2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست

خانوما اینجا کسی هست لوله رحمشو که هیدرو بوده برداشته باشه با لاپاراسکوپی چند روز بستری بودید؟عملش چقدر طول می کشه درد داره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اینجا کسی هست لوله رحمشو که هیدرو بوده برداشته باشه با لاپاراسکوپی چند روز بستری بودید؟عملش چ ...

من برداشتم دو روز بستري بودم هر دو لوله رو برداشتن ٤ ساعت تو اتاق عمل بودم چون مشكل آندومتريوز داشتم 

نه عزيزم عمل سختي نيست بعدشم خيلي درد نداره

عزیزم منم شنیدم چندساله تو شیراز سزارین اختیاری قبول نمیکنن وسخت میگیرن..ولی براما ک میکرو کردیم قبو ...

وای‌ جدی؟!اخه من شنیدم جدیدا ای وی اف ها رو هم اگه تواناییشو داشته باشن میگن باید طبیعی زایمان کنی!

اخه دوستم که یزد هست میگفت زیر نظر دکتر مرکزمون هم هست،بهش گفته باید طبیعی زایمان کنی...دوستم گفته اخه من میکرو کردم.گفته ربطی نداره😐😐😑 

منم دلخوشم به همین قضیه که قبول کنن بخاطر میکرو😂 طبیعی خیلی ترسناکه برام😥

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
٤ ساعت تو اتاق عمل چون من مشكل آندومتريوز داشتم بعدش كمي درد داره ولي خيلي عمل سختي نيست

من یبار لولمو بخاطر بارداری خارج رحم لاپاراسکوپی کردم ولی دکتر لوله رو برنداشت الان هیدرو شده باید برم بردارم وبعد عمل همش تب داشتم واسه همین استرس دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وای‌ جدی؟!اخه من شنیدم جدیدا ای وی اف ها رو هم اگه تواناییشو داشته باشن میگن باید طبیعی زایمان کنی! ...

خاکستری گلم......  والا ما هر چی دور و برمون میزاد سزارینیه😂😂😂😂

برات میپرسم اگر پیداشون کنم😉...چون چند تا دکتر هستن انتخابی کار میکنن برا زایمان...بیا یه سر برو دکتر نفسی اینطور که نفس میگه ازش حس خوبی بهش دارم😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خاکستری گلم......  والا ما هر چی دور و برمون میزاد سزارینیه😂😂😂😂 برات میپرسم اگر پیداشون کن ...

مرسی مریم جونم.اره والا اینجوری که نفسی میگه منم عاشق دکترش شدم😂 اسم دکترش میدونی چی بود عزیزم؟

من اینو که شنیدم درمورد بارداری اوله.یعنی بچه ی اول رو سزارین نمیکنن مثل اینکه تازگیا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای‌ جدی؟!اخه من شنیدم جدیدا ای وی اف ها رو هم اگه تواناییشو داشته باشن میگن باید طبیعی زایمان کنی! ...

نگران نباش..بخاطر ای وی اف اکثرا قبول میکنن. بعضی دکتراهم اولش ی خرده گارد میگیرن الکی اخر قبول میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش..بخاطر ای وی اف اکثرا قبول میکنن. بعضی دکتراهم اولش ی خرده گارد میگیرن الکی اخر قبول میکن ...

مرسی عزیزم

من تمام تلاشمو میکنم که دکترو راضی کنم برای سزارین😁 تو پیش همین دکتری که میری میخوای سزارین شی گلم؟کارش خوبه؟