2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بخدا خیلی دلم گرفت برات از خدا بهترینا رو میخوام

خدا دلت رو شاد کنه دوستم😘😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم امیدوارم قلبت همیشه آروم باشه و هیچوقت غم و غصه ای توش نباشه و همیشه دعا می کنم که به زودی مام ...

اخ که چقدر دلم میخواد خبر مامان شدنت رو بشنوم واقعا خوشحال میشم.

ممنون از دعای ناب ت دوستی جان😘😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دكتر رستمي ivf كردم چقدر اين روزها دير ميگذره من دو هفته ديگه بايد صبر كنم تازه يك هفته اش گذشته ...

کل پروسه آی وی اف یه طرف، این 3 هفته انتظار هم یه طرف، عزیزم شما مشکلتون چی بوده مگه؟ ان شاالله همه ی این علاءم از نشانه های مامان شدنت هست، مثبت فک کن عزیزم🙂

الهی ... اشکال نداره دوستم رسم دنیا اینجوریاست چیزی رو که خیلی اصرار میکنی بهت بده نمیده منم یاد گ ...

خدا رو شکر که خدا ی دل بزرگ بهت داده عزیزم 

ان شاءالله مادر شدن همه منتظرا😘😘

خدا جونم شکرت...
عزیز دلم مطمئنم به زودی میایی خبر معجزه میدی...  شاید بگی خوب لوله هام تعطیلن، اما بهت قول مید ...

الهی قربونت بشم مهربونترین😍

یه چیز باحال بگم..

سر عقدم سوره ایی که باز کردم مریم بود

دو سه بار دیگه هم با استخاره همین سوره اومد برام

شب احیا و قدر هم قران باز کردم باز سوره مریم اومد

قبلا خونده بودم معنی ش رو اما خوب یادم نبود

دوباره امروز که معنی ش رو خوندم دیدم که چقدر عظمت خدا تو به وجود اوردن هر چیزی وصف ناپذیره و اصلا براش کاری نداره باردار کردن ما.

لطفا هر کی این سوره رو نخونده با معنی بخونه و ببینه که دنیا دستِ کی هست.

خدا فرشته هات رو برات نگه داره ، همینطور همسر نازنین تون رو

الهی آمین.

کل پروسه آی وی اف یه طرف، این 3 هفته انتظار هم یه طرف، عزیزم شما مشکلتون چی بوده مگه؟ ان شاالله همه ...

انگار ساعت تو اين سه هفته خيلي كٌند كار ميكنه. 

من مشكلم اندومتريوزه و دكترم سعيد البرزي، اونجا تخمك كشي كردم بعد عمل شدم و يكبار انتقال منفي داشتم ديگه جنين ها رو آوردم كلينيك دكتررستمي كه بهم انتقال داد

خدايا شكرت🙏🏻
هواگیری نباید بکنی دوستم.اون هوا دارو رو لاک میکنه.یعنی نمیذاره بیاد بیرون از پوستت...

عزیزم من هواگیریم میکنم ... اما بیرون نمیاد دارو از بدن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
😣😣😣😣😣 خدا گفته بود مثبتی 😭😭😭😭😭

مریم جون شب ۱۱ انتقالم خواب دیدم یه نوزاد دارم که بهش شیر میدم 

ببین من بچه اصلا کم ندیدم و دور و اطرافم کلی بودن که خودم بزرگشون کردم

اما این بچه انقدر زیبا و شیرین و نافذ بود که اصلا صورتش یادم نمیره

انقدر خوشحال شدم گفتم حتما باردارم

اما نشد دیگه...

حتما این فسقلی به اون شیرینی که توقع داشتم نبوده

ولی به نظرم خدا این خواب رو برام فرستاد چون قبلش میگفتم خیلی خسته شدم دیگه انتقال نمیدم بیخیال میشم چون واقعا اینسری اذیت شدم نمیدونم چرا...

این خواب رو که دیدم مهر بچه نداشته م به دلم افتاد و الان میگم که برای به دست آوردن اون رویا صد بار دیگه هم تلاش میکنم ، انشالله

😍🙏

ممنون که یادم بودی مریم گلی🌸

عزیزم ممنون که به یادمی خیلی محبت داری❤❤❤❤ متاسفانه به مشکل خوردم بعد عمل هیسترو متوجه شدن پرولاکتین ...

عزیزم برای پرولاکتین بالا چه کاری انجام دادید؟ دارو استفاده میکنید؟ من هم توده ی ۶میلیمتری داشتم ۶ماه کابرگولین خوردم رفتم ام ار ای ۳.۵ شده بود ازمایش پرولاکتین هم دادم عددش ۲بود ولی دکتر گفته فعلا ادامه بده تا توده کاملا از بین بره.اصلا نگران نباش چیزی نیست.تهران هستید؟ با کدوم دکتر غدد ویزیت میشید؟ 

سلام دوستان من رحم اجاره میدم یه بارم تجربه موفق اینکاروداشتم اگه کسیومیشناسیدکه بخوادمعرفیم کنید ۳۱ ساله متاهل دارای فرزند این ایدیه تلگراممه samiraz66@

۰۹۳۰۲۸۰۶۶۵۵دوستان اهداکننده یاگیرنده تماس بگیرید

بچه ها از ته قلبم دا میکنم قسمت همه منتظرا بشه امروز روز ۱۳ انتقال بتا دادم ۱۱۹۶ ب نظرتون بالاست 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه مبارکه خوبه دوستم بالا نیست.یه حاملگی خوبه

ممنون فدات بشم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤