادم افتاد چند تا از دوستان كه يكيش هم شما بوديد امروز آزمايش داشتيد دلم طاقت نياورد تا شب صبر كنم اومدم با مثبت شدنتون خوشحالي كنم اين از خواب بعدازظهر انرژي بيشتري بهم ميداد ، مباركت باشه خانمي گواراي وجودت ، ديدي اون موقع كه نگران بالا نرفتن آندومترت بودي بهت گفتم اصلا نگران نباش خدا بخواد اصلا به اين حرفها نيست ، ان شا الله قسمت و روزي همه دوستان گلم بشه .

واي تارا جون دخترم صبح زود بلند شده بود الان خوابيد اول ميخواستم بگيرم بغلش بخوابم ولي بعد يادم افتا ...

ممنون عزیزم

خداروشکر میکنم دوستای خوبی مثل شماها تو این تاپیک پیدا کردم که با اطلاعاتتون و دعاهاتون کمکم کردید

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها شیاف سیکلوژست چه معضلی شده!!! ظاهرا اصلا گیر نمیاد و قیمتش سه چهار برابر شده!!! یکی دوماه ق ...

دوستم من دوهفته پیش از داروخونه نثارحسینی گرفتم دونه ای 5100بود.پرسیدم که میدونم.من 100تاشو 400 و خرده ای گرفتم.به اونجا زنگ بزن ببین چی میگه

مریم جون لطف خدا شامل حالم شده و بتام مثبت بود البته عددش ۴۰ هست. تارا جون و الهام جونم ایشالا ظهر ...

واي مسي جون دنبال پست شما بودم ، خوب زود آزمايش دادي عزيزم ، خيلي خيلي تبريك ميگم ، مبارك باشه و گواراي وجودت .

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

عزيزم خيلي ناراحت شدم خانمي ، ان شا الله شما هم خيلي زود مامان ميشي و به جمع مامانهاي اين تاپيك ميپيوندي .

بچه ها شیاف سیکلوژست چه معضلی شده!!! ظاهرا اصلا گیر نمیاد و قیمتش سه چهار برابر شده!!! یکی دوماه ق ...

من هر دفعه میخریدم ۷۸ تومن.بسته های ۱۵ تایی. اخرین بارم همین ماه پیش خریدم.

اتفاقا داروخونه نزدیک خونمون داره.به همسرم میگم شب برات بپرسه حتما❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

من ۴ روز رفتم مسافرت ۸۰ صفحه عقب افتادم😱😳،از وقتی اومدم هی من میخونم هی اضافه میشه😂 بلاخره امروز رسیدم بهتون 🤩🤗

خداروشکر اینقدرم این روزا خبرای خوب بود که ادم دلش نمیومد یه صفحه نخونده بزاره 

دوستانی که مامان شدین از عید فطر تا الان ماشالله تعداد زیا بود اسما بگم ممکنه کسی از قلم بیفته ،بهتون از صمیم قلبم تبریک میگم ان شالله بارداری خوب وبی خطری پیش رو داشته باشید .محتاج دعاهاتون هستم 

دوستانی که هم منفی شدن امیدوارم خدا دلتون واروم کنه وبزودی براتون جبران کنه

نگین جون از پیام شما هم خیلی ناراحت شدم واقعا روزای سختی رو میگذرونی ،هر چقدرم بگیم درکت میکنیم ولی حالتو یه چیزه خودت میدونی وبس... ان شالله که این روزا هم میگذرن ومیایی میگی همه چی ختم بخیر شده .خدا خودش حافظ و نگهدار  دردونته ، از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزم

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

انشاالله و به امید خدا سری بعد دوقلو گیرتون میاد ، انشاالله خدا قشنگترین سرنوشت رو برا شما و بقیه دوستای گلم رقم میزنه