2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم تعداد که خیلی تو میکرو مطرح نیست پس به خاطر پایین اومدن تعداد ناراحت نباش.مورفو حرکت هم شاید صفر مطلق نباشه الان ک وقت اهدایی نیست.یه دونه اسپرم سالم هم میتونه مشکل رو حل کنه. الان خودتو اذیت نکن با گریه و زاری چیزی درست نمیشه.ماها مجبوریم همه ی راه ها رو امتحان کنیم .ان شالله جواب میگیری

ماکه فعلا میخوایم درخواست بدیم اگه شوهرم رفت آز بده برامون تعداد اسپرم های سالم رو مشخص کنن و اگه چیزی هست که بگیم برامون فریز کنن تا روز پانکچر.حالا نمیدونم شدنیه یا نه ولی میخوام بپرسم ببینم چی میشه

سلام دوستای عزیز ، من جاهای مختلف خوندم اثر آمپول hcg ده تا چهارده روز هست ، البته اونا قبل از تخمک کشی این آمپول رو تزریق کرده بودند ، من بعد از انتقال تزریق کردم و هر بار نیم سی سی ، آخرین بار بیست و نهم بوده یعنی الان هنوز اثرش در ادرار هست و ممکنه باعث نتیجه مثبت کاذب بشه(بی بی چک) ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون من.چند روزه سرگیجه دارم..نمیدونم چرا..دیروز بهتر بودم ولی امروز تا چشمام باز کردم دیدم باز سر ...

عزیزم فکر نکنم جای نگرانی باشه اما احتیاطا آب زیاد بخور.... 

اگه تکرار شد به دکترت بگو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون رفتم پیش طرازی ابن سینا

عزیزم من تجربه هیسترو باهاش ندارم انشالله دستش برات خوب باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امان از این گوشی های لمسی سرسوزن آمپول آنوکسان شما هم کنده واسه من به زور باید بزنمش شکم😒😒😒😒😒 ...

جالبه من البرز دارو تهیه میکردم و راضی بودم.... 

الان دیگه به هیچی اعتباری نیست کیفیت روز به روز داره پایین میاد.... 

سلام عزیزم من روز 15قاعدگی رفتم براعمل ،راستش سایزش رابهم نگفتن وقتی به هوش اومدم نمونه ها تویه لیوا ...

مگه نمونه رو نمیدن پاتولوژی؟

انشاله مامانی😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستای عزیز ، من جاهای مختلف خوندم اثر آمپول hcg ده تا چهارده روز هست ، البته اونا قبل از تخمک ...

عزیزم بستگی به بدنت داره بعضیا 3 روز بعدم زدن منفی شده.... 

اگه عجله داری به جای بی بی آز بده اگه عددش بالا بود مال هاش سی جی نیست و + واقعیه.... 

عزيزم من از صبح سر گوشي نيومدم الان فقط اومدم از شما خبر بگيرم ، واقعا از ته دلم دوست داشتم مثبت بشي ...

ممنون مامان سبحان جان

خدا بچه های گلت رو نگه داره 😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اناجون من.چند روزه سرگیجه دارم..نمیدونم چرا..دیروز بهتر بودم ولی امروز تا چشمام باز کردم دیدم باز سر ...

نفس جان 

اگر وقتی نشستی میخواهی بلند بشی سرگیجه میاد سراغت از افت فشاره....در غیر اینصورت

فکر کنم پسر گلت داره شیره جونت رو میگیره برای تغذیه😍حسابی چیزای مقوی بخور....تعداد دفعات خوردنت رو بیشتر کن در حجم کم ...اما فاصله خوردنت مثل قبل نباشه از صب تا طهر یا ظهر تا شب ....کربوهیدرات ها رو زیاد کن ....انشاله بهتر میشی خانم..مثلا یه چند لقمه نون و پنیر و گردو یا با خیار گوجه..اینو حتما تو یک وعده بزار.....

اگر دور از جون تا چند روز دیگه با رعایت خوراک و مواد غذایی بهتر نشدی برو دکتر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
رژیم و رعایت میکنم الان با مترو میتونم برم یا رعایت کنم؟

عزیزم بستگی به شلوغیش داره اگه له و لورده نمیکنن برو اما من بودم ریسک نمیکردم.... 

سلام دوستان. ما دوباره دیروز رفتیم برا آزمایش اسپرم دوباره تعداد اومده پایین.از ده میلیون باز رسیده ...

عزیزم توکلت به خدا باشه 

برو یه امام زاده ، مسجد ... دل سیر گریه کن

اما گریه ها رو کردی قلبت رو قرص کن و برو تو دل مشکل حتما حل میشه 

ببین اگر وقتش باشه یه اسپرم که سهلِ ۱۰۰ تا پیدا میشه

ما اینجا براتون دعا میکنیم خواهر جان🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی