2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
وای من ک تا ظهر طاقت نمیارم.انشالله ک ب حق این شبای عزیز حتما مامانی

اره والا سختِ

کلاً درس صبر و توکل جزء سخت ترین درسهاست

بتا تموم بشه کلی چیز دیگه شروع میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهی قربون مامان و دختر بشم والا خودم هم منتظر جوابم  خدایی ۱۴ روز راحتر میگذره تا این چند سا ...

بابا ،پاشویه بی بی چک بزن.....تواین چند ساعت موهامون سفید شداز انتظار😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به شرایط داره....  مثلا همسر من یه با حجامت کرد....  دیگه نرفت یعنی براش سخت بود ه ...

آره منم الان دوباره زنگ زدم گفتم تو سیکل میکرو هستم وضدبارداری می خورم می تونم بیام انجام بدم بادکش رحم وتخمدان گفتن از دکتر خودم بپرسم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بابا ،پاشویه بی بی چک بزن.....تواین چند ساعت موهامون سفید شداز انتظار😂😂😂😂😂

گولت رو نمیخورم🙈🙈🙈

بی بی چک نشون نمیده فقط استرس و نا امیدی میاره

خودم برات موهات رو رنگ میکنم خواهر...

فقط بگو چه رنگی😅😉

برعکس آزمایش اولم که از صبح آشوب بودم

خیلی الان آرومم 

کلی تو این شبها با خدا حرف زدم و سنگها مون رو با هم وا کردیم ، دیگه تو صحبتها گفت بنده جان صلاح تو رو من میدونم نه خودت پس سکوت کن و صبر کن تا ببینم کی بدم بهتره...

ما هم گفتیم چشم 

😊

عزیزم نمیشه به جای آسپرین انوکسوپارین بدن؟؟؟  من مشکل معده داشتم شاید منم میخوردم این اوضاع رو ...

بهشون  چیزی نگفتم نمیدونم عقلم چرا بعضی اوقات بلاک میکنه😶

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ان شاءالله با خبرای خوش میای مامان جون😍

انشالله که وقتش باشه👍🙏😘

انشالله که برا لانه گزینیه.....  عزیزم اگه دردت با استراحت و تغییر پوزیشن نشست و خوابیدن کم می ...

به پهلو بخوابم دردمیگیره فقط اونم یکیش برام عجیبه خدا بخیر کنه هرماه یه دردی بهم اضافه میشه 🥺

عزیزم من ۴شنبه دارم ببینم قسمتم چیه خیلی درد پریودی دارم نگرانم میکنه !

الهام جون این درد میگن خوبه هر کی داشته خیرش رو دیده

بکش و حالش رو ببر 

انشالله که همه چی اون تو خوب و عالی داره پیش میره

عزیزم یه سریارو نمیدونم ولی اکثرشون برا بحث انعقادی و بررسی ژن غلظت خونه....  مثلا پای وان...& ...

نه انجامش ندادم براش نوشته باید ببینم کدوم بیمارستان انحام میده ! ولی برای غلظت خون رو انجام داده بودم نرمال زده نمیدونم آنا حان مشکل کجاست گاهی از دست فکر خوابم نمیبره !

عزیزم الان چرا به این چیزا فکر میکنی؟؟؟؟ 

آنا جان راستشو بگم دست خودم نیست هزارتا فکر بسرم میاد  شاید نگرانیهام بیخود باشه 

@sm_pa     من و دختری دستو صورت نشسته پریدیم تو سایت ببینیم آزمایشت چیشد😍😍☘🍀🍃 دیشب ح ...

تشکر دوست خوبم بهم انرژی مثبت میدید ان شالله پرنسس کوچولو رو بخیر خوشی بغل بگیری  🙏🏻🌹😍

مشتاق دیدنش هستممم 🌹❤️

خیلی برام مهمه میخوام بدونم خوب هست واقعا روشش نتیجه میده

عزیزم یه چیز مهم میگم خوب گوش کن

من شنیدم که تو فلان شهر prp تخمدان میکنن و خوب این برای ما که ذخیرمون تمومِ یه روش خوبه چون جوانسازی میکنه و ممکنه تخمک ها رو خوب و سالم بار بیاره...

اما از ۲تا دکتر پرسیدم گفتن اینا روشهای آزمایشی و تحقیقاتی هست و شاید نتیجه هم داده اما هنوز ازش خیلی نگذشته که ببینن چه عوارضی در بر داره

مثل سرطان تخمدان و یا تاثیر رو تخمک و در نتیجه جنین و بچه معیوب (خدای نکرده)

پس اصلا درباره چیزی که باب نشده ریسک نکن

میدونم که این روش خارج بدن هست اما نمیدونی که چه شکست های ژنتیکی و کروموزومی تو تخمک به وجود میاد و خدایی نکرده بچه رو ناقص به دنیا بیاری

پس بیخیالش شو 

روش های عادی و مشخص شده رو پیش بگیر بیخودی هم تحقیقات عالیه انجام نده دکترت سالها درس خونده و صد تا مریض شبیه شما زیر دستش بوده.

خوبه که ادم از نظر اطلاعات تعطیل نباشه اما زیادیش فقط اذیتت میکنه من به این نتیجه رسیدم چون خودم تحقیقاتی اساسی م 😊👍

منم چهارشنبه.چند تا جنین گذاشتن براتوت و چند روزه بودن؟

عزیزم برای من سه روزه بود فقط یکی انتقال دادن کلا روند کارشون همینطوره 😬  خوش خبر باشی خانمییی پس باهم ازمایش داریم😍

راستی آنا جون اینم بگم من چندجا خوندم امپولای انوکسان هواگیری نمیخاد... ولی بعضیاشون نصفش هواس.. &n ...

منم میکنم با هوا زدم سوخت...