2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
دوستان ببخشید شما تا هفته ی چند از شیاف پروژستورن استفاده کردین؟ من الان هفته ی ۱۶ هستم تا کی باید ا ...

پزشک من گفتش که هفته 12.یه پزشک دیگه ای دیدم گفتش که تا قلب تشکیل شه.بعد اون قطع میکنه همه رو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون رفتین سونو؟،🤗😘😍🤩

شنبه میرم عشقم. دعا کن همه چی خوب باشه. فعلا دوسه روزه که تهوع نابودم کردم. من کلا از اون ادمای دائم التهوع هستم از صبح که پا میشم تهوع دارم تا شب

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

ای جانم خدایا شکرت خدایا شکرت مبارک باشه خانومی🌷🌷🌷 دیدی گفتم اون لک لک لانه گزینیه

خدایا شکرت

تارا جان با این حس قشنگت برای منم دعا کن

من دفعه دومه  ميكرو مي كنم دو تا لوله هامو اسفند بخاطره چسبندگي برداشتن مشكل آندومتريوز شد ...

الین جون منم مشکلم مثل شما بود من اولین انتقالمه هیسترو و خراشم نداشتم میشه بگی کدوم مرکز میری؟

خدا جونم شکرت...
سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

خدای من شکرررررر

مبارکههههه

زود باش بدو،بدو همین الآن دعام کن  دعاکن خدا نی نی سالم وصالحی تودلم گذاشته باشه ومنم نی نی یانی نی هام ر سالم بغل بگیرم.و دل منم شادبشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیزم خدارو شکر😍😍😍😍خیلی خیلی مبارکت تارا جون

گفتم ک.مامانی💕💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

وااای تارا جون مبارکت باشه عزیزم😍😍😍 الهی شکر من مطمین بودم مامان شدی انشاءالله که دوقلو یا سه قلو بشه برات😍

خدا رو هزار مرتبه شکر

همش میگفتم تا ۲ چجوری صبر کنم چه خوب که زودتر جواب دادن. انشاءالله الهام جونم زودتر بیاد خوشحالمون کنه😍

در جریانم شما دعات ویژه است سهیلا جون. همین الان اگه خدا قبول کنه برات ایت الکرسی خوندم و فوت کردم ز ...

تمام فوت ها رجمع وجذب کردم،مالیدم به صورت وشیممم.ان شاالله دعاتون درحقم مستجاب هست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.