2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام انا جون.ببخشید .نه انعقاد هم ازمایش بود نداشتم .همه چیزای که شما گفته بودین برای منفی شدن میشه ...

عزیزم من که سر درنمیارم . ولی از خدا میخوام به زودی نتیجه بگیری و دلت شاد بشه ❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من که سر درنمیارم . ولی از خدا میخوام به زودی نتیجه بگیری و دلت شاد بشه ❤

عزیز دلم مهربون انشالله همه منتظرا جواب بگیرن

من چون بدنم خیلی بد به داروها واکنش نشون میده

همش مریض و بی حالم  

االانم دیگه مخم هنگه و گیجم

خدا برا هیشکی نخواد 

خدا همه مریضا رو شفا بده دست ما رو هم بگیره 

خدارو شکر عزیزم، خیلی هم عالی، دیگه قدم گذاشتن تو این راه یعنی صبوری،میگذره ان شاالله

اره دیگه همه توکلم بخدا هست ک اینهمه شکنجه و اذیت شدم لااقل دیگه تمام شده باشه امتحانش و با اولین انتقال بچه هام خودشونو نشون بدن تو وجودم😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
❤️❤️❤️ مرجان جون ، الان پام رفت پشت سيم برق نزديك بود بيوفتم ، تخمدان چپم درد ميكنه  خيلي گري ...

عزیزم اون جوجه قوی تر از این حرفاس😍🐤🐥

درد تخمدان که تا یه مدتی هست.. بعد میشه درد کشاله ران و ساق پا و کمر و دل و سینه😁😁

خودتو آماده کن مامان جون.. 

بعدم گریه ممنوع😡 از این به بعد فقط عشق کن با جوجه.🍃☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوباره .میگم کی اینجا همسرش بیوپسی کرده؟ آخه من تو نت خوندم عمل تسه زیاد برش نمیدن والی الان بی ...

سلام عزیزم دکترتون کیه؟معلومه خیلی بد عمل کرده همسر من ده روز پیش عمل شدکلا دوتا بخیه خورد وقتی اوردنش توبخش یکم درد داشت من رفتم سریع از پرستارا براش شیاف گرفتم استفاده کرد اروم شد دوتا هم گرفتم براتو راهمون که اگه یه وقت ادیت شد استفاده کنه ولی خدارا شکر دیگه درد نداشت بنده خدا بعد عمل هفت ساعتم رانندگی کرد تارسیدیم خونه فرداش خیلی کم درد داشت ولی دیگه رفت سرکار تا سه روز پیش که بخیه هاشا کشید دیگه کلا مشکلی نداره شکر خدا

😍😍خدایا شکرت
فقط اگه میبینی با قطعش لکه بینیت کمتر میشه بنظرم با دکترت هماهنگ کن و یمدت نزن تا کامل تموم شه لکه ب ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییهات و محبتت 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم اون جوجه قوی تر از این حرفاس😍🐤🐥 درد تخمدان که تا یه مدتی هست.. بعد میشه درد کشاله ران و سا ...

💖

اخه بعد افتادنم دردش بیشتر شد 

یه دل سیر هم شوهرمو بیدار کردم باهاش دعوا کردم چرا سیم رو تو دست و پا گذاشتی 

اومده دعا خونده هی روم فوت کرده😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم ا س ا واسه یه فاکتورای خونه و انوکسا واسه یه فاکتورا بنظرم لک بینی داذی شیاف و دوفاستون ۸ ساعت ...

آمپول و سیکلوژست  نمیتونم بزنم چون بعد. این انتقالم حساسیت دارویی شدم و کهیر زدم 

شیاف آتروژستان ۲۰۰ روزی سه تا دارم هر هشت ساعت

دوفاستون چیه؟نداشتم تا حالا

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
من امروز همه جاي بدنم درد ميكنه،نميدونم چرا گريم ميگيره،بيچاره همسرم

عزیزم خب میشه این تغییر هورمون هارو ربط داد به وجود یه لوبیای دوست داشتنی ☘🍀🍃

از درد نگو که تو بارداری میشه اینجور گفت که هر دم از این باغ بری میرسد😁😃

ان شاءالله فردا بهترین آزمایش عمرت رو میدی🐣🐤🐥

از الان ایمان داشته‌باش که حتما خدا فردا بهترین حکمتش رو برات در نظر گرفته😇

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
💖  اخه بعد افتادنم دردش بیشتر شد  یه دل سیر هم شوهرمو بیدار کردم باهاش دعوا کردم چرا سی ...

تو سیمو ندیدی چیکار اون بنده خدا داری😃😁

خب دیگه ... مامان به این مهربونی که سریع نگران جوجه شده،بابای مهربونتر که دعا خونده واسه جوجه...

کجا بزاره بره بهتر از شکم مامانش😍🐤🐣

عزیزم چندساعتی دراز بکش و استراحت کن. دردی که با استراحت خوب شه اصلا جای نگرانی نداره☘