2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
وقتي طولاني ميشه انگار تكليفت معلوم نيست ، ميگم نميدونم چيزي اون تو هست يانه 😀

اون كه آره دقيقا آدم شم ميكنه😁من كه همش بي بي ميزنم 😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه ها انشاللللللللللله همتون با خبرهوی خوب مواجه شین از شنبه💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون كه آره دقيقا آدم شم ميكنه😁من كه همش بي بي ميزنم 😁

واقعا هی بی بی میزنی😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اتفاقا منم رفتم زیر نظر طرازی.اما زنگ که زدم ، پاسخگویی گف ال دی بخور و بیا. ممنون ک جواب دادین.

انشاءلله هممون موفق شیم 💪💪💪💪💪💪

شمام هیستروسکوپی کردین ؟

خداجونم شکرت       
شماواسه ivf دکتر خراش داد؟ اون بهتره روشش؟

قراره میکرو کنم به امید خدا 

اینبار میشه سومین بار 

از نظر ایمنی انعقادی و کاریوتایپ چک شدم تشخیص دکتر این بود هیستروسکوپی و خراش هم داشته باشم 

کدوم روش رو میگی بهتره ببخشید متوجه نشدم 😃

خداجونم شکرت       
واقعا هی بی بی میزنی😁😁😁

منم از روزی ازمایش مثبت شده 

بعدش  ۴ تا زدم 

به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم 

باید تا ۹ ماهگی بزنم تا عقده ام خالی بشه😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
منم از روزی ازمایش مثبت شده  بعدش  ۴ تا زدم  به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم&n ...

آخ دقيقا منم همينو بهش ميگم 😁😁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم از روزی ازمایش مثبت شده  بعدش  ۴ تا زدم  به شوهرم میگم ۱۰ سال بی بی منفی دیدم&n ...

عزیزم انشالللله تا اخر با شادی و ارامش باشی💜💜💜بزن عزیزم نوش جونت شادیش

تو اين هفته دوبار زدم 😁😁

خوب کاری میکنی نوش جونت شادیش💜💜💜💜💜💜

ان شاالله  ان شالله شماهم بزودی خبر بارداریتو بشنویم💐💐💐

ممنونم الهی امین

معنی دعای یستشیرم بخونین خیلی قشنگ خیلی عاشقش میشین هر روز بخونین🌷🌷🌷

ممنونم الهی امین معنی دعای یستشیرم بخونین خیلی قشنگ خیلی عاشقش میشین هر روز بخونین🌷🌷🌷

دعای مشلول رو هم بخون خانومی خیلی آرامش بخشه           

یکی ازخانومای همین جا قبلا معرفی کرده🌷🌷

دعای مشلول رو هم بخون خانومی خیلی آرامش بخشه            یکی ازخانومای ...

ممنونم عزیزم حتما🌷🌷اتفاقا تو مفاتیح بزرگا پشت هم این ۲ تا دعا