2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
مریم جون شب ۱۱ انتقالم خواب دیدم یه نوزاد دارم که بهش شیر میدم  ببین من بچه اصلا کم ندیدم و دو ...

دقیقا منم همین خابو دیدم هر بار که یادش میوفتم کلی لذت میبرم😍😁

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله خبر مامان شدن خودت  ناراحتی نداره که... وقتی واقعی توکل میکنی به خدا باید دیگه ...

دوست گلم خوشحالم کردی قلب بزرگی داری و یک مادرنمونه ای در آینده هستی 🌹 از حرفات خیلی چیزا یادگرفتم و همیشه حرفات برام ارامش بخشه !

خداروهزار مرتبه شکر زندگی خوبی داری و بهترینهای خدا نصیبت گلم🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدا رو شکر عزیزم مبارک باشه 😍😍

ممنونم عزیزم۰😘😘😘😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فدات بشم گل من😘

عزیز دلم مبارکت باشه🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂.جنینات چند روزه بودن گلم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دقیقا منم همین خابو دیدم هر بار که یادش میوفتم کلی لذت میبرم😍😁

واقعا خیلی شیرینه تو خواب منم مادرشدم 😍 لگد زدناشو حس کردم تو دلم خدا خدا میکردم واقعی باشه دستمو روی شکمم گذاشته بودم تا باهام باشه ولی همش خواب بود ! خدا لحظات شیرین رو قسمت همه ی  منتطرا نصیب کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها کسانیکه باردارن و جنیناشون ۳روزه بودن میان بگن💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها من الان خوابیدم بهم سرم ای وی ای جی بزنن برام دعا کنین همه چیز به خیر و صلاحم باشه و اینبار به سلامتی مامان بشم و حاجتم براورده بخیر شه🎈

عزیز دلم مبارکت باشه🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂.جنینات چند روزه بودن گلم؟

فدات بشم گلم ایشالا قسمت همه منتظرا جنینا بلاست بودن گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم. عددش هم عالیه. انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشی😘

عزیزم انشالله خبر مامان شدن خودت  ناراحتی نداره که... وقتی واقعی توکل میکنی به خدا باید دیگه ...

عزززززززیزم☘🍀

ان شاءالله معجزه خدا لونه کننده تو دلت و کلی سورپرایز شی🤗👌

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم.آره خوبه... دو روز دیگه ام تکرار کن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزززززززیزم☘🍀 ان شاءالله معجزه خدا لونه کننده تو دلت و کلی سورپرایز شی🤗👌

انشالله خبر زایمانت رو بدی و دخملی رو صحیح و سالم بقل بگیری😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی