2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست
بچه ها من روز 10 انتقالم...دفعه دوممه...دعا کنین برام مثبت بشم  خیلی داغونمممممم

عزیزم انشالللله که مثبتی و با خبرهای خوب میای💓💓💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بعدش گفت یه شب در میون بزار به مدت یه هفته.بعدم قطع. والا من هماتومم خیلی وقت بود رفته بود خداروشکر ...

اها مرسی گلم.بعدِ هماتومت چرا شیاف داشتی بازم؟اخه میدونی من هماتومم هنوزم هست فقط یکمی کوچیکتر شده(تقریبا نصف شده)...موضوع اینه که میخوام بدونم کسی بوده تا هفته های بالاتر هم مدام شیاف استفاده کرده باشه؟یعنی واقعا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه برای نی نی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودم که چیزی نگفته ولی تصمیم ندارم پیش دکتر اینجا زایمان کنم اصلا... ولی در کل از الان مگه میت ...

دکترم لیلا قاسمپور شیرازی هست اسمش

نه اونا هم درکل ک بخان بگن طبیعی یا سزارین.. الان نمتونن قطعی بگن که فک.کنم باید بذارن باتوجه ب شرایط ماه های اخر بارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اها مرسی گلم.بعدِ هماتومت چرا شیاف داشتی بازم؟اخه میدونی من هماتومم هنوزم هست فقط یکمی کوچیکتر شده(ت ...

عزیزم.منم هماتوم ندارم ولی دکترم گفت فعلا باید شیاف بذاری..البته روزی دوتا بود ک الان برام کرد روزی ی دونه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان دکتر زنانم گفت تا نامه نیاری انجام نمیدیم دارم دیوونه میشم بهم گفت قرصمو ال دی  قطع کنم ول ...

عزیزم درستش اینه لااقل زیر 2/۵ باشه اما بعضی دکترا تاکید دارن حتی زیر ١/۵ هم باید باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما اینجا کسی هست لوله رحمشو که هیدرو بوده برداشته باشه با لاپاراسکوپی چند روز بستری بودید؟عملش چ ...

من عزیزم من فقط لوله هامو برنداشتن اندومتریوزم داشتم ۳ روز بستری بودم نگران نباش درد که جراحی بدون درد نداریم فابل تحمله

خدا جونم شکرت...
آهان شنبه بری،جوابشو همون روز میدن دیگه نه؟ اینکه شکمی باشه یا واژینال از نسخم مشخص میشه یا خودشون م ...

بله عزیزم همون موقع جواب میدن. من برای سونو پیش دکتر زنان میرم نه سونوگراف. قیمت ها رو نمیدونم راستش 

سلام بچه ها یه سوال...اگه برای سونو انومالی نسخه نداشته باشیم گیر میدن؟!یا اهمیتی نداره؟!من دکترم تو ...

عزیزم خوب آزاده فکر کنم.... 

اگه تکمیلی نداری فکر نکنم مشکلی پیش بیاد... 

البته فکر کنم جواب منم دیر باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها یه چیزی بپرسم؟امروز خیلی حرف زدم😂

میگم مثلا تو سونوی ان تی برای من سن بارداری رو زده بود 13 هفته + - 3 !

یعنی دقیقا چند هفته ست خب؟!

سونوی انومالی که رفتم نوشته

19week + 3day BPD

19week + 1day FL

19week + 5day AC

اینا یعنی چی دقیقا😁نی‌نی چند هفته س بالاخره؟

وزن نی نی رو برام زده 295

43 -/+ gr

اینطور موقعها کلا +/- رو در نظر نگیریم؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانماوآنا جان آز اسپرم همسرمومیذارم لطفا بگیدچقدبه میکرو امیدوارباشم

به نظرم برا میکرو خوبه..... 

همسرت دی اف آی داده؟؟؟ 

عزیزم.منم هماتوم ندارم ولی دکترم گفت فعلا باید شیاف بذاری..البته روزی دوتا بود ک الان برام کرد روزی ...

شاید بخاطر جفت پایینه.اخه من جفتمم هنوز low lying هست متاسفانه...فقط‌میخوام مطمئن شم داشتن شیاف‌تو هفته های بالاتر موردی نداره...منم شبی یکی سیکلو دارم

چشم عزیزدل.ممنونم بابت حرفای قشنگت من اگه شما مهربونارو نداشتم چیکار میکردم اخه والا این تاپیک و ا ...

به سلامت برین و برگردن عزیزم.... 

شاد و خرسند برگردین.... 

شاید بخاطر جفت پایینه.اخه من جفتمم هنوز low lying هست متاسفانه...فقط‌میخوام مطمئن شم داشتن شیاف‌تو ه ...

خب ظاهرا ک دوستان تا کلی وقت داشتن...بعدشم من دیدم حتی بعد قطع شیاف امپول پرولوتون میدن ماه های اخر ک اونم.پروژسترون هست..پس فک.نکنم مشکلی داشته باشه 

میگم مهربونا...🍀 من فردا آزمایش قند ناشتا دارم...آزمایش معروف😁 حالا قرص تیروئیدمو بخورم برم آزما ...

نخور عزیز جانم

منکه یه کوچولو آب خوردم آزمایش قند ناشتا و قند سه ساعته بود فک کنم اسمش 

ازم آزمایش نگرفتن 

قرص تیروئیدتو با خودت ببر اول آزمایش بده بعد قرصتو بخور بعدشم تا برسی خونه صبحونه تو بخور 

خداجونم شکرت