2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان  من روز شانزدهم بتام شد ۱۹ روز ۱۸ هم شد ۱۹/۱ ولی روز ۲۱ رسید به ۷/۱ و منم داروهام ...

عزیزم متاسفم انشالله به زودی برات جبران میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.من یه سوال دارم و خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید بهم بگید.خیلی خیلی نگرانم.من روز ۱۰ انتقا ...

عزيزم نگران نباش ان شالله كه لك لانه گزيني. با شياف و پروژسترون كمتر نشده؟ از موعد پريودتون گذشته؟ منم امروز روز ١٠ انتقالم بود و هيچ علائمي هم ندارم فقط يه كوچولو زير دلدرد دارم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم نگران نباش ان شالله كه لك لانه گزيني. با شياف و پروژسترون كمتر نشده؟ از موعد پريودتون گذشته؟ م ...

چرا کمتر شده.چرا موعد پریوده.اما برام عجیبه چرا باید با این همه پروژسترون باز پریود بشم

عزیزم من شنبه روز ده سیکل میشم قبل از تزریق عصر هم باید ویزیت بشم با طرازی تا روز شنبه فقط دو تا هاش ...

عزیزم احتمالش هست بیشترش کنه اما فکر کنم اون روز موردی نباشه مثل قبل تزریق کنی.... 

فکرشو از الان نکن... 

اون روز به دکتر میگی.. خودش به هر حال میدونه که ویزیت دیر انجام میشه.... 

اگه لازم باشه اون روز بیشتر بزنی بهت میگه اما بعید میدونم مجبور بشی حتما اون روز بیشترش کنی.... 

ضمنا من شده بود ویزیت و تهیه داردم دیر بشه و اون روز رو خیلی دیرتر تزریق کنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام . انا جونم . من بیشتر شب موقع خواب ی طرفم کلا خواب میره و پام درد میکنه . شما گفتین ک تو باردار ...

عزیزم منیزیم رو برا انقباض ها و همچنین گرفتگی عضلات پشت ساق پا تجویز می‌کرد نمیدونم منظورت این نوعه یا نه؟ 

زمان شروعش یادم نیست اما فکر کنم تا آخرش داشتم... 

یکی بود فقط یادم رفته هر روز بود یا یه روز در میون.... 

عزیزم برا پادردات شب قبل خواب زیاد آب بخور.... 

فقط یه ورت نخواب جابجا کن.... 

اره دکتر بهم گفت  دیشب تا صبح مردم زنده شدم  زنگ زدم دکترم گفت اروم باش میگم دستیارم بیا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... 

چی کشیدی.... 

خدا به پرسنل بیمارستان انصاف بده...... 

متاسفم برا جایگاهی که دارن.... 

عزیزم ممنون با دعای خیر شما انشالله که وقت مامان شدنم شده باشه😘😍

دل تو دلم نیست تا فردا که بری ازمایش بدی عزیزم😍😍😍😍 ان شاالله اینجارو برات بترکونیم حساااابی

@elhamiiiiiiiii   جان تو کی ازمایش داری به سلامتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت برم عزیزم یه تعدادیشون خیلی اذیتم کردن و نمیخشمشون ایشالله خدا ب راه درست هدایتشون کنه  ...

خدا به دکترت طول عمر با عزت بده...

انشالله به زودی از این شرایط خلاص میشی و بستری بعدیت برا شیرینی زایمانته... 

انای عزیز من رفتم سونو که اگه قسمت بشه دوماه دیگه میکرو کنم گفت تخمدانمpcoوهرطرف 10/12تا فولیکول ریز ...

عزیزم اگه پانکچر مجدد داری خوب باید از الان رژیمتو رعایت کنی هم هایپر نشی هم اینکه تخمکات تقویت بشن.... 

مکملم فکر کنم به تجویز دکتر بخوری بهتر باشه.... 

آب زیاد.... 

گوشت و مرغ و ماهی.... 

سفیده تخم مرغ آب پز.... 

بعلاوه مکملات.... 

دوستان ببخشید شما تو بارداری تا هفته ی چند استرادیول خوردین؟ من الان هفته ی ۱۳ هستم آخرین بار تو هفت ...

عزیزم بستگی به شرایط داره.... 

برا من تا ١۴ هفته بود.... 

اره شیاف دارم .دکتر منم احتمالا همون هفته ی ۱۲ قطعش میکرد منتهی چون تو هفته ی ۹ رفتمو آزمایشامو واسم ...

اگه میخوایی قطع کنی یهویی نباشه کم کم قطعش کن.... 

یه چیز دیگه .میگم من سونو ی nt دادم جوابش خوب بود تو همین تاپیکم گذاشتم آنا جون گفتن خیلی خوبه بنظرت ...

عزیزم نگران نکن خودتو.... 

استرادیول چه ربطی به آزت داره؟؟؟

فکرای + فقط بکن....