سلام بچه ها خوبین؟
من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭
چند روزه نه خواب داشتم نه تونستم هیچی بخورم حتی یه لقمه خوردم بالا آوردم بس که گریه کردم و بجایی نرسیدم هر روز تو مطب دکترا بودم از این دکتر به اون دکتر😭
رفته بودم سونو آنومالی پیش دکترم(متخصص پریناتولوژیست هستش) میگه رشد اندام پاها و دو هفته کمتر از سن بارداریته در حالی که دور سرش درسته و وزنشم کمه، فرستادم یه جا دیگه سونو اونم گفت همینطوره تازه این گفت قلبشم نامنظم میزنه و بند ناف تک شریانه،
فرستادنم اکو قلب که گفت قلبش خوبه ولی یه سوراخ ریز داره که احتمال ۷۰ درصد تا تولد بسته میشه اگه نشه هم چیز ابل درمانیه، کلی هم تعریف کرد از نی نی که چقدر شیطونه😭 خوشحال ولی بردم نشون دکترم دادم گف بهرحال رشد اندام ها خوب نیست بنظرم برو همون یزد که ivf کردی بهت مجوز سقط بدن😭
زنگ زدم یزد میگن برو پیش فلان دکتر تو شهرتون ما قبولش داریم! رفتم میگه من نظر همون دکترتو قبول دارم بنظر من همین الان برو برا سقط ولی چون ivf کردی سختی کشیدی میتونی دو هفته دیکه صبر کنی ببینی چی میشه ولی اونموقع دیگه مجوز سقط بهت نمیدیم فقط خودت باید فکراتو بکنی ببینی میتونی ریسک کنی یا نه😭😭
بچه ها من دارم میمیرم چکار کنم این چند تا دکتر از بهترین دکترا بودن نیس که بگم چیزی حالیشون نبوده بخدا تو جهنمم بعد اینهمه سختی آخه چکار کنم...
تازه از همون روزی رفتم سونو همش تکونای نی نی رو حس میکنم الهی من بمیرم😭😭