2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان کسی بیمارستان آبان آی وی اف  داشته اگه در مورد هزینه پانکجر و انتقال میدونید لطفا بگین&n ...

عزیزم من اواخر سال ۹۶ هیسترو شدم ۱۷۰۰.

ادیبهشت ۹۷ پانکچر ۳۵۰۰.

فریز ۱۱۰۰.

انتقالامم نزدیک ۱۷۰۰ تا ۲تومن.

به حسابداریش زنگ بزن حدودی میگن بهت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  امروز روز دوازده انتقالمه.بعدازظهر چند لک خیلی کم رنگ دیدم.دکتر گفت آمپول پروژسترونت بزن. ...

عزیزم ان شاءالله لک لانه گزینیه... پروژسترون مصرف کن و دو روز دیگه خبر بتای تپلت رو بهمون بده💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
با این تخمکا میشه iuiکنم یعنی برام انجام میدن البته گفتن چهارشنبه بیا دوباره سونو آزمایش استردیول چی ...

بدنت دیر به دارو جواب داده دیگه...

دکترتم که ...

عزیزم توکل برخدا🍀 ان شاءالله با همین آی یو آی مامانی...

دوتا فولیکولت سایزش خوبه.

نگران کیستم نباش با ال دی حله.منم داشتم💞

دوستان کسی بوده واسه لانه گزینی، آب و نشاسته خورده باشه؟ اگه آب و نشاسته بخوریم و لانه گزینی انجام ن ...

عزیزم اگه مستعد یبوستی آب نشاسته نخور...💞

خیلیا بودن نخوردنو مامان شدن.

من فردا تخمک کشی دارم سه روزه شکمم سفت شده انگاری داره میترکه چیزیم بخورم بدتر میشه تعداد فولیکلام ه ...

آره طبیعیه..

من ک نفسم در نمیومد آخرا😁 شکم‌گنده بودم چجور...

بدنت دیر به دارو جواب داده دیگه... دکترتم که ... عزیزم توکل برخدا🍀 ان شاءالله با همین آی یو آی ما ...

عزیزم روز 9 فولی هام اینا بوده تا روزای دیگه بزرگتر میشن با این همه فولی من iui میکنن؟ 

...... 
عزیزم روز 9 فولی هام اینا بوده تا روزای دیگه بزرگتر میشن با این همه فولی من iui میکنن؟ 

باز باید سونو کنه دکترت دیگه... حتما راهی پیدا میکنه...

عزیزم من بعد اون انتقال اولم نامنظم بود و لک بینی داشتم... بعد امپول پروژسترون داد پریود شدم و از هم ...

ماه پیش ال دی خوردم ولی نمیدونم آندومترم چرا نامنظم بود،این ماه هم بخورم ببینم چی میشه

عزیزم فقط یه چیز میگم  اشتباه منو نکن! رژیم هایپزی اصلا ساده نگیر و حتما حتما رعایت کن ک روزه ...

آره رژیمو ک حتما رعایت میکنم .چندروز میرم پیشوازش😃

من یه بار با دکتر نقاب ویزیت شدم.دیگه اگه خدا بخوادقراره مرکز مهزیار میکرو کنم

مهزیار ظاهرا خصوصیه ولی مجبوریم هرچه پول و پله داریم جمع کنیم.بیمه تکمیلی هم که هست.اگه خدا هم کمک کنه، پیروز از میدون بیرون نیایم حداقل سالم بیرون بیایم😃