2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
عزيزم من سر دخترم تا اواسط بارداري شايد هم يه كمي بيشتر همين كرج پيش يك دكتر ميرفتم چون فوق تخصص آي ...

واقعا دکتر خوب و خونسرد بنظرم خیلی خوبه.حالا من هم همین فکرو درمورد دکتر میکردم ولی دیدم نه واقعا چندین بار اسم سقط و این‌چیزا رو اورد.منم روحیه م واقعا حساسه.باعث شد از روز اول حس بدی بهم بده...میدونی امیدوارم نمیکنه.انگار‌همش میخواد بگه فلان خطر وجود‌ داره برای بچت...اینکه دکتر حواسش به همه چیز باشه خیلی عالیه اما اینکه بدونه چطور ارامش بده بهت واقعا بحثش جداست و کاش دکترای زنان یکم توجه میکردن به این موضوع...ولی بازم من همش تو دلم مطمئنم نی نی‌م صحیح و سالمه و اصلا حرفی از این ازمایش پیش خانوادم و شوهرم نزدم که نگران نشن...چون بنظرم هیچ احتیاجی به این ازمایش نبود ولی دکترم منو انداخت توی دردسر!

ان شاالله به سلامت نی نی گلتو بغل بگیری.التماس دعا عزیزم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری# خواهر گلم مطمئن باش همون خدایی که فرشتشو بهت بخشیده سلامتیش رو تضمین کرده......جنس خوب تحو ...

مریم جونم.خواهر‌مهربونم ممنونم از لطفت.بله واقعا خدایی که بهم بزرگترین هدیه رو توی روز مادر داد و دستامو گرفت و بلندم کرد به این آسونیا رهام نمیکنه...من نی نیمو سپردم به دستای امن و مهربون خودش.و از شما دوستای خوبم و خواهرای دلسوزم التماس دعا دارم

ان شاالله به حق همین شبای عزیز تیکر خوشگل بارداریتو ببینیم و جشن مامان شدنتو بگیریم اینجا

به همین زوووودیا😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امشب دعاتون کردم انشالللله همتون حاجت روا بشین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 منم فردا به ...

سلام عزیزم.مامان شدنت پیشاپیش مبااارک.ان شاالله این دو هفته رو به خوبی و خوشی میگذرونی و فندقات مهمون ۹ ماهه ی دلت میشن به امید خدا😘❤

عزبزم سی دی مارکرا همه تو رنج هستن نگران نباش،من  cd56  ماکزبمم ۱۵ بود اما آز من 21/5بود د ...

ارمغان از پاسخت خیلی ممنونم، انشالله ب احترام این شب های عزیز ب زودی حاجت روا شی

...
واقعا دکتر خوب و خونسرد بنظرم خیلی خوبه.حالا من هم همین فکرو درمورد دکتر میکردم ولی دیدم نه واقعا چن ...

خاکستری جوش بیخود نزن که از کیسه ات رفته

دکترا و آزمایشگاه ها زندگی روزمره شون همینه. یه وقتی دلیل و مدرک محکمی وجود داره که مشکلی هست اما یه وقتایی همه چی احتمال و حدس و گمانه. تو مورد اول عقل حکم میکنه نگران باشی و پیگیر . اما در مورد دوم خونسردی و توکل دسیسه آزمایشگاه ها رو خنثی میکنه😊

من دبل مارکر دادم با ریسک به شدت پایین.... دکتر گفت هفته ۱۸ فقط سونو آنومالی انجام بده دیگه کواد مارکر نمیخواد.... بعد سونو که دیدن قلبش رسوب داره دکتر گفت تند و سریع کواد مارکر ها رو هم انجام بده که خدا رو شکر تو این آزمایش هم ریسک تریزومی ها خیلی پایین بود. 

با این وجود اکوی قلب انجام دادم و دوباره هفته ۲۶ دکتر گفت باید سونوی آنومالی انجام بدی

خاکستری تا آخر بارداری از این قر و اطوار ها زیاد برات میان. دلت رو قرص کن. وقتی مدرک محکم و مستدل وجود نداره برای غصه خوردن پس بر اساس حرف دکتر دل خودت و نی نی رو نلرزون

تفاوت انتقال این سری من با دفعات پیش این بود که بلاست انتقال دادم  دفعات پیش سه روزه انتقال دا ...

مباركت باشه عزيزم

دكترم اونروز ميگفت تو اروپا و آمريكا ديگه اصلا جنين سه روزه انتقال نميدند و فقط بلاست انتقال ميدند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه عزیزم جداست....  بحث ایمتی و انعقادی جدان....

سلام صبحتون بخیر

خب  انا جون اگر من مشکل انعقاد هم داشتم و نمیدوستم

هپارین داشتم روزی دوتا 

خیلی گیجم

میترسم دوباره اقدام کنم 

خیلی ذهنم آشفته است 😥