2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
دريا دل جون سلام، شما سي دي ٥٦ تون بالا بود كه سرم داشتين؟؟ برا من سه تا از حداكثر پايين تره، ايا با ...

سلام عزیزم 

والا سی دی چند بوده یادم نیست ولی دکترم خیلی تاکید روی سرم نداشت برای من ،خودم گفتم سرم داشته باشم

پرد هم سر همه انتقالام داشتم ک انتقال آخر ب محض مثبت شدن گفت قطع کن سرم هم تا ماه سوم بارداری زدم

سلام خانما.من ۱۲روزه میکرو کردم شوهرممشکلی نداره منم تشخیصی ندادن مشکلم چیه.دوتا جنین انتقال دادن ول ...

عزیزم خدابزرگه..بی بی چک زیاد اعتباری بهش نیست.چون گاهی کاذب نشون میده...انشاءالله ک مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فدای سرشون....  تازه کلی یادگاری دیگه تو راهه....  هیکل میکلمون تعطیل میشه....  ...

بله آنا جون دقیقا درست میگی

الان من مچ دستام درد میکنه دور نوک سینه م نمیدونم اگزما گرفته چی شده پدرمو در آورده بچه هم شیر میدم، کمرم درد میکنه، هیکل ک نمیشه باشگاه برم با بچه کوچیک هی میگم شام نخورم ولی واقعا نمیشه بچه شیر میدم ضعف میکنم

اینا هم برای من بود ک باز میگم فدای سرت دخترم چقد خوشحالم ک هستی و زندگیمو زیباتر کردی😍

سلامم عزیزدلم خوبی گل دخترت خوبه 😍😘تشکر عزیزم بابت دعای قشنگت ان شالله قسمت تمام منتظرا 🙏🏻🌹التم ...

قربونت الهام جون ماهم خوبیم😍

چقدر خوشحال شدم ک مامان شدی عزیزم ،مبارکت باشه و ب خوشی و سلامتی دوران بارداری و بگذرونی و بغلش کنی🥰🥰

عزیزم اصلا نگران.نشو..من از دوروزبعد مثبت شدن ک.لک بینی شروع شد هنوزم بعد سه ماه گاهی ادامه داره. می ...

ممنون عزیزم بهترشدم با حرفت همین الان به دکترم گفتم من از دیروز لک میبینم امروز یکم بیشتر بوده و نگرانمم فقط نوشته ارام باش😶😶😶

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون عزیزم بهترشدم با حرفت همین الان به دکترم گفتم من از دیروز لک میبینم امروز یکم بیشتر بوده و نگر ...

عزیرم استراحتتو زیاد کن استراحت از شیافم تاثیرش بیشتره.مستعد بودی با سونو واژینال دیگه خودشو نشون داده.الان دهانه رحم بخاطر بارداری پر خون میشه برا همینه لکه بینی.چیزی نیس من ک طبیعی باردار شدمم داشتم با استراحت و شیاف برطرف شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بله آنا جون دقیقا درست میگی الان من مچ دستام درد میکنه دور نوک سینه م نمیدونم اگزما گرفته چی شده پد ...

بهار جونی خدا براتون حفظش کنه انشالله ریر سایه تون همیشه سلامت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت الهام جون ماهم خوبیم😍 چقدر خوشحال شدم ک مامان شدی عزیزم ،مبارکت باشه و ب خوشی و سلامتی دورا ...

خداروشکر که حالتون خوبه از طرفم پرنسس کوچولو رو ببوس🌹😍

تشکر دوست گلم برام دعاکن این دوران سخت پشت سر بذارم 🙏🏻🌹

الان دوستان رو درک میکنم چقدر سخته دوران اول بارداری مخصوصا ماهایی که بسختی بدست اوردیم !

قربونت برم که اینقدر مهربونید😘😘😘😘 خدا بچه های نازنینتو برات حفظ کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم ازی جون من و تو دل داریم....هیچ فرقی با بچه اولی ها نداریم 😉

انشاله تو و من هم میاییم اینجا رو میپوکونیم با بتای تپلمون😂امروز کلا تو فاز خیالاتم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیرم استراحتتو زیاد کن استراحت از شیافم تاثیرش بیشتره.مستعد بودی با سونو واژینال دیگه خودشو نشون دا ...

اول اصلا لک نداشتم بعد سونو خونه اومدم متوجه شدم لک میاد با خودم گفتم برطرف میشه ولی امروزم ادامه داره دقیقا همینطوره دهانه رحمم درد هم داره دیگه اجازه سونو واژینال نمیدم !ممنونمم ازت واقعا گلم از امروز استراحتم رو بیشتر میکنم

ممنون عزیزم بهترشدم با حرفت همین الان به دکترم گفتم من از دیروز لک میبینم امروز یکم بیشتر بوده و نگر ...

افرین پس حرف دکترهم گوش کن و ارام باش 😁

فقط استراحت کن گلم اینروزا تا جوجه جاشو حسابی محکم کنه..نگران هیچی هم.نباش وارامش داشته باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم ازی جون من و تو دل داریم....هیچ فرقی با بچه اولی ها نداریم 😉 انشاله تو و من هم میاییم اینجا ...

انشاءالله 🙏🙏 بزودی روزش میرسه و همگی براتون.میترکووونیم 💃💃💃

عزیزم من از همون اول انتقالم نفخ داشتم 😒 یعنی بیچاره کرد این روده ها رو 😂😂😂 

خوب پس طبیعیه خدارو شکر مرسی عشقم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانما.من ۱۲روزه میکرو کردم شوهرممشکلی نداره منم تشخیصی ندادن مشکلم چیه.دوتا جنین انتقال دادن ول ...

اره عزیزم صد در صد تازه داره لانه گزینی میکنه و دیر نشون میده🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانمها منم روز اول خرداد سه تا انتقال دادم الان که روز نهم است بی بی چک مثبت شده و لی از دیروز ...

عزیزم صد در صد لک لانه گزینی بوده و مثبتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷