2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
چجوری حساب میشه؟مال خودتونو حساب کنید ببینم چحوریه 

من۸ خرداد انتقال دادم گفت از ۸ که انتقال دادی

۳۵ روز بعد یعنی هر هفته۷ روزه و گفت ۵هفته بعد میشه ۳۵روز بعد روز انتقال گفت برم برای سونو

شما چندم انتقال داشتی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاقاااا جقدر شماها با کلاسید کلاس تغذیه میرید😂😂من که وقتی گرسنه ام دور از جون شما خر و با خور میخو ...

آخییییییش یکی مث خودم پیدا کردم😁😁😲😂😂😂😂

من رفتم کلاس ثبت نام کردم برای شیردهی و اینا گفتن زنگ میزنیم...

والا یماهه رد شده زنگ نزدن😂😂😂 دیگم نمیرم.خخخ

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دخترا یه سوال جنین اگه چند سال فریز بمونه کیفیتش پایین نمیاد؟!

ناقلا چه زود بفکر بعدی هستی.خخخخ😁

والا من تا ده سالو شنیدم که انتقال دادن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم شما هم آنوكسا تزريق ميكني سوزش داري حين تزريق و چند دقيقه بعدش؟؟؟

من ک سوزش شدیدداشتم وقت تزریق،یعنی هرروزگریه میومدم سرتزریق آنوکسا،شرکت البرزویه شرکت دیگه گرفتم جفتش دردناک بود،خیلیاهمین مارکوتزریق میکنن راضین نمیدونم ب بدن ادم ربط داره یابخاطرغلظت خونه چیه نمیدونم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم من رفتم پیش دکترم  گفت ازمایشت همه چیش خوبه.گفتم تیروئیدم بالا نیست؟گفت نه تا ۳/۵ جا دار ...

به نظرم یه متخصص غدد دیگه پیدا کنی بهتره، البته زنان هم تا حدودی آشنا هستم ولی خودم اگه تو شرایط شما بودم حتما دنبال یه غدد دیگه میرفتم و نظر دکتر زنانم هم تا اون موقع اجرا می کردم

سلام رویا جون، شما میدونی مکمل آهن و کلسیم رو چه از از روز بخوریم جذبش بالاتره، همش حس میکنم موقع خو ...

عزیزم کلسیم رو من پنج و شش بعدازظهر میخورم...  حداقل تا دوساعت بعدش نباید بخوابی.

آهنم که فعلا ندارم.

انشالله🙏🏼💕 چرا كابوس رويا؟؟؟؟من ١٪؜ هم از زايمان طبيعى نمى ترسم  چون همش تو ذهنم مى گم چه ...

ميشه حالا كه اينقدر مامان پراز آرامشي هستين براي منم دعا كنين اين روزا رو ببينم

من ٩ انتقالمم

🌹🌹🌹🌹🌹

تهران مركز نيلو معظمي 

من تو اینستا پیجشو دیدم. فک کنم اکثرا اونجا طبیعی زایمان میکنن.. 

اگه اشکالی نداره در مورد هزینه هاشم بگو لطفا🍀

برای سماه اخر قبول میکنن بری یا از اول باید اونجا باشی؟

ممنونم عزیزم زنگ زدم گفتن گل پسره

مبارکت باشه عزیزم❤

جفتتم خلفیه.. حرکتای گل پسرو زودتر میفهمی😍😍😍😍

وای خدا😂😂😂😂😂پس چرا من هر چی نگا میکنم تشخیص نمیدم؟همون خط سفیده ک روش نقطه چین گذاشته؟

والا منم هر چی نگاه کردم تشخیص ندادم😁😁 یاس بانو برا خودش مامایی شده😘😘

@yasbanooo    

😍😍😂😂😂 عزیزم دیگه همون جنسیت ک.تو ان تی میگن معمولا درست هست..خدا حفظش کنه گل پسرتو اوضاع جفت ...

برای من که تو ان تی گفت دقیق معلوم نیست به پسل میخوره. دکتر خودمم گفت ۷۰ درصد پسل🐥

بعد رفتم جواب nipt رو گرفتم و تو سونوی آنومالی و اکوی قلب گفتن دخمل🐤🐰

برای من که تو ان تی گفت دقیق معلوم نیست به پسل میخوره. دکتر خودمم گفت ۷۰ درصد پسل🐥 بعد رفتم ...

عه پس مال شما خطا داشتن😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹