2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
خدا خیرت بده عزیزم.حتما پیام میدم ببینم نظرش چیه.مرسی گلم

ببخشید عزیزم میگم سرچ میکردم نوشته بود آزمایش غربالگری ۱ و ۲ رو باید تو یه آزمایشگاه انجام داد شما هم تو یه آزمایشگاه انجام دادین؟ من قصد داشتم اگه تصمیم گرفتم ۲ رو انجام بدم برم یه جا دیگه.راستی آزمایش غربالگری ۱ رو هم واسه ۲ با خودت بردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزییییییییییزم مباااااارکه من مطمئن بودم اینبار مثبت میشی باور کن این چند شبه قدرو همش اسمت میومد رو ...

عزیزم قربون لطفت همه چی رو از دعاهای شما دارم 

اجرت با مادرم زهرا عزیزم به امید روزی بیایی خبرخووب مادرشدنت رو بهم بدی 🙏🏻🌹🌸این رواز ته قلبم میخوام گلم 

اره ننه این جوجه قوی بوده چسبیده 😂 ازین قوی فسقلا نصیب خودت بزودی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

مبارک باشه عزیزم دوران بارداری خوبی رو سپری کنی😍😍

خدا جونم شکرت...
عزیز دلم خیلی تبریک میگم،دیدی ته تغاری موند واست انشاالله زیره سایه پدر و مادرش ۱۲۰ ساله بشه و عاقبت ...

ممنون مهربونمم تشکر بخاطر دعای نابت 😍🌹 

خدا بهترین هارو نصیبت کنه 🙏🏻🌹

ممنون مهربونم دیشب بین دعاهام اسمهای تک تکتون برام مرور میشد من بنده رو سیاهم اگر خدا صذامو بشنوه بر ...

فدای تو عزیزم تو دیگه الان مامانی پیش خدا عزیزی حتما خدا صداتو می شنوه و دعاهاتو استجابت می کنه مرسی که به یادمون بودی انشالله خدا فرشته ی نازتو برات حفظ کنه بازم هزاراااان هزار بار تبریک ❤💕🌺🎂🍰🍷🍾🍻

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

آخیییش خدا جون شکرت

مبارک باشه الهامی جووون ان شاءالله ۹ ماه بچسبه به دلت و به سلامت بیاد بغلت😍😍

خدا جونم شکرت...

دوستان گلممممم از راه دور روی ماه همتون رو میبوسمم خیلی ممنونم بخاطر دعاهای ناب تک تکتون و تبریک گفتناتون 🌹😍😘❤️

برای ۳۰ نفر از منتظرا آیت الکرسی میخونم ان شالله به امید حاجت روایی همتون  و بزودی دامنتون سبز بشه 🙏🏻🌹لایکم کنید تا اسمتون برام بیوفته مننون عزیزان 😘

منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

عزیزم مبارک باشه 

خیلی خوشحال شدم 💖💖💖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
آخیییش خدا جون شکرت مبارک باشه الهامی جووون ان شاءالله ۹ ماه بچسبه به دلت و به سلامت بیاد بغلت😍😍

ممنون عزیزدلم بهترینهای خدا قسمتت گلم😍🙏🏻

سلام عزیزم.مامان شدنت پیشاپیش مبااارک.ان شاالله این دو هفته رو به خوبی و خوشی میگذرونی و فندقات مهمو ...

ممنونم عزیزم انشاللله تازه اومدم خونه ۱ساعت💝💝💝💝💝

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان عزيزم خاله هاي مهربون من فردا انتقال دارم و محتاج دعاي تك تكتون هستم

عزیزم انشالللله به خیر و خوشی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷منم الان انتقال دادم اومدم خونه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خواهرای گلم من الان دارم از بیمارستان برمیگردم خونه، چهارمین انتقالم بود دو تا جنین بلاست برا ...

عزیزم مبارکت باشه منم ۱ساعت اومدم خونه انشاللله به حق همین روز ۲تامون مامان بشیم به خیر و خوشی🌺🌺🌺🌺

سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

عزیز دلم خیلی خوشحال شدم خدارو شکر

انشاللله به سلامتی و دل خوش بغلش کنی خدایا شکرت افتادیم همه رو دور مثبت انشالله و به امید خدا💜💜💜💜💜💜