2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها الهام ازمایش داره امروز درسته؟💜💜💜💜💜💜💜💜💜 انشاللله به حق این روزا با جواب مثبت ...

فرداست عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.بچه ها دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه نیم ساعت دیگه جواب آزمایشم آماده میشه.توروخداااا دعا کنید

عزیزم یعنی انشالله + شدی تند تند بخونم به خبر خوشگلت برسم انشالله.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

بچه ها بیزحمت بگین که از روز انتقال چه کارهایی کردین و چیا خوردین من فردا۷صبح انتقالم

التماس دعا هم دارم ازتون🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیز دلم خدلرو صدهزار مرتبه شکر خیلی برات خوشحالم جواب ۱۰ سال صبوریت و گرفتی انشاللللللللللللللللله ...

ممنون گلم ، انشاالله دل شما هم شاد بشه ❤️❤️❤️❤️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچههههه ها جوابم مثبت بود.الهی هزاااار بار شکر.بالاخره بعد از مدت ها از خوشحالی اشک ریختم.واسه همتون ...

عزیزم بگو که بعد از انتقال چه کارهایی انجام دادی و چیا خوردی؟من فردا ۷صبح انتقال دارم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارک باشه عزیزم.حالتو خریدارم🤗🤗🤗 یه دستی هم رو سرما بکش😁😁

ممنون عزيزم ، خدا بحق اين شب هاي قدر دل همه ي منتظرا رو شاد كنه ، همچنين شما عزيزم ❤️❤️❤️

سلام دوستان  من امروز روز ١٤انتقال هستم  خدا بعد از ١٠سال  داره بهم هديه ميده، الهي ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت🌺🌺بتات هم عالیه...داروهات هم ب روال قبل ادامه بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها بیزحمت بگین که از روز انتقال چه کارهایی کردین و چیا خوردین من فردا۷صبح انتقالم التماس دعا هم ...

من تقريبا همه اش استراحت بودم، غذامم تو تخت ميخوردم، الان دارم تو تخت غذا ميخورم 😅

كمپوت سيب و گلابي زياد خوردم، كاهو و روغن زيتون، هندونه ، ، خرما هر روز چند تا دونه 

غذا از يه شب قبل انتقال، و روز اول هم ناهار هم شام سوپ خوردم، بقيه روزا هم تقريبا شبا همه اش سوپ ، تا يبوست نشم 

نشاسته از روز دوم تا ٥

صبحونه بيشترش كره و مرباي به

راه رفتمم همون دسشويي رفتن بوده كه البته تكرر ادرار داشتم از همون روز اول تو بيمارستان 

قران زياد خوندم ، حجرات، قلم، الرحمن ، ياسين ، چهل روز دعاي معراج 

روزي ١٢ايه الكرسي 

حبوبات هم اصلا نخوردم اين روزا 

دوهفته هم دكتر فت شياف ولي من امپول پروژسترون زدم ، فتم شايد اثرش بهتر باشه 😀 

من اينكارو كردم 

و البته خدا بايد بخواد ❤️❤️❤️❤️

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت🌺🌺بتات هم عالیه...داروهات هم ب روال قبل ادامه بده

ممنون عزيزم

❤️❤️❤️❤️

چرا انقدر دیر آماده میشه؟؟ ان شاءالله با ی بتای تپل بیای خبر مادر مدار شدنتو بدی عزیزم 😍😍😍

چون همون بیمارستانی که میرم خودشون ازمایش میگیرن و خوده دکترم جواب ازمایشو میگه ساعت ۳اماده میشه گلم 

تشکر عزیزم 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

چقدر خبر خوبی امروز شنیدم خوشحالم براتون گلم تبریک میگم 🌹😍 داروهاتو باید ادامه بدی گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸