2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
الهام جان کی باید ازمایش بده؟

گلم بهترشدی ؟ مهمونا که رفتن کیسه اب گرم بذار مایعات گرم بخور کمکت میکنه دردش کم بشه گلم !

۴شنبه میرم برای ازمایش گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانوما خوب هستین ؟؟؟  نماز روزه هاتون قبول باشه انشاءلله  تو این شبا دعا درحق همدیگ ...

سلام به روی ماهت گلم خوبی خوشی نماز روزه شماهم قبول حق باشه🙏🏻🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به كمكتون نياز دارم تو رو خدا هر كي اطلاعي داره جوابم رو بده امروز روز دهم انتقالمه لكه بين ...

عزیزم خونسردید رو حفظ کن ان شالله که خیره گلم این نظر منه میتونی یدونه اضافه کنی و استراحت داشته باش !

شاید بچه ها بیشتر اطلاع داشته باشن گلم 

ب من گفتن اب زیاد خوب نیست جاش شیر یا دوغ یا ماست بخور

شاید چون دیگه شکمت آب آورده گفتن نباید بخوری.... 

یه بار لاله جون توضیح می ا فکر کنم اونایی که به این مرحله رسیدن کمتر باید بخورن..... 

اما اگه قبلش زیاد میخوردی شاید نمیذاشت به این مرحله برسی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فردا صبح من باهاش تخمک کشی دارم

ان شاالله تخمک های خوب وباکیفیت داشته باشی کلی هم جنین تپل مپل برات تشکیل بشه وخیلی زود مامان بشی.بیمارستان آبان پانکچر داری؟ میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی.

بچه ها من‌ امروز ازمایش تیتر بتا دادم‌روز یازده انتقالمه.عدد تیتر بتا شده هزار.بنظرتون‌طبیعیه؟و اینک ...

عزیزم مبارکه....

گوارای وجودت.... 

انشالله به سلامتی بغلشون کنین.... 

به نظرم غیر طبیعی نیست اما در کل با تکرار بتا و روند رشدش میشه نسبت به نرمال بودنش بهتر نظر داد.. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاید چون دیگه شکمت آب آورده گفتن نباید بخوری....  یه بار لاله جون توضیح می ا فکر کنم اونایی که ...

آنا جون ميشه جواب منم بدي

روز دهم انتقالمه لكي بيني دارم، لكه هاي صورتيه. به نظرتون شياف رو اضاف كنم يا طبق روال قبل ادامه بدم( روزي سه تا شياف فرنوژست ميزنم)

خدايا شكرت🙏🏻
سلام عزیزدلم  و سلام ب همه دوستان مهربون که تو روزهای تنهایی و بی کسی با خواهرانگی هاتون منو ت ...

عزیزم خدارو شکر بهتری.... 

انشالله بهترم میشی.... 

فقط خیلی مراقب خودت باش.... 

دوستان واقعا عوارض بعد از عمل داروها امپول بستری و.. همه ازاد حساب میشه و بیمه تقبل نمیکنه ؟ اخه چر ...

عزیزم با بیمت صحبت کن بعید میدونم ساپورت نکنن... 

به دستوراشون گوش کن. به من گفتن غذاهای شور بخورم به یکی دیگه گفتن بی نمک. الان بهتری مرخص شدی؟

به خاطر تعادل پتاسیم سدیمه، شاید بر اساس شرایط تعیین میکنن که چی برا کی خوبه.... 

ببخشید کی میتونه واسم تفسیرش کنه خیلی نگرانم سه شنبه میرم پیش دکترم

عزیزم مبارکه.... 

به نطر میاد همه چی خوبه.... 

من اطلاعاتم تو این زمینه خوب نیست اما برداشتم این بود که خوبه همه چی که انشالله همینطوره.... 

سلام به دادم برسید آنا جون من همونم که سیکل ای وی افم متوقف شد به خاطر تعداد فولی کم امروز 9 سیکلم ب ...

عزیزم نمیدونم چی بگم عزیزم.... 

امیدوارم هر چیه فقط ختم به خیر بشه.... 

خوب داروهاتو قطع کرد قاعدتا باید یه کاری می‌کرد که بزرگتر نشن نمیدونم من علمشو ندارم که بتونم شرایطت رو تفسیر کنم.....