2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

دوستای گلم ببخشید این چند روزه درگیر مهمون بودم و از وقتیم مهمونا رفتن به زور تونستم این صفحات رو بخونم..... 

گفتم درسته با تاخیر ولی بازم عید رو بهتون تبریک بگم.... 

خوشحالم که این ماه خیلی پربرکت بوده واسمون و انشالله با همین روال بریم جلو.... 

برا تک تک تون بهترینارو آرزو میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ ممکنه؟ خدا کنه عزیزم این هفته هم پیش دکتر زرنانی نوبت دارم به خاطر آنتی تی پی او بالا (1100)

انشالله همینطوری.... 

حتما ویزیتتم برو که اگه باردار بودی انشالله دارو لازم بود بهت بده..... 

ممنون میشم نتیجه ویزیتتم بگی که برا آنتی تی پی اوی بالات چی تجویز کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي خاكستري جونم، برام دعا كن وقتي نيني تو دلت وول ميخوره،، خاكستري جون اونوقت يك سيكل بعد انتقال م ...

فدات عزیزم..حتما دعا میکنم اگر لایق باشم..هنوز که وول خوردنای این وروجکو حس نکردم ولی هرروز و هرشب برای منتظرا دعا میکنم

من اولین بار مثبت شدم گلم...فکرکنم اگه بهش فکرنکنی زودتر پریود شی..‌من دومین‌پریود بعد تخمک کشی یه هفته تاخیر داشت...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش عزیزم....  دو روز دیگه میری سونو و خیالت تخت تخت میشه....  این بالا پایین شدن ...

فردا میرم سونو انا جونم.چشم ممنونم بابت دلگرمیهات😘❤

دعا کنین فردا همه چی‌خوب باشه...نمیتونم بهش فکرنکنم...مخصوصا چون هنوز تکونای وروجکمو حس نمیکنم همش فکرای بیخود میکنم!توروخدا دعا کنین فردا حال فندقم خوب باشه و خیالم راحت شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم واحدا که فرق ندارن احتمالا قطرشون فرق داره.... 

اره اناجون باهردوشون امتحان کردم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
فردا میرم سونو انا جونم.چشم ممنونم بابت دلگرمیهات😘❤ دعا کنین فردا همه چی‌خوب باشه...نمیتونم بهش فک ...

حتما حالش خوبه عزیزم..... 

عزیزم انشاللله که بارداری و بخاطر همون پری نشدی🌷🌷🌷

ممنونم عزیزم،فعلا که زوده،سه چهار روز تا موعدم مونده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم من و خیلیای دیگه تا چند ماه لک داشتیم و به سلامتی بارداریم نو طی کردیم....  چرا به خودت ...

ب خدا همین استرس ک باعث میشه همش نگران باشم خدا کنه من بتونم این بارداری رو ب سلامت طی کنم  ...ممنون عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ب خدا همین استرس ک باعث میشه همش نگران باشم خدا کنه من بتونم این بارداری رو ب سلامت طی کنم  ... ...

میدونم اما سعی کن کنترلش کنی.... 

خودتو مشغول کن..... 

بشین تاپیکو مثلا از اولش بخون.... 

یا کتاب بخون.... 

خودتو یه جوری مشغول کن.... 

آزي جون خيلي مرسي از پاسخت، ببين اخه اول سيكل رفتم سونو روز ٩سيكل بعد از پانكچر و انتقال منفي، خيلي ...

محیا جان من دیفرلین نزدم ولی هیچوقتم فولی بالغ نداشتم، اون ماهم که باردار شدم روز 12 فقط یه فولی 10 داشتم بقیه ریز در حد 5 و 6 بود سایزش، تازه سیکلامم 28 تا 30 روزه هست، یعنی واسه تو روز 9 اندازش 8 ونیم بوده واسه من یه چیز عادیه، چون همیشه من اینطوری بودم😂

فردا میرم سونو انا جونم.چشم ممنونم بابت دلگرمیهات😘❤ دعا کنین فردا همه چی‌خوب باشه...نمیتونم بهش فک ...

من تکون ها رو از هفته 19 و 20 به بعد حس کردم تازه جفتم خلفی بود، فکر کنم جفت نی نی شما قدامی بود، اگه قدامی باشه از هفته 22 به بعد بهتر حس میکنی

میدونم اما سعی کن کنترلش کنی....  خودتو مشغول کن.....  بشین تاپیکو مثلا از اولش بخون.... ...

سلام آناجون یه سوال، من قرص آهن و کلسیم و پریناتال دارم، واسه زمانبندی مشکل دارم که کی بخورم جذبش بهتره، بعضیا میگن کلسیم رو شبا بخوری جذبش بالاتره، شما چه تایمی میخوردین؟ 

سلام عزیزم من از اول بارداریم هیچ ترشحی نداشتم منم وارد 19 هفته شدم، هفته پیش رفتم آنومالی نی نیم دخمله تو نرفتی؟ 

من تکون ها رو از هفته 19 و 20 به بعد حس کردم تازه جفتم خلفی بود، فکر کنم جفت نی نی شما قدامی بود، اگ ...

وای جدی عزیزم؟همه بهم میگن چطور نمیفهمی.باید تا الان حسش میکردی.هی میخوام توجه نکنم به حرفاشون ولی نمیشه

اره جفتم قدامیه.تازه وارد هفته ی ۱۹ شدم.دعا کن فردا سونو خوب باشه و نی نیم مشکلی نداشته باشه.بخدا از سونو ان تی نگرانیم بیشتره😐😔