2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
عزیزم منم روز۴ اومدم تو تاپیک به بچه ها گفتم که دعوام شده و یه عالمه گزیه کردم دقیقا همین و گفتم که ...

به قول آنا جون دعوا از نشونه های مثبت شدن بچه های تاپیکه،😅😅😅😅

منم فکر یه جنجالم ایشالا باردار باشم😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁

من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰بود بعد میخوام بدونم کی برم سونوگرافی؟

الان پنج هفته و دوروزه کی برم سونو؟😑

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها میشه یکی منو از سردرگمی دربیاره هنوز درگیرم😁 من پریروز پنج هفته و ۲روز بودم بتام ۱۷۲۷۰ ...

راستی زیر شکمم نبض میزنه چیه ینی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
فقط من تو یه تایپیکی خوندم که کسی که به روش میکروسرجری عمل کنه اگه بعد عمل خوب نشه خدای نکرده واسه ه ...

نه گلم اصلا درست نیست، عمل رو به همه کسانی که واریکوسل دارن تجویز نمی کنن، حتما مزایای عمل باید به معایبش غلبه داشته باشه، اغلب دی اف آی اسپرم ها بهتر میشه بعد عمل

دکتر من گفت اهن رو با معده ی خالی بخور که😐😐😐😐😐😐ترجیحا دو ساعت قبلش چیزی نخورده باشی چرا اینجو ...

این درست تره ولی بعضیا حساسه معدشون برای همین میگن با غذا، در کل مصرف آهن اگر سر یه ساعت مشخص از شبانه روز باشه همراه با ویتامین سی مثلا لیمو ترش، جذبش بهتر میشه، کلسیم هم ساعات پایانی روز نباشه بهتر هست تا احتمال رسوب و سنگ کلیه بیاد پایین، البته شنیدم کلسی کر خطر رسوب نداره یا خطرش کمتره

یعنی خون از مقعد ربطی ب بارداری نداره ؟؟

نه ربطی نداره نگران نباش..من یبوست ک داشتم کلی خونریزی از مقعد داشتم..حالا براتوهم بخاطر شیاف هست احتمالا چون میگی جزئی هم بوده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
موقع خواب بهتره پس؟من تاحالا عصر میخوردم همش...حالا از این به بعد شبا میخورم...من مکمل و ویتامین دی ...

من اینجوری تنظیم.کردم ک ویتامین رو بعد صبحونه میخورم...کلسیم بعد ناهار و اهن بعد شام

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
با من شد 41 نفر، منم دعا کنین

حتما عزیزم اگه قابل باشم آیت الکرسی میخونم❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من نوارم كثيف شد تقريبا زياده  زنگ زدم گفتن ٣تا شياف ميذاري ديگه نميتونيم بيشتر كنيم ح ...

نگفتن آمپول هم اضافه کنی؟؟ ان شاء الله چیزی نیست، آنا جون هم سر دخترش خونریزی شدید داشت ولی الان خدا رو شکر وقت شوهر دادنش رسیده

راستی زیر شکمم نبض میزنه چیه ینی؟

نبض رحم هست عزیزم..برامنم از بعد مثبت شدنم هرازگاهی میزنه

سلام سارا جونم خوبی؟ چه جالب ذخیرت هر روز میره بالاتر، مگه داریم؟ 🤔😁خدا کنه منم بعدا آزمایش بدم بب ...

سلام عزیزدلم

خودت خوبی؟نی نی خوبه؟😍

والا منم موندم...ان شاء الله که اشتباه شده واسه شماام 😁

دکتر گفت انقدر بالاست باید حتما لاپارا بشی کوتر کنیم.گفت هیسترو و خراش هم انجام میدم.اندومتریوز هم باشه برطرف میکنم.لوله سمت چپمم میکشه نزدیک تخمدان میکنه .کلکسیون درد شدم الکی الکی 😩..چهارشنبه اینده بهم وقت عمل داد.برام دعا کن گلی جان 💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚